VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 pro 2007 11:20

heh :) vsetci cakaju ze SP1 vsetko vyriesi a vista bude pouzitelna .. podla shafovho prispevku to vyzera na presny opak :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 12 pro 2007 12:12

Hele ja nevim, Vistu mam asi mesic a pouzivam ji uplne bez problemu ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 pro 2007 12:13

Kermitak : ja na nej inernetujem a tiez nemam ziadne problemy .. kolega na nej pracuje a picuje od rana do vecera ..

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 12 pro 2007 12:15

U mě to teda nebylo úplně bez problémů, ale mám je už víc než půl roku a jsem spokojenej.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 12 pro 2007 12:57

Tak u mne je v pohode vsecko,makam na to na beznych programech,nejvetsi exot je CAD na navrh PCB. Nemam sebemensi problem az na jeden soft ktery pod vistou nejede, a to je monkey audio coz je bezztratova koprese pro audio. Ale ani jsem se ho nesnazil primet rozjet. Jinak mi jede naprosto vse a opticky rychleji nez v xp.Navic ty omalovanky jsou preci je hezci nez strohe xp. Nemam s vistou zcela zadny problem a to asi na 4 PC kam sla taky...Ale mam relativne novy HW,mozna pro to.

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 12 pro 2007 12:59

Pytkin píše: .. kolega na nej pracuje a picuje od rana do vecera ..
Kdoví v "kom" je problém :-)

Já pracuju denně normálně s texty ale zatím jsem nevychytal dobré nastavení Sonar LE (občas mi tam něco zvukově proběhne) Nicméně, ještě nemám odstraněné všechny zbytečnosti od thinkpadu
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 pro 2007 13:37

pateson : ja ho tiez podozrievam ze ma zlu auru .. vzdy ma zavola ze nieco nejde a ja ked k tomu pridem , tak to casto zacne fungovat ..

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 12 pro 2007 14:06

mne nejde na viste editor na nord modular, co je teda nemila, clavia zda sa zatial na to prdi:At the time of the next OS upgrade we will update drivers as well. I
am sorry to say that I the next OS upgrade do not have a release date
at this time.

Best regards

Jonas Löfvenmark
Clavia DMI

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 12 pro 2007 14:18

abuse: Microsoft je v tom ale tentokrát podle mě nevině. Jak dlouho se o VISTA vědělo dopředu? Kolik bylo betaverzí atd... všichni měli dost času a srali na to. Dodnes chybí spousta driverů.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 12 pro 2007 14:43

pytkin: tak to znám naprosto přesně z jednoho rádia, kde jsem dělal technika :-) :-)
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 31 pro 2007 15:34

Ja sa teraz vytesujem, bo som si kupil do kancelarie HP comp, ktory ma Vistu. Nechapem, ze ten HP je tak super tichy a Vista ze ma konecne normalny font na ploche aj vo vsetkom. Takmer ako Mac. Ale doma si necham XP. Aspon zatial

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 31 pro 2007 16:57

mam problem: udelal jsem ohromnou chybu a nasadil sem si do svych VIST ohromnou ves - windows media player. nejde odinstalovat a kdyz chci prehrat multimedialni soubor, tak system soustavne prepisuje asociace na ten rozplizlej microsofti hnus a mne osobne to hnulo zluci :( mozna jsem jen neco prehlednul, nevite nekdo, jak se toho zbavit??

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 pro 2007 17:24

nooly: Taky mi to dělá... zajímavý je, že některý media se mi otevřou automaticky ve VLC playeru (tak jak jsem chtěl) a některý tvrdohlavě ve WMP. A to dokonce i když třeba ve firefoxu něco stahuju (bez uložení) a tam je výslovně uvedený "open with VLC", stejně se to otevře ve WMP. K zbláznění... Když to stáhnu na disk, kliknu pravým a dám "open with... " a vyberu VLC, tak se to otevře správně ve VLC.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 17:40

nooly : pockaj . Windows Media Player je snad vo Viste automaticky .. Od instalacie .. Jak si si ho tam mohol nasadit ?

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 pro 2007 17:44

Pytkin: to je podle mě verze od verze... v Premium jsem ho měl automaticky, ale tuším že v Business, nebo nějaké jiné verzi si ho "musíš" :wink: doinstalovat z webu...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět