Vlastní někdo Native Instruments Reaktor 5?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Vlastní někdo Native Instruments Reaktor 5?

Příspěvek od p:0 » 07 kvě 2007 23:37

Zdravim,

Mám jeden problém. Pořídil jsem si Reaktor 5. Nainstaloval a jakž takž rozběhal, ale ukázal se problém u aktivace produktu. Stand alone aplikace a directX plugin běží ve Full módu, ale když pustím pod CubaseSX 3 Reaktor 5 jako VST plugin vyskočí na mě okno a chce po mě aktivaci softwaru. Tam jako nevim co mám aktivovat, když už Reaktor 5 je aktivovaný. Takže nakonec VST plugin běží pouze v DEMO módu, což je na prd. Chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo neví jak vyřešit tento problém? Jo pro úplnost používám WinXP...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 07 kvě 2007 23:41

Co rika podpora ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 kvě 2007 23:42

p:0 pouzil by som keygen ..

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 » 07 kvě 2007 23:47

Zatím jsem nezkoušel NI podporu. Co jsem trochu četl na fóru, tak to trvá déle a tak jsem to nejdříve zkusil zde, jestli by mi tu někdo nepomohl.

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 » 08 kvě 2007 00:16

Vím, že to je trochu mimo mísu, ale dá se pustit v CubaseSX3 directX instrument? Jako spustit directX efekt není problém, ale v instrumentech nic takového nevidím. Žádný adresář directX.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 08 kvě 2007 12:17

ja nemam ziaden NI produkt, ale DX instrument je vlastne nahrada VST standardu v Cakewalk produktoch. (kedze VST vlastni Steinberg). Preto by som do Cubase urcite daval radsej VST verziu. Mozno si potrebujes upratat windows registry. Ked VST verzia pyta kod zobrazi sa nejaky requester, alebo je na to potrebna externa aplikacia ktora to registruje?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 » 08 kvě 2007 14:32

Aááá, tak jsem to vyřešil. Napsal jsem do NI foŕa a tam mi poradili toto jak rozběhat NI VSTi pluginy: V adresáři, kde jsou instalovaný VST pluginy smazat všechny soubory společné s Reaktorem 5. Potom z orig. DVD spustit instalaci a znovu zapsat pluginy do VST adresáře. Nic se dál už nemusí registrovat. Zřejmně jsem měl v tom adresáři starší verze pluginů Reaktoru a první instalace je nepřepsala. Proto běžely v demo módu. No nic... tak jsem to napsal sem, kdyby náhodou měl někdo podobný problém.

Odpovědět