Viacportovy MIDI loopback device pre WinXP
Viacportovy MIDI loopback device pre WinXP
Ahojte,
neviete nahodou ktory MIDI loopback device je najlepsi pre WinXP?
Moj Kurzweil K2000VP nema arpeggiator, preto som vyuzival softwarovy pomocou Hubi's MIDI loopback device, ktory bol ale pisany pre Win95. Zistil som, ze v Logic Audiu mi preto ide pomaly jeden softsynth, tak som ho odinstaloval.
Vdaka za tipy....
Mato
Moj Kurzweil K2000VP nema arpeggiator, preto som vyuzival softwarovy pomocou Hubi's MIDI loopback device, ktory bol ale pisany pre Win95. Zistil som, ze v Logic Audiu mi preto ide pomaly jeden softsynth, tak som ho odinstaloval.
Vdaka za tipy....
Mato
Imho kdyby se nasel nekdo kdo vi o programu podobnem Hubi's MIDI loopback device, ktery, ale umi i ukladat nacitat presety s ulozenymi nastavenimi virtualnich midi portu - pac je otravne to pri kazdem spusteni nekolika instanci stale propojovat znova a znova.. coz je citlive na omyl typu.. a zase to nejede.. nekde v propojeni mezi midi kabelem hubi a programem, midi kabelem a syntakem je chyba.. a kde....
nieco som uz nasiel, ale freeware verzia je len na jeden MIDI okruh
http://www.nerds.de/en/loopbe1.html
http://www.nerds.de/en/loopbe1.html
Re: Viacportovy MIDI loopback device pre WinXP
Podle mě má Logic svůj arpegiator Někde v enviromentu jde IMHO. nastavit, já sám jsem s ním nikdy moc nedělal.demsky píše:Ahojte,
Vdaka za tipy....
Mato
Ahoj Tony.
A dovede to vest mezi midi porty v pohode najednou? mam spusteno nekolik instanci hubis loopback a jsou propojene navzajem abych ziskal dostatecny pocet vstupu a vystupu pro interni i externi prehravace notdemsky píše:no kamo na to je dobry sequencerten si jednak pameta ako si pozoradujes MIDI devices, ako aj kazda stopa sa da nastavit ako bude priechodna. najjednoduchsie to snad islo v starom Cakewalku 9.01

Jenomze vzdycky kdyz je zapnu muzu propojeni u vsech nastavovat znova... coz otravuje protoze komp pouzivam na samply ale zaroven v nem jede i softwarovy split (v programu) a jeste potrebuju noty vest do GM ve zvukovce tu v layeru se hw syntakem hrat...
Ve splitu na klavesnici to jede dokonale.. da se zaroven hrat bici ze sampleru i basa staci na to dve ruce... ale to nekolika minutove znovu nastavovani vsech vstupne vystupnich virtualnich portu je udesne...
A pritom by to zvladl jeden preset.
Zvladne to ten cakewalk? chci na to hrat zive.. zadne nahravani midi not zatim neplanuji
Kdybych mel penize abych si koupil lacny midi sampler tak bych ho nejel ze stareho kompu s SB live! ovsem stary sampler znamena diskety - nemam disketovou mechaniku na pc uz par let... znamena zadne usb... znamena zhanet k tomu stare scsi hardisky a scsi cdrom pokud to tam nechci hazet na tech disketach... ktere jsou pomale a nemam je, pominul jsem 2mg ram i mene ve starem hw sampleru do kterych se vejde tak jeden Break... a vic uz nic.. na 5 sekund a dost.. a ted... jsem snad takovy debil abych sel do stareho hw sampleru a dostal nepouzitelny omezeny srot, srot ktery si za drahe kacky dobrovolne koupim... prece nebudu platit za takovou hruzu... kdyz to cele jde udelat na normalnim pc s usb, lacnym ide hardiskem nekolika desitkami mega pameti a cdrom vypalovackou.. a funguje to bez problemu hlavne za pakatel.demsky píše:acid punk na ake dve klavesy? ved si ich prepoj cez midi thru, alebo si kup lacny hw sampler a tam si to urob cez vrstvy s ohladom na velocity. inak logic audio ma arpeggiator a uz sa mi ho podarilo spojazdnit, ale ako tak citam, tak je aktivny len pri play/recordingu Logicu