Vista vs. XP audio performance test
Pytkin: hmm, to je divný...já tam mám integrované drivery na grafiku a ty jdou naprosto v pohodě...hlavně nemám nlite s xp64 ale xp32...ale myslim si ,že zrovna u těch driverů to nemusí zvládat úplně všechny, já tam radši už žádné nedávám - důležitější je pro mě to nastavení vzhledu a vyházení všeho možného abych se s tím nemusel sr*t po instalaci...a hlavně bezobslužná instalace je fakt luxusní záležitost...
ale to vsetko co pises ti vyriesi "instalacia" zo zalohy... a este to snad aj bude rychlejsie, ak mas image ulozene na hddnathanael píše:Pytkin: hmm, to je divný...já tam mám integrované drivery na grafiku a ty jdou naprosto v pohodě...hlavně nemám nlite s xp64 ale xp32...ale myslim si ,že zrovna u těch driverů to nemusí zvládat úplně všechny, já tam radši už žádné nedávám - důležitější je pro mě to nastavení vzhledu a vyházení všeho možného abych se s tím nemusel sr*t po instalaci...a hlavně bezobslužná instalace je fakt luxusní záležitost...
kexik: jo to je taky pravda, ale ja zatim s timhle neexperimentoval, nejak jsem se v tom northon ghostu nevyznal, ale mozna to zase zkusim, docela jsi me navnadil...nebo kdyztak porad please nejakou alternativu (treba jednodussi na ovladani) ke ghostu, krome vestavenejch blbosti ve winech...teda on ten ghost asi je jednoduchej, ale ja do nej 5 minut cumel a nejak se mi to nelibilo jako cokoliv od doktora nortona, tak jsem se na to vykaslal...
nathanael : nevyznal si sa v ghostu ? jednoduchsi software si neviem predstavit .. mozno si mal windows verziu .. kere ja zbytocna .. stiahni si z torrentu Hirens boot CD .. tam rovno bootnes , pustis GHOSTa vyberes si kery disk kam , pripadne do image .. a frcis .. velmi pohodlne .. tiez tak clonujem servery , ked ich instalujem viac naraz .. potom netreba zabudnut SYSPREP ..
Hmm, to není dobré, já potřebuji některé věci vynechat, když mám v Program files tolik programů, že na dvd nebo cd se to nevejde určitě...navíc jsem kdysi dostal takový debilní nápad, že jsem si v nlite dal Program files do adresáře Windows, aby mi ta složka nezacláněla na disku...asi zůstanu u nlite nebo si počkám až bude levný blu-ray a půjde z něho bootavat, tam se mi to už asi vejde i s programama 

moznost je aj ulozit si komplet obsah "novej" windows systemovej particie do nejakeho image/taru, trebars pomocou nejakeho linuxoveho livecd... alebo celu particiu skopcit na externy disk a pri havarke ju zasa narvat naspat. moznosti je viac
ku ghostu ti nemam viac co povedat ako ostatni, dosova verzia je tupina, ktora vie urobit dve veci, backup celej particie a recovery... jedine co si volis je cesta a to ci chces komprimovanu alebo nekomprimovanu zalohu
ku ghostu ti nemam viac co povedat ako ostatni, dosova verzia je tupina, ktora vie urobit dve veci, backup celej particie a recovery... jedine co si volis je cesta a to ci chces komprimovanu alebo nekomprimovanu zalohu
To prave predsa spravi aj ten DOSovsky ghostkexik píše:moznost je aj ulozit si komplet obsah "novej" windows systemovej particie do nejakeho image/taru, trebars pomocou nejakeho linuxoveho livecd... alebo celu particiu skopcit na externy disk a pri havarke ju zasa narvat naspat. moznosti je viac
No a tym je ten ghost absolutne zaujimavy .. jednoduchy .. a robi presne to co clovek od neho ocakava ..kexik píše: ku ghostu ti nemam viac co povedat ako ostatni, dosova verzia je tupina, ktora vie urobit dve veci, backup celej particie a recovery... jedine co si volis je cesta a to ci chces komprimovanu alebo nekomprimovanu zalohu