Univerzalni ASIO driver i pro low-end soundards bez ASIO
na xp ani vistu NEEXISTUJU mme ovladace, mme layer bezi pod wdm ciste koli kompatibilite. wdm to MA, dokonca aj nativne mme karty (stare creative do isa slotu) maju "wdm" ovladac
wdm je windows driver module, vsetky ovladace na vsetok hardver pod xp a vyssie je wdm
ergo sum, ak to nebezi, je zadrhel niekde inde, viz dendyho otazka
wdm je windows driver module, vsetky ovladace na vsetok hardver pod xp a vyssie je wdm
ergo sum, ak to nebezi, je zadrhel niekde inde, viz dendyho otazka
to je pravda, vlastne i GUS mel WDM ovladace, zajimalo by me, jestli i pres nej bych si ASIO uzil =)
kazdopadne sem postupoval podle manualu a zadnej device to fakt nevykazuje, tak holt asi nezbude nez vygooglit nejaky troubleshooting...
//edit: problem vyresen. myslel sem, ze kdyz clovek stahuje aktualni stable verzi, melo by byt vse osefovano, ale jak se zda, novejsi beta verze mi zachranila den =)
kazdopadne sem postupoval podle manualu a zadnej device to fakt nevykazuje, tak holt asi nezbude nez vygooglit nejaky troubleshooting...
//edit: problem vyresen. myslel sem, ze kdyz clovek stahuje aktualni stable verzi, melo by byt vse osefovano, ale jak se zda, novejsi beta verze mi zachranila den =)
Právěže jsem četl jak si chrochtáš v svojem topicu, tak si říkám, že to prubnu.dendy píše:na emu nie.. ale ESI-QataFire (firewire zvukovka) mi v Cubase4 chodi podstatne lepsie s asio4all nez s nativnym driveromasio4all je k*rv* dobre napisany driver
S originál EMU ASIO driverama není moc rozumné chodit pod 20ms. Třeba to poléčíme.
Používám teď Asio4all na Edirol PCR-1, jelikož do Woken ani za prase nemůžu dostat originální driver a přijde mi, že to s tím Asio4all má o dost horší zvuk.
Na skládání si pouštím celý orchestr do jednoho Audio out z Kontaktu a je to celkově dost nečitelné, takže musím používat víc audio výstupů už při skladbě, což mi nevyhovuje....s originál driverem od Rolandu to bylo krásně čitelné i z jednoho outu.
Na skládání si pouštím celý orchestr do jednoho Audio out z Kontaktu a je to celkově dost nečitelné, takže musím používat víc audio výstupů už při skladbě, což mi nevyhovuje....s originál driverem od Rolandu to bylo krásně čitelné i z jednoho outu.