Vista vs. XP audio performance test
ale hosi... za pol hodky klikania je z ME vytunena 98icka, ktora je plne kompatibilna s usb
vsetky kokotiny v ME slo pekne zlikvidovat. ja som ME opustik ciste koli neschopnosti pouzivat novsi komp na 100% (ovladanie chipsetu, ide radica, atd...). ale suhlas v tom, ze hned po nainstalovani boli ME na slucku... casom sa asi pride aj na to ako oddrbat vsetky buliny z visty... zatial mam pocit ze vista je take nove ME
ale podobne veci su vsade, ked som nahodil suse10.2, tiez som musel preparovat system a zostrelovat kraviny (kerry beagle napriklad, to je taky indexovaci demon, co zrychluje/realizuje searche, vyrobil si 200MB kesov a zral 90% CPU???, mozno ho stacilo nakonfigurovat, ale to ide zrejme len z terminalu, tak siel do riti)
vsetky kokotiny v ME slo pekne zlikvidovat. ja som ME opustik ciste koli neschopnosti pouzivat novsi komp na 100% (ovladanie chipsetu, ide radica, atd...). ale suhlas v tom, ze hned po nainstalovani boli ME na slucku... casom sa asi pride aj na to ako oddrbat vsetky buliny z visty... zatial mam pocit ze vista je take nove ME
ale podobne veci su vsade, ked som nahodil suse10.2, tiez som musel preparovat system a zostrelovat kraviny (kerry beagle napriklad, to je taky indexovaci demon, co zrychluje/realizuje searche, vyrobil si 200MB kesov a zral 90% CPU???, mozno ho stacilo nakonfigurovat, ale to ide zrejme len z terminalu, tak siel do riti)
ale to co sem napsal, to neni od microsoftu, ale z unofficial emu fóra na productionforums, je to od normálního uživatele a myslím, že psané ještě předtím než vista vyšla...ale dendy já také nevidím žádný důvod přecházet na vistu, stejně zatím nemůžu, ale ty grafy vypadají dost zajímavě a mohl by to být ten jediný důvod...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 25 dub 2007 13:29, celkem upraveno 1 x.
kexik: jj, o tom jsem taky četl...zákazníci si ty xp přáli...jenže stejně snad do roka nebo do dvou se xp přestanou prodávat úplně (v poslední fázi budou jen přes internet), takže nevim co budou potom dělat dál...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 25 dub 2007 13:28, celkem upraveno 1 x.
pytkin: ved pisem... mali plnu podporu usb (ziadne ovladace pre ohci zariadenia netrebalo), lepsiu podporu FAT32 (citanie do 128GB), podporu wdm atd, atd... bol to pokrok oproti 98, ale system restore, pchealth a podobne svinstva z toho spravili monstrum 
dodnes mam jeden komp u mamy v byte, kde to frci...

dodnes mam jeden komp u mamy v byte, kde to frci...
-
Ja myslim/doufam ze bude situace obdobna jako u XP, nejdriv to bylo udesne monstrum co jelo neuveritelne pomalu, a ted po par opravach je to pro zmenu prijatelne rychly a stabilni (oproti predchozim verzim Windows) system vhodny i pro DAW
ve kterem zatim jede uplne vsechno
(kolik let jsme na to cekali)
Tak snad s tou Vistou pohnou - minimalne reakce uzivatelu je k tomu dotlaci (viz. clanek). No.. uz aby to bylo.

Tak snad s tou Vistou pohnou - minimalne reakce uzivatelu je k tomu dotlaci (viz. clanek). No.. uz aby to bylo.