utilitka AMEN pro VST/DX?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 02 úno 2006 17:55

poshook: no ne tak docela. ani melodyne neni intonacni korektor - to je autotune.
tady smycku rozsliceujes a u jednotlivejch sliceu muzes menit pitch (doladovat ci menit vysku tonu), muzes menit jejich delku (pri zachovani celkem realneho pocitu, ze ten ton byl takhle dlouho hranej) a dalsi vychytavky. proste muzes predelavat fraze na jiny. demo od melodyne dokonce ukazuje, jak udelas z fraze solo...
muj osobni nazor na to je takovej, ze me to moc nevzalo - prijde mi to jeste dost nedokonaly.

hero
Příspěvky: 35
Registrován: 27 led 2006 08:17

Příspěvek od hero » 02 úno 2006 19:56

na smycky je dobry vst phatmatik,jednoduchy,prehledny)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 úno 2006 10:45

Existuje nějakej soft, kterej umí alespoń částečně automatizovat smyčkování samplů. Jde mi o to, že při hledání smyček u ploch je to hrozná pakárna dělat to ve větším množství ručně. Hledám něco co mi bude analyzovat optimální loop body, normalizovat hlasitosti, apod.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 03 úno 2006 11:10

zero x ma seamless looper.. ale nefunguje sto percentne....

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 úno 2006 14:27

to bych ani necekal, staci, kdyz usetri alespon trochu prace
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 05 úno 2006 17:18

a.tom.x píše:to bych ani necekal, staci, kdyz usetri alespon trochu prace
tusim aj firma CDXtract nieco urobila... v ramci projektu SampleIT

themon
Příspěvky: 20
Registrován: 07 říj 2005 14:45

Příspěvek od themon » 06 úno 2006 09:48

....
Naposledy upravil(a) themon dne 07 úno 2006 09:17, celkem upraveno 2 x.
= themon =
PC AMD 1.1 GHz, 512 MB RAM, MAYA 44 MKII
= kytara, basa, bici =

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2006 23:39

themon " z tvojho popisu nejak neni jasne o co ti ide ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 úno 2006 08:15

Pytkin píše:themon " z tvojho popisu nejak neni jasne o co ti ide ..
dik Pytkin, uz sa mi nechcelo reagovat

themon
Příspěvky: 20
Registrován: 07 říj 2005 14:45

vysvetleni TAK JESTE JEDNOU

Příspěvek od themon » 07 úno 2006 09:15

asi to nema cenu, pravda... Ale ted nevim, kdo je tady tupý... Priklanim se na stranu protihrace a uznam, ze ja jsem ten tupec.

TAK JESTE JEDNOU

Poshook mi napsal, jak postupovat pri vytvareni slicingu v Abletonu pomoci Impulse a nejakeho prikazu Ctrl+E. Snazil jsem se o to, ale bohuzel, asi mam jinou verzi Abletonu. Nefunguje to. Ten muj predchozi prispevek byl jen komentar k tomu postupu od Poshooka... Nechapu, co je na tom nepochopitelne?

Ostatni postupy a procedury zkousim postupne a funguji. Nejvic me ale zajimal slicing primo v Abletonu, protoze v nem delam nejvic a protoze mi vyhovuje jeho graficky rozhranni... To, ze si mam precitat manual, ted uz beru jako urazku, protoze jsem presne toto udelal a NENASEL JSEM V MANUALU PRO ABLETON 5 NIC, CO BY se ALESPO BLIZILO K TOMU, CO NAPSAL POSHOOK... Toto je muj posledni prispevek k tomuto nedoresenemu tematu...
= themon =
PC AMD 1.1 GHz, 512 MB RAM, MAYA 44 MKII
= kytara, basa, bici =

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: vysvetleni TAK JESTE JEDNOU

Příspěvek od Poshook » 07 úno 2006 09:42

themon píše:asi to nema cenu, pravda... Ale ted nevim, kdo je tady tupý... Priklanim se na stranu protihrace a uznam, ze ja jsem ten tupec.

TAK JESTE JEDNOU

Poshook mi napsal, jak postupovat pri vytvareni slicingu v Abletonu pomoci Impulse a nejakeho prikazu Ctrl+E. Snazil jsem se o to, ale bohuzel, asi mam jinou verzi Abletonu. Nefunguje to. Ten muj predchozi prispevek byl jen komentar k tomu postupu od Poshooka... Nechapu, co je na tom nepochopitelne?

Ostatni postupy a procedury zkousim postupne a funguji. Nejvic me ale zajimal slicing primo v Abletonu, protoze v nem delam nejvic a protoze mi vyhovuje jeho graficky rozhranni... To, ze si mam precitat manual, ted uz beru jako urazku, protoze jsem presne toto udelal a NENASEL JSEM V MANUALU PRO ABLETON 5 NIC, CO BY se ALESPO BLIZILO K TOMU, CO NAPSAL POSHOOK... Toto je muj posledni prispevek k tomuto nedoresenemu tematu...
lenze ty sa snazis robit slicing a zaroven ocakavas, ze ti jednotlive nasekane casti budu v samplery syncovat s tempom....slicing je ale o tom, ze ti syncuje s tempom len cely loop a nie aj jeho nasekane samply.

nasekaj si teda co chces (lebo tuto som ta prestal chapat) a hod si to do Session slotov a tam si u kazdemu obsadenemu slotu prirad nekaku MIDI klavesu, ktorou ho budes spustat. potom by to malo drzat aj tempo (snad)

Odpovědět