VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

heh :) vsetci cakaju ze SP1 vsetko vyriesi a vista bude pouzitelna .. podla shafovho prispevku to vyzera na presny opak :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Hele ja nevim, Vistu mam asi mesic a pouzivam ji uplne bez problemu ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak : ja na nej inernetujem a tiez nemam ziadne problemy .. kolega na nej pracuje a picuje od rana do vecera ..

Shodan

Příspěvek od Shodan »

U mě to teda nebylo úplně bez problémů, ale mám je už víc než půl roku a jsem spokojenej.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak u mne je v pohode vsecko,makam na to na beznych programech,nejvetsi exot je CAD na navrh PCB. Nemam sebemensi problem az na jeden soft ktery pod vistou nejede, a to je monkey audio coz je bezztratova koprese pro audio. Ale ani jsem se ho nesnazil primet rozjet. Jinak mi jede naprosto vse a opticky rychleji nez v xp.Navic ty omalovanky jsou preci je hezci nez strohe xp. Nemam s vistou zcela zadny problem a to asi na 4 PC kam sla taky...Ale mam relativne novy HW,mozna pro to.

pateson

Příspěvek od pateson »

Pytkin píše: .. kolega na nej pracuje a picuje od rana do vecera ..
Kdoví v "kom" je problém :-)

Já pracuju denně normálně s texty ale zatím jsem nevychytal dobré nastavení Sonar LE (občas mi tam něco zvukově proběhne) Nicméně, ještě nemám odstraněné všechny zbytečnosti od thinkpadu
Ale jináč su Moravák

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pateson : ja ho tiez podozrievam ze ma zlu auru .. vzdy ma zavola ze nieco nejde a ja ked k tomu pridem , tak to casto zacne fungovat ..

abuse

Příspěvek od abuse »

mne nejde na viste editor na nord modular, co je teda nemila, clavia zda sa zatial na to prdi:At the time of the next OS upgrade we will update drivers as well. I
am sorry to say that I the next OS upgrade do not have a release date
at this time.

Best regards

Jonas Löfvenmark
Clavia DMI

Shodan

Příspěvek od Shodan »

abuse: Microsoft je v tom ale tentokrát podle mě nevině. Jak dlouho se o VISTA vědělo dopředu? Kolik bylo betaverzí atd... všichni měli dost času a srali na to. Dodnes chybí spousta driverů.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

pateson

Příspěvek od pateson »

pytkin: tak to znám naprosto přesně z jednoho rádia, kde jsem dělal technika :-) :-)
Ale jináč su Moravák

dano

Příspěvek od dano »

Ja sa teraz vytesujem, bo som si kupil do kancelarie HP comp, ktory ma Vistu. Nechapem, ze ten HP je tak super tichy a Vista ze ma konecne normalny font na ploche aj vo vsetkom. Takmer ako Mac. Ale doma si necham XP. Aspon zatial

nooly

Příspěvek od nooly »

mam problem: udelal jsem ohromnou chybu a nasadil sem si do svych VIST ohromnou ves - windows media player. nejde odinstalovat a kdyz chci prehrat multimedialni soubor, tak system soustavne prepisuje asociace na ten rozplizlej microsofti hnus a mne osobne to hnulo zluci :( mozna jsem jen neco prehlednul, nevite nekdo, jak se toho zbavit??

Shodan

Příspěvek od Shodan »

nooly: Taky mi to dělá... zajímavý je, že některý media se mi otevřou automaticky ve VLC playeru (tak jak jsem chtěl) a některý tvrdohlavě ve WMP. A to dokonce i když třeba ve firefoxu něco stahuju (bez uložení) a tam je výslovně uvedený "open with VLC", stejně se to otevře ve WMP. K zbláznění... Když to stáhnu na disk, kliknu pravým a dám "open with... " a vyberu VLC, tak se to otevře správně ve VLC.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nooly : pockaj . Windows Media Player je snad vo Viste automaticky .. Od instalacie .. Jak si si ho tam mohol nasadit ?

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Pytkin: to je podle mě verze od verze... v Premium jsem ho měl automaticky, ale tuším že v Business, nebo nějaké jiné verzi si ho "musíš" :wink: doinstalovat z webu...

Odpovědět