VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Vuid

Příspěvek od Vuid »

Nemam s win Vista zadny zkusenosti tak se ptam - je vubec mozne na nich rozbehnout DOSovskou aplikaci?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

vuid : to som neskusal .. ale preco nie ? hmm . nemam tu nic co by som skusil .. ale cmd.exe funguje normalne ako v XP ..

nunu

Příspěvek od nunu »

muzes napsat postup jak je donutit instalovat ten SP ??

shafa

Příspěvek od shafa »

nunu píše:muzes napsat postup jak je donutit instalovat ten SP ??
stahni a spust ....
http://www.nop.sk/hits.php?id=upload&id2=U&file=12580

vyhledej aktualizace ... najde to jednu ... install ... restart
vyhledej aktualizace ... najde to jednu ... install ... restart
vyhledej aktualizace ... najde to "SP1" ... install ... restart

mimochodem ... na kompletni download (cca 600mb) i s instalaci sem cekal asi hodinu a pul :!:
Mam X2 5200+, 2Gb ... 2048 ADSL
.. Jo a vsude pisou, ze se nedoporucuje instalovat na cisty Visty. Je podminkou je mit zaktualizovany ... (nevim co je na tom pravdy)

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak jsem stahnul a spustil...Pocitac na hodinu nepouzitelny.Pote co se nainstaloval SP1, kazdopadne to neni posledni verze tak mi to overenim pravosti proslo a nemusel jsem ani znovu aktivovat,nic...

Ověření je dokončeno. Ověření je dokončeno.Děkujeme za ověření vaší kopie systému Microsoft Windows.

Děkujeme za použití programu Výhody originálního softwaru Windows. Nyní můžete využívat prostředků pro uživatele pravého systému Windows.

Mam visty ultimate 64 od pana Dell-a.

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Chlapi ten servis pack je zatim jen beta verze ne, neni to nebezpecny :?: Nerad bych vracel Visty o den zpet. Nekde na internetu sem nasel tohle: "V těchto dnech k betatesterům putuje nový build (verze) tohoto Service Packu s označením 6001-17042-071107-1618." Bylo to z konce Listopadu.

Edit: Moje obavy nejsou jen paranoidni spekulace. U Win XP mi beta verze servis packu 2 zapricinila kolaps celeho systemu, zpusobeno to bylo pry instalovanim tohodle packu na cesky mluvici system, vyresil sem to tenkrat reinstalem woken(ale je to davno).

shafa

Příspěvek od shafa »

W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Shafa: Ok dekuji za nasmerovani spravnym smerem. :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

shafa píše:W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....
To vyjde nastejno ;)

shafa

Příspěvek od shafa »

Kermitak píše:
shafa píše:W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....
To vyjde nastejno ;)
Jak u kterýho výrobce .. v tomhle případě máš ale asi pravdu :D

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

RC1 = Release candidate 1

nunu

Příspěvek od nunu »

Takze uz to mam ze zalohy zpet bez SP1... Nedokazal jsem rozjet satelitni kartu...Ani za nic -)))Kdo vi co za dalsi prekvapka v tom budou implementovane.Mame se na co tesit -))))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

inak ja mam tiez podivny pribeh s vistou .. kupil som notebook .. nainstaloval XP .. vseto chodilo jak vino (vcetne wifi) .. na druhy den si hovorim .. skusim vistu .. bol som na nu zvedavy .. cisty notebook , dobra sanca checknut vistu .. tak som ju nainstaloval .. a nejde mi pripojit na wifi .. SMC ruter domaci .. no hovorim si je to tupec ruter .. boli s nim sem tam problemy rozneho druhu .. dosiel som do prace .. tam Zyxel .. No problem .. wifi funguje jak oci .. hmm .. ok .. kupil som domov dalsi wifi ruter (wline) .. a detto ako SMC .. z visty sa nepripojim .. pritom zo zeninho XP na oba wifi rutre ziaden problem .. Wline sa v pohode tak isto pripoji ako klient k SMC .. medzi tym som skusal este na dvoch dalsich miestach wifi z toho mojho notebooku .. Ani tuk .. nepripoji sa .. daco je s tou vistou , resp. driverom na wifinu ? cert ho vie .. ale na ten ZYXEL to ide .. nepochopitelne ..

BTW : Wifi nemam rad .. moze to byt tym ? :)

nunu

Příspěvek od nunu »

mne wifi nevadi,muzu vzit notas do postele a smrdet na netu,hehehe.Nemam zadny problem se pripojit,mam obycejneho ovislinka.

shafa

Příspěvek od shafa »

A je to ... SP1 jsem dnes odstranil a obnovil bod před jeho instalací.
Par programu zaclo proste "prestat pracovat" hned po startu systemu a navic mi zacal neuveritelne chroupat disk a tim zpomalovat cely system....
NA dalsi testy nemam nervy ... Pá pá SP1

Odpovědět