"Tuning" Firefoxu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Ivo
Moderátor

"Tuning" Firefoxu

Příspěvek od Ivo »

Tak jsem se po několikátém flirtu z Operou vrátil k FF. Opera už mě začal trochu vadit tím, že selhávala v některých základních věcech. FF už jsem dlouho neviděl. Můžete případně poradit nějaký osvědčený "tuning" ? Tj. pár užitečných doplnků, které prospějí provozu ? Antireklama, download manager atd., atd ?

kexik

Příspěvek od kexik »

antireklama aj dobry download manager su vo verzii 2.08+ automaticky
dalsie doplnky si prezri sam, pod tools mas rovno nastroj, ktory ti otvori patricny sajt kde si mozes prehliadat co existuje, citat recenzie a instalovat

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: tobe prijde "Spravce stahovani" dobrej?
Naposledy upravil(a) Cyril dne 18 dub 2008 13:19, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jak odstranit z našich diskuzí příspěvky od nežádoucích uživatelů

http://www.cdr.cz/a/24130

Mozno by sa to dalo aplikovat aj na electrozone ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: to bys mel jednodussi zivot, vid? Holt ezone se cist proste musi, jinak to nejde, ale to, co na ni ostatni pisou, to se neda cist. To je zapeklita situace...

kexik

Příspěvek od kexik »

Cyril píše:kexik: tobe prijde "Spravce stahovani" dobrej?
vie resume, vie stiahnut vsetky linky zo sajtu s filtrom na file type, stiahnute data premenovat podla masky... to je vsetko, co potrebujem

rastis

Příspěvek od rastis »

adblock +, FireFtp,

biscuit

Příspěvek od biscuit »

na stahovani pouzivam kombinaci flashgot - orbit

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo, nejlepsi tuning firefoxu, co jsem v posledni dobe objevil, je beta Firefox3 ;) (rychlej, neni zdaleka tak nenazranej a jeho zpusob spravy zalozek je mi MOC libi)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Doporucuju Flashblock, na vetsine stranek je to opravdu k nezaplaceni - nestahuje a nezobrazuje flash (jen ramecek), dokud na nej nekliknete, daji se nastavit i vyjimky (napr. pro youtube apod.), kazdopadne dnes, kdy spousta reklam je flashovych, je to fakt super vec. Pouzivam jeste FasterFox (nevim, jestli to ma nejaky vyrazny vliv, ale nezpomaluje to, tak co :)) a AdBlock Plus.

Kermitak: dik za tip na tu betu, ja 3ku zkousel asi pul roku nebo rok zpet a bylo to jeste nepouzitelne.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:Ivo, nejlepsi tuning firefoxu, co jsem v posledni dobe objevil, je beta Firefox3 ;) (rychlej, neni zdaleka tak nenazranej a jeho zpusob spravy zalozek je mi MOC libi)
Jo, je to fajn :wink: Stránky se otevírají jednoznačně rychleji než v Opeře ... Tu už definitivně věším na hřebík ... místy dost obskurní ...

Ovšem na druhé straně jsou tu dva problémy

1) např. http://webtv.idnes.cz/?relation=080419111057122 "vyžaduje nainstalování zásuvného modulu WMP11". Dám nainstalovat -další a ceký dialog zmizí a nic se nenainstaluje, video nehraje.Ale to je v té verzi 3. V předchozí to fungovalo

2) už se několikrát stalo, že při otevření běžné stránky to hlásilo error (stránka neexistuje) a při novém pokusu vše OK.

kexik

Příspěvek od kexik »

"vyžaduje nainstalování zásuvného modulu WMP11"
to znamena ze tam je nejake video ktore je enkodovane windows media enkoderom... imho by stacilo nainstalovat windows media player 11 a hlaska zmizne... ale len hadam

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:"vyžaduje nainstalování zásuvného modulu WMP11"
to znamena ze tam je nejake video ktore je enkodovane windows media enkoderom... imho by stacilo nainstalovat windows media player 11 a hlaska zmizne... ale len hadam
To už jsem udělal (v předchozí verzi) a fungovalo to. V této to nefunguje a při pokusu o instalaci se objeví dialog, dám další a hned to zmizí a nic se nestane

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo: ano, to je pravda, vetsina pluginu bohuzel stale neni na ff3 portovana a ceka se, az bude finalni verze (ktera se ocekava nekdy v kvetnu nebo cervnu). Jen jsem chtel vyjadrit svoje nadseni z tehle nove verze ;), je to fakt parada a zmena proti ff2.
Co se bodu 2 tyce - to je divne, ty bety pouzivam uz nekolik mesicu a tenhle problem jsem nezaznamenal... Bud je problem v necem jinem, nez prohlizeci (momentalni problemy se spojenim?), nebo je to proste jedna ze zahadnych chyb, ktere se holt jeste v betaverzich mohou vyskytnout.

Odpovědět