Vaše oblíbené plug-iny pro UAD2?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
TOM-Thak

Vaše oblíbené plug-iny pro UAD2?

Příspěvek od TOM-Thak »

Jaké jsou vaše oblíbené / nejpoužívanější must have plug iny pro UAD-2?
Koupil jsem od kámoše za dobrou cenu UAD-2 satellite quad,
mám tam Fairchild, Pultec, 1176, LA-2A, a pokukuju, co má smysl na UAD pořizovat.
Asi bych uživil nějaký zajímavý reverb na orchestrálky nebo ruchy,
pak jsem koukal na vertigo VSM-3 a na nějaký barvící EQ typu API a nějaký vhodný bus kompresor
pro grupy jako bicí, basy, leady.

maux

Re: Vaše oblíbené plug-iny pro UAD2?

Příspěvek od maux »

1081 mě začala bavit až když sem se přestal bát za ní pořádně zatahat, se syntetickejma měkčíma basičkama to dělá zázraky. Úplně jako když na to posvítíš baterkou. No a pak co používám hodně 224, 1073, Echotape a mooga mam rád, novej multimode taky super!

Amorph
Moderátor

Re: Vaše oblíbené plug iny pro UAD2?

Příspěvek od Amorph »

U LA-2A a Fairchildu bych sel do upgradu na ty novejsi verze. Pultec je nova verze taky znatelne lepsi, ale v podstate ho moc nepouzivam. Dost pouzivam API Vision channelstrip (obsahuje i hezkej buss comp) a Fatso. Na vytahovani vejsek me ted hodne bavi Maag eq. Super reverb je AKG BX20, ale rek bych, ze spis takovej barevnej a nejde nastavit kratkej. Univerzalnejsi je asi ten lexicon 224, ale misto toho mam PCM native. 1081 jsem driv pouzival dost, ale posledni dobou uz skoro vubec, prijde mi trochu tenkej a ma hodne hruby zrnity vejsky, nicmene basy a stredy umi nasytit docela hezky.

TOM-Thak

Re: Vaše oblíbené plug-iny pro UAD2?

Příspěvek od TOM-Thak »

Diky chlapci! Mrknu na ne. API me docela zajima. Jinak mam ty nove Fairchild a Teletronics LA-2A.

Odpovědět