Kermitak píše:
Co se bodu 2 tyce - to je divne, ty bety pouzivam uz nekolik mesicu a tenhle problem jsem nezaznamenal... Bud je problem v necem jinem, nez prohlizeci (momentalni problemy se spojenim?), nebo je to proste jedna ze zahadnych chyb, ktere se holt jeste v betaverzich mohou vyskytnout.
Stalo se mi to ted už asi 10x. S připojením to asi nemá nic společného, protože se to děje na ADSL i bezdrátu. Prostě kliknu - stránka neexistuje, kliknu ještě jednou, existuje. U Opery se mi nikdy nic takového nestalo ...
No uvidíme ...
kexik píše:ivov problem sa obcas stava aj mne, pouzivam verziu 2...
Ano, ted si vzpomínám že to byl vlastně jeden z důvodů proč jsem předtím utekl od Firefoxu ... Opera je v něčem obskurní a otravná, IE pro mě naprosto nepoužitelný, předevčírem jsem vyzkoušel Safari - to nešlo: rozmazané písma a grafika i při přepnutí na nejnižší "font smoothing". Co zbývá ? Netscape ? Avant (ten jsem před nějakou dobou zkoušel, zamrzával).
U FF mi nejvíc vadí funkce "sending postdata". Napíšu např. příspěvek do diskuse pod článkem, chci po nějaké době diskusi refreshnout a objeví se hlášení "sending postdata". Když v refreshnutí pokračuju, příspěvek je publikován znovu. Když chci pak diskusi opravdu refreshnout, musím zpět na článek a znovu otevřít diskusi. Tohle mě štve hodně a žádný jiný browser tohle nedělá. Ani jsem nikde neobjevil možnost jak tohle chování zastavit
Ivo: mne vzdycky pomahalo kliknout na address bar a dat enter, stranka se refreshne, ale post data se neposilaji... Zkus to
EDIT: tak koukam, ze ve FF3 uz to nejak nefunguje :\