Virtual Bassist
Virtua Bassist
Vidím, že jsem se konečně dopracoval k lidem, kteří vyzkoušeli VB.
Takže mi prosím odpovězte:
A. Jsem debil, protože jsem nepochopil jak VB funguje jako VSTi.
B: Virtual Bassist je pro použití jako VSTi aplikace v podstatě nepoužitelný.
Já tu otázku fakt myslím vážně, zadávat basovou linku klávesami C3 - B4 mi příjdou nelogické, nehraje mi to oktávy atd. Takže neumím to nebo je to fakt vhodný jen pro Groovy?
Ď, K.
Takže mi prosím odpovězte:
A. Jsem debil, protože jsem nepochopil jak VB funguje jako VSTi.
B: Virtual Bassist je pro použití jako VSTi aplikace v podstatě nepoužitelný.
Já tu otázku fakt myslím vážně, zadávat basovou linku klávesami C3 - B4 mi příjdou nelogické, nehraje mi to oktávy atd. Takže neumím to nebo je to fakt vhodný jen pro Groovy?
Ď, K.
Me se taky nepovedlo VB rozchodit jako "sampler", furt hral loopy tak sel do kose. Prekvapuje me ze Virtual Guitarist lze pouzit jako sampler (jestli jsem te spravne pochopil), cetl jsem ze taky hraje jen loopy...Kajda píše:Takže mě Virtual Bassist jako VSTi moc nepomůže, dobrá.
Ale ještě k tomu srovnání s Virtual Guitarist. Ve VirtGuit se dá použít celá MIDI klaviatura k zadávání jednotlivých tónů.
Zkus Broomstick Bass, to by se ti mohlo libit (jsou tam taky loopy ale daj se jednoduse vypnout). Ma spousty samplu realnych baskytar.
Chalani akoze fakt nic v zlom, no neviem o com sa tu bavite a co riesite!!! Mozno by nebolo zle na to pouzit PM, lebo ked si vasu korespondenciu precita niekto, komu ma tento thread pomoct ohladne VB, tak sa necha rovno vyviezt v kazajke...
Pytkin to vsetko pomenoval v jednej vete, odporucam vratit sa o par prispevkov nahor a precitat si ju.... Pokial samozrejme nechcete pouzivat vybrator ako kosacku do zahrady...
Pytkin to vsetko pomenoval v jednej vete, odporucam vratit sa o par prispevkov nahor a precitat si ju.... Pokial samozrejme nechcete pouzivat vybrator ako kosacku do zahrady...