no rad bych vedel jak moc silenej napad to je...

Pokud tou skopičinou myslíš nějaký procesing, tak makej a jen nekecej.luphtrack píše:slo by tak provadet se zvukem ruzne skopiciny pred tim, nez spatri svetlo sveta
o to mi tak nějak šlo... otázka je, co bude mít tu latenci nižší - vac nebo ten virtualní driver.Pytkin píše:Zaradenie ďalšieho procesingu do asio drajvru ale pridá veľku latenciu. Mne príde rozumnejši procesing ešte v hoste, pred asio driverom.
bohužel, já potřebuju zdrojáky a ty od A4A nejsou. ještě by možná šlo hostovat nějaké to VST. ale mezi námi, EQ založený na FFTW mi přijde dostatečně luxusní. mohl bych tak vlastně nabastlit "něco jako A4A", akorát s kapánek vyšší latencí.jackies píše:Pokud tou skopičinou myslíš nějaký procesing, tak makej a jen nekecej.luphtrack píše:slo by tak provadet se zvukem ruzne skopiciny pred tim, nez spatri svetlo sveta
Můžeš pro začátek zadrátovat do ASIO4ALL ovladačů nějaké DFX, AudioProc a ukradenou knihovnu nějakého kvalitního 30ti pásmového GEQ + limiter, a poděkuje ti za tvůj čas, snahu a námahu alespoň více lidí ( větší komunita používající a4a )![]()
( já bohužel ne, a4a nepoužívám )
Jednoduše řečeno že ?![]()
To by byla pecka : ASIO4ALLPro+(v jednom exe souboru )
Je to nejlepší a nejjednoduší varianta pro potenciální sortu uživatelů.
Pro tebe už tak bohužel ne.
Ten tvůj virtual asio driver do real asio driveru s pomocí tamtoho, co musí jet pod támhle tím, a které vyžaduje pro běh ještě tohle .................
Stará, a nikoho v tu ránu, nezajímající píseň.
Budeš na to sám a pokud to tak uděláš, budeš to asi jediný sám i používat.