VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 10 pro 2007 23:25

Nemam s win Vista zadny zkusenosti tak se ptam - je vubec mozne na nich rozbehnout DOSovskou aplikaci?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 pro 2007 23:39

vuid : to som neskusal .. ale preco nie ? hmm . nemam tu nic co by som skusil .. ale cmd.exe funguje normalne ako v XP ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 10 pro 2007 23:49

muzes napsat postup jak je donutit instalovat ten SP ??

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 11 pro 2007 00:03

nunu píše:muzes napsat postup jak je donutit instalovat ten SP ??
stahni a spust ....
http://www.nop.sk/hits.php?id=upload&id2=U&file=12580

vyhledej aktualizace ... najde to jednu ... install ... restart
vyhledej aktualizace ... najde to jednu ... install ... restart
vyhledej aktualizace ... najde to "SP1" ... install ... restart

mimochodem ... na kompletni download (cca 600mb) i s instalaci sem cekal asi hodinu a pul :!:
Mam X2 5200+, 2Gb ... 2048 ADSL
.. Jo a vsude pisou, ze se nedoporucuje instalovat na cisty Visty. Je podminkou je mit zaktualizovany ... (nevim co je na tom pravdy)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 11 pro 2007 16:58

Tak jsem stahnul a spustil...Pocitac na hodinu nepouzitelny.Pote co se nainstaloval SP1, kazdopadne to neni posledni verze tak mi to overenim pravosti proslo a nemusel jsem ani znovu aktivovat,nic...

Ověření je dokončeno. Ověření je dokončeno.Děkujeme za ověření vaší kopie systému Microsoft Windows.

Děkujeme za použití programu Výhody originálního softwaru Windows. Nyní můžete využívat prostředků pro uživatele pravého systému Windows.

Mam visty ultimate 64 od pana Dell-a.

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Příspěvek od W.Cable » 11 pro 2007 17:21

Chlapi ten servis pack je zatim jen beta verze ne, neni to nebezpecny :?: Nerad bych vracel Visty o den zpet. Nekde na internetu sem nasel tohle: "V těchto dnech k betatesterům putuje nový build (verze) tohoto Service Packu s označením 6001-17042-071107-1618." Bylo to z konce Listopadu.

Edit: Moje obavy nejsou jen paranoidni spekulace. U Win XP mi beta verze servis packu 2 zapricinila kolaps celeho systemu, zpusobeno to bylo pry instalovanim tohodle packu na cesky mluvici system, vyresil sem to tenkrat reinstalem woken(ale je to davno).

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 11 pro 2007 17:44

W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Příspěvek od W.Cable » 11 pro 2007 18:05

Shafa: Ok dekuji za nasmerovani spravnym smerem. :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 pro 2007 19:31

shafa píše:W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....
To vyjde nastejno ;)

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 11 pro 2007 20:07

Kermitak píše:
shafa píše:W.Cable: Tohle neni BETA, ale RC1 .....
To vyjde nastejno ;)
Jak u kterýho výrobce .. v tomhle případě máš ale asi pravdu :D

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 pro 2007 21:05

RC1 = Release candidate 1

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 11 pro 2007 23:24

Takze uz to mam ze zalohy zpet bez SP1... Nedokazal jsem rozjet satelitni kartu...Ani za nic -)))Kdo vi co za dalsi prekvapka v tom budou implementovane.Mame se na co tesit -))))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 pro 2007 23:35

inak ja mam tiez podivny pribeh s vistou .. kupil som notebook .. nainstaloval XP .. vseto chodilo jak vino (vcetne wifi) .. na druhy den si hovorim .. skusim vistu .. bol som na nu zvedavy .. cisty notebook , dobra sanca checknut vistu .. tak som ju nainstaloval .. a nejde mi pripojit na wifi .. SMC ruter domaci .. no hovorim si je to tupec ruter .. boli s nim sem tam problemy rozneho druhu .. dosiel som do prace .. tam Zyxel .. No problem .. wifi funguje jak oci .. hmm .. ok .. kupil som domov dalsi wifi ruter (wline) .. a detto ako SMC .. z visty sa nepripojim .. pritom zo zeninho XP na oba wifi rutre ziaden problem .. Wline sa v pohode tak isto pripoji ako klient k SMC .. medzi tym som skusal este na dvoch dalsich miestach wifi z toho mojho notebooku .. Ani tuk .. nepripoji sa .. daco je s tou vistou , resp. driverom na wifinu ? cert ho vie .. ale na ten ZYXEL to ide .. nepochopitelne ..

BTW : Wifi nemam rad .. moze to byt tym ? :)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 11 pro 2007 23:49

mne wifi nevadi,muzu vzit notas do postele a smrdet na netu,hehehe.Nemam zadny problem se pripojit,mam obycejneho ovislinka.

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 12 pro 2007 09:50

A je to ... SP1 jsem dnes odstranil a obnovil bod před jeho instalací.
Par programu zaclo proste "prestat pracovat" hned po startu systemu a navic mi zacal neuveritelne chroupat disk a tim zpomalovat cely system....
NA dalsi testy nemam nervy ... Pá pá SP1

Odpovědět