Vista vs. XP audio performance test

Ostatní audio software, obecná diskuse
nathanael

Příspěvek od nathanael »

Pytkin: hmm, to je divný...já tam mám integrované drivery na grafiku a ty jdou naprosto v pohodě...hlavně nemám nlite s xp64 ale xp32...ale myslim si ,že zrovna u těch driverů to nemusí zvládat úplně všechny, já tam radši už žádné nedávám - důležitější je pro mě to nastavení vzhledu a vyházení všeho možného abych se s tím nemusel sr*t po instalaci...a hlavně bezobslužná instalace je fakt luxusní záležitost...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:nathanael : naimportoval som cez nlite drivery na raid a aj tak XP64 nevidelo disk ..
Dyt jsi psal, ze po pouziti tech text-mode driveru to slo...?

kexik

Příspěvek od kexik »

nathanael píše:Pytkin: hmm, to je divný...já tam mám integrované drivery na grafiku a ty jdou naprosto v pohodě...hlavně nemám nlite s xp64 ale xp32...ale myslim si ,že zrovna u těch driverů to nemusí zvládat úplně všechny, já tam radši už žádné nedávám - důležitější je pro mě to nastavení vzhledu a vyházení všeho možného abych se s tím nemusel sr*t po instalaci...a hlavně bezobslužná instalace je fakt luxusní záležitost...
ale to vsetko co pises ti vyriesi "instalacia" zo zalohy... a este to snad aj bude rychlejsie, ak mas image ulozene na hdd

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak : Hej ? Ja uz si to nepamatam .. Viem ze som zrusil cely raid a instaloval to s originalneho CD .. mozno to nakoniec slo .. ale zasral som s tym 2 dni to viem :) a k nicomu :)

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: jo to je taky pravda, ale ja zatim s timhle neexperimentoval, nejak jsem se v tom northon ghostu nevyznal, ale mozna to zase zkusim, docela jsi me navnadil...nebo kdyztak porad please nejakou alternativu (treba jednodussi na ovladani) ke ghostu, krome vestavenejch blbosti ve winech...teda on ten ghost asi je jednoduchej, ale ja do nej 5 minut cumel a nejak se mi to nelibilo jako cokoliv od doktora nortona, tak jsem se na to vykaslal...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nathanael : nevyznal si sa v ghostu ? jednoduchsi software si neviem predstavit .. mozno si mal windows verziu .. kere ja zbytocna .. stiahni si z torrentu Hirens boot CD .. tam rovno bootnes , pustis GHOSTa vyberes si kery disk kam , pripadne do image .. a frcis .. velmi pohodlne .. tiez tak clonujem servery , ked ich instalujem viac naraz .. potom netreba zabudnut SYSPREP ..

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Pytkin: ano, byla to windows verze, nelíbilo se mi to...zkusim ten hirens boot cd, uz jsem o tom nekde tady slysel...kazdopadne ale kdyz nechci vsechno z toho disku, tak snad si budu moct vybrat...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bathanael : nie .. bud clonujes disk , alebo particie .. fajly vyberat nevies ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin: ta wokenni verze umi delat i backupy jenom urcitych fajlu myslim. Ale hlavne bacha na to boot cd, musi to byt nejaka novejsi verze, mam v praci verzi 2003 a ta nezna sata radice, nezna USB disky, ...

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Hmm, to není dobré, já potřebuji některé věci vynechat, když mám v Program files tolik programů, že na dvd nebo cd se to nevejde určitě...navíc jsem kdysi dostal takový debilní nápad, že jsem si v nlite dal Program files do adresáře Windows, aby mi ta složka nezacláněla na disku...asi zůstanu u nlite nebo si počkám až bude levný blu-ray a půjde z něho bootavat, tam se mi to už asi vejde i s programama ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nathanael : mozes si image spravit na USB disk ..

kexik

Příspěvek od kexik »

moznost je aj ulozit si komplet obsah "novej" windows systemovej particie do nejakeho image/taru, trebars pomocou nejakeho linuxoveho livecd... alebo celu particiu skopcit na externy disk a pri havarke ju zasa narvat naspat. moznosti je viac

ku ghostu ti nemam viac co povedat ako ostatni, dosova verzia je tupina, ktora vie urobit dve veci, backup celej particie a recovery... jedine co si volis je cesta a to ci chces komprimovanu alebo nekomprimovanu zalohu

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik píše:moznost je aj ulozit si komplet obsah "novej" windows systemovej particie do nejakeho image/taru, trebars pomocou nejakeho linuxoveho livecd... alebo celu particiu skopcit na externy disk a pri havarke ju zasa narvat naspat. moznosti je viac
To prave predsa spravi aj ten DOSovsky ghost
kexik píše: ku ghostu ti nemam viac co povedat ako ostatni, dosova verzia je tupina, ktora vie urobit dve veci, backup celej particie a recovery... jedine co si volis je cesta a to ci chces komprimovanu alebo nekomprimovanu zalohu
No a tym je ten ghost absolutne zaujimavy .. jednoduchy .. a robi presne to co clovek od neho ocakava ..

kexik

Příspěvek od kexik »

okejokej, ja nehovorim ze dosovy ghost je nahovno, naopak, len ponukam dalsie varianty, trebars keby niekomu vadilo ze pouziva ghost ilegalne alebo ho z nejakych subjektivnych dovodov nechce

Shodan

Příspěvek od Shodan »

kexik: jojo, přesně proto používám System Rescue CD a na něm (mimo jiné) výbornej nástroj "partimage". Zdarma a legálně :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět