Virtual Audio + Midi port

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2010 11:03

Mam stazeny demo Clavia Modular G2 a chtel bych ho nejakym zpusobem zapojit do sequenceru aby prijimal MIDI a odesilal AUDIO po nejakym virtualnim portu... To znamena v Cubase budu mit MIDI stopu , ktera bude po portu vysilat MIDI do G2 a G2 bude vysilat po audio portu signal do Cubase...
Existuje neco takovyho pro PC ?

To demo je normal perfektne funkci da se i ukladat atd...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2010 17:21

oprvdu nekdo nevit o nejakym funkcnim virtual mdi portu a nejakym virtual audio portu ?


Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2010 18:02


dikec vecir to zkusim...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od kexik » 28 led 2010 18:29

na audio mas istejsi loopback cez spdif, ak ho nahodou nepotrebujes na ine... prepojis in a out, jednu aplikaciu posles na out a v druhej "nahravas" in

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2010 18:34

kexik píše:na audio mas istejsi loopback cez spdif, ak ho nahodou nepotrebujes na ine... prepojis in a out, jednu aplikaciu posles na out a v druhej "nahravas" in

No jo ale jak to zprovoznit, kdyz Cuase jede na ASIO... Dve aplikace nejdou pres stejnej driver na stejny zvukovce... je potreba nejaky special, ten VAC to mozna resi..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od kexik » 28 led 2010 18:47

a hento demo ide tiez na asio? mne behaju dve aplikacie v pohode, ked jedna ide na asio a druha na mme driver

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2010 19:05

kexik píše:a hento demo ide tiez na asio? mne behaju dve aplikacie v pohode, ked jedna ide na asio a druha na mme driver
no to zkusim jen se obavam aby tam nebyla nejaka mega latence u toho mme

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Virtual Audio + Midi port

Příspěvek od kexik » 28 led 2010 19:27

no to bude, 50ms...

Odpovědět