"Tuning" Firefoxu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 20 dub 2008 13:54

kexik píše:ivo: neexistuje ze mas ping 16ms... to tak maximalne na svoj router... pingol si ten server o ktorom sa bavime? stranku tych novin?
Samozřejmě. Ping www.seznam.cz apod.

Ale to nemá s postdata nic společného - to je za fixovaný dialog a způsob práce Firefoxu

Bavíme se o tomto opruzu:

Obrázek

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 20 dub 2008 14:02

kexik píše:ivo: neexistuje ze mas ping 16ms... to tak maximalne na svoj router... pingol si ten server o ktorom sa bavime? stranku tych novin?
Cototo? 10-12ms je uplne normalni ping na server v podobnem dosahu, jako seznam.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 21 dub 2008 08:21

Selhávání otevření stránky a vzápětí její normální otevření se děje příliš často - ná různých připojení, čili to s vlastním připojením nemá nic společného (v Opeře se to neděje nikdy) Je to dost otravné a obávám se že je to jednoznačně problém Firefoxu ...

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Příspěvek od Wohma » 21 dub 2008 11:03

Ivo píše:
kexik píše:ivo: neexistuje ze mas ping 16ms... to tak maximalne na svoj router... pingol si ten server o ktorom sa bavime? stranku tych novin?
Samozřejmě. Ping www.seznam.cz apod.

Ale to nemá s postdata nic společného - to je za fixovaný dialog a způsob práce Firefoxu

Bavíme se o tomto opruzu:

Obrázek
Ivo, zkousel jsi ten Enter v Address Baru? Zjistil jsem, ze to funguje jen nekde (treba tady z nejakeho duvodu ne :shock: ), ale funguje :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2008 14:11

Ivo : co ti vadi na IE ?

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 01 říj 2008 19:53

Tak se mi to ted updatovalo na nějakou poslední verzi Firefoxu a to se vyznačuje tím, že se nedá nic ukládat, např. kliknout pravým tlačítkem "uložit jako" - neděje se nic. Uložit obrázek, kliknout na stahovací tlačítko atd. - nic ... Předtím to fungovalo, ted v jiných prohlížečích taky ... To jsou věci ... a přitom jsem nežádal, aby se to updatovalo ... Fakt už nevím jaký prohlížeč používat ... Opera je obskurní, IE místy přiblblý (ale stejně ho ted používám) ... Chromě je rychlý, ale nic jiného neumí ... ach jo ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 01 říj 2008 21:22

automaticky update predsa vo ffoxe nie je defaultne povoleny... inak tools-options-advanced-update a vsetky fajky zrusit, nechat volne okienka. ziadne smirovanie ci su nove updaty, toboz update samotny... nova verzia ffoxu byva minimalne do prvej desatinky pruser. stale pouzivam dvojku

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 01 říj 2008 21:58

Asi downgraduju na dvojku. Ta trojka je po mnoha stránkách dost podivná

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 01 říj 2008 22:22

tiez myslim, ze na trojku je este priskoro... ja menim browser az ked zacne nieco robit vyslovene blbo (nezobrazi spravne nejaky hitech web a tak).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 říj 2008 22:39

tiez sa mi dnes updatol firefox .. dost mi to lezie na nervy .. zlaty IE ..

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 02 říj 2008 08:22

Pytkin píše: zlaty IE ..
Takhle zobrazuje muj IE 8 ezone :roll: (když v něm chci vložit obrázek, objeví se message, že obrázek je prázdný i když jsem nic zatim nenapsal a najoře v IE je hlášení, že tato stránka obsahuje skripty, jestli je chci povolit - a teprve po tomto rituálu - vždycky - můžu vložit obrázek, to i v IE7. Proto považuju IE za hodně nepříjemný


Obrázek

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Příspěvek od Vlad » 02 říj 2008 09:49

Ve Firefoxu ve verzi 3.0.2 byl problém s ukládáním hesel.
Ted snad vydali verzi 3.0.3, kde by to mělo být vyřešeno.

http://www.zive.cz/Bleskovky/Novy-Firef ... fault.aspx

Jinak Firefox aktualizuju a žádný problém nemám. Mám ale XP. Ve Vistách to může dělat paseku.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 říj 2008 12:44

ivo : mne ie7 nic take nerobi ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 02 říj 2008 13:18

Pytkin píše:ivo : mne ie7 nic take nerobi ..
mne IE 6.0.2900 tiez nie :)

Odpovědět