"Tuning" Firefoxu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Wohma

Příspěvek od Wohma »

Pridavam se k nadsenym ohlasum! FF3 je vazne rychly jako blesk, tak se mi to libi.

c9000

Příspěvek od c9000 »

ehhm tak sem hotaky zkusil -ff3, zatim dobrý, ale třeba na bandzone mi nejdou postet písničky, je to uplne mrtvy!! tak nevim , ale jinak je rychlej.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Bandzone mi funguje bez problemu, zkus preinstalovat flash

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

A co treba Opera? Je free ted jsem si ji nainstaloval, je jako firefox, ale nepada.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Nekomu sedne, nekomu ne, navic se chova nedeterministicky a obcas developeri tutlaj security bugy. Kazdymu co jeho jest.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše: Co se bodu 2 tyce - to je divne, ty bety pouzivam uz nekolik mesicu a tenhle problem jsem nezaznamenal... Bud je problem v necem jinem, nez prohlizeci (momentalni problemy se spojenim?), nebo je to proste jedna ze zahadnych chyb, ktere se holt jeste v betaverzich mohou vyskytnout.
Stalo se mi to ted už asi 10x. S připojením to asi nemá nic společného, protože se to děje na ADSL i bezdrátu. Prostě kliknu - stránka neexistuje, kliknu ještě jednou, existuje. U Opery se mi nikdy nic takového nestalo ...
No uvidíme ...

kexik

Příspěvek od kexik »

ivov problem sa obcas stava aj mne, pouzivam verziu 2...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ivov problem sa obcas stava aj mne, pouzivam verziu 2...
Ano, ted si vzpomínám že to byl vlastně jeden z důvodů proč jsem předtím utekl od Firefoxu ... Opera je v něčem obskurní a otravná, IE pro mě naprosto nepoužitelný, předevčírem jsem vyzkoušel Safari - to nešlo: rozmazané písma a grafika i při přepnutí na nejnižší "font smoothing". Co zbývá ? Netscape ? Avant (ten jsem před nějakou dobou zkoušel, zamrzával).

c9000

Příspěvek od c9000 »

ahoj sem zkusil přeinstalovat flash a nic, na bandzone to furt nehrajeeee!!!!!

kexik

Příspěvek od kexik »

safari je deravy, netscape zobrazuje zufalo zle stranky... ja ostavam pri FF, uvedeny bug sa nedeje moc casto a nejak zvlast mi nevadi

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

U FF mi nejvíc vadí funkce "sending postdata". Napíšu např. příspěvek do diskuse pod článkem, chci po nějaké době diskusi refreshnout a objeví se hlášení "sending postdata". Když v refreshnutí pokračuju, příspěvek je publikován znovu. Když chci pak diskusi opravdu refreshnout, musím zpět na článek a znovu otevřít diskusi. Tohle mě štve hodně a žádný jiný browser tohle nedělá. Ani jsem nikde neobjevil možnost jak tohle chování zastavit

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo: take nic nepozorujem... imho mas zufalo zle pripojenie na net, sice rychle ale s obrovskym ping lagom

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ivo: take nic nepozorujem... imho mas zufalo zle pripojenie na net, sice rychle ale s obrovskym ping lagom
To nemyslím: Download 10 MB/s upload 6MB/s ping 10-12 ms :wink:

Jinak s postdaty nemá připojení nic společného, objeví se dialog: "chystáte se poslat postdata ... atd." a pak se děje co popisuju

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ivo: mne vzdycky pomahalo kliknout na address bar a dat enter, stranka se refreshne, ale post data se neposilaji... Zkus to ;)
EDIT: tak koukam, ze ve FF3 uz to nejak nefunguje :\

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo: neexistuje ze mas ping 16ms... to tak maximalne na svoj router... pingol si ten server o ktorom sa bavime? stranku tych novin?

Odpovědět