Zdravim,
Mám jeden problém. Pořídil jsem si Reaktor 5. Nainstaloval a jakž takž rozběhal, ale ukázal se problém u aktivace produktu. Stand alone aplikace a directX plugin běží ve Full módu, ale když pustím pod CubaseSX 3 Reaktor 5 jako VST plugin vyskočí na mě okno a chce po mě aktivaci softwaru. Tam jako nevim co mám aktivovat, když už Reaktor 5 je aktivovaný. Takže nakonec VST plugin běží pouze v DEMO módu, což je na prd. Chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo neví jak vyřešit tento problém? Jo pro úplnost používám WinXP...
Vlastní někdo Native Instruments Reaktor 5?
ja nemam ziaden NI produkt, ale DX instrument je vlastne nahrada VST standardu v Cakewalk produktoch. (kedze VST vlastni Steinberg). Preto by som do Cubase urcite daval radsej VST verziu. Mozno si potrebujes upratat windows registry. Ked VST verzia pyta kod zobrazi sa nejaky requester, alebo je na to potrebna externa aplikacia ktora to registruje?
Aááá, tak jsem to vyřešil. Napsal jsem do NI foŕa a tam mi poradili toto jak rozběhat NI VSTi pluginy: V adresáři, kde jsou instalovaný VST pluginy smazat všechny soubory společné s Reaktorem 5. Potom z orig. DVD spustit instalaci a znovu zapsat pluginy do VST adresáře. Nic se dál už nemusí registrovat. Zřejmně jsem měl v tom adresáři starší verze pluginů Reaktoru a první instalace je nepřepsala. Proto běžely v demo módu. No nic... tak jsem to napsal sem, kdyby náhodou měl někdo podobný problém.