TOP Free VST Plugins
Re: TOP Free VST Plugins
Ten tyrell B6 v3 je pecka. Uplna best of best free vsti. Biscuit dikez za info.
jo, u-he je naprosty blazon
mohol by spravit nejaky synth na ipad 

-
co se u-he synthu tyce, rikal sem si, ze kdyz uz mam zebru, tak nejakej free plugin od nej me asi neprekvapi, ale tyrell je fakt skvelej! za obdobne kvalitni synth od jinych vyrobcu jsou lide ochotni platit nemalo penez, takze skoro nechapu, ze je zdarma 

No to je pěkně divnej žebříček. Jednak se mi nelíbí míchání efektů a synťáků do jedné kupy a druhak - Amplitube 3 na prvním místě???
souhlasNo to je pěkně divnej žebříček. Jednak se mi nelíbí míchání efektů a synťáků do jedné kupy a druhak - Amplitube 3 na prvním místě???
U mě jednoznačně nejlepší free/magware VST instrumenty, které používám jsou:
Triple Cheese (U-he)

FireBird (Tone2)

ZebraCM (U-he)

----------
Dříve také:
z3ta+

DUNE BeatEdition

Triple Cheese (U-he)

FireBird (Tone2)

ZebraCM (U-he)

----------
Dříve také:
z3ta+

DUNE BeatEdition

vst oznacene ako CM nie su az tak free, mas ich len ked si zakupis magazin.
@ Axerathix: Díky za informaci, ale magazín mám. A není to tak úplně pravda. Třeba z3ta+ byla zadarmo ke stažení od Beat Magazine (shodná s plnou verzí), totéž platí aktuálně pro trochu "bezefektové" DUNE BE. Takže těžko hodnotit jestli jde o magware/freeware/likeware... 
BTW: A v čánku nad jsem psal "freeware/magware"

BTW: A v čánku nad jsem psal "freeware/magware"

neviem, či to tu už bolo, ak áno, zmažte ma.. minispillage, výborný drum synth, user friendly a pritom s hodne širokými možnosťami. imho vhodný hlavne na bd, hh a perkusie.

http://www.audiospillage.com/minispillage.html

http://www.audiospillage.com/minispillage.html
Fiha, toto vyzera byt velmi slusny a premysleny drum synth, co sa koncepcie a parametrov tyka !
Urcite vyskusam, dik za tip.
PS: Pozeram ze plna verzia ma v sebe ovela viac modulov pre generovanie konkretnych typov synth perkusii a bicich...no pekne !
Urcite vyskusam, dik za tip.
PS: Pozeram ze plna verzia ma v sebe ovela viac modulov pre generovanie konkretnych typov synth perkusii a bicich...no pekne !
len skoda ze je to len na Mac. Teda na Windows som si nikde nevsimol download.
Aha, tak potom nic z toho
Maju tam napisane - Plugins for MAC

mne ten minispillage nesadol. trocha hrackarsky mi znie, zatial ecson-christmaspack ziaden vsti neprekonal :-] teda pre mna osobne.