Zdravím vím že tu to už bylo probíráno ovšem nejsem si zcela jistý v tom esi to je to co hledám potřebuji něco jako je v základu ve fruity tedy že do příkazového řádku napíšu Slovo vyberu hlas hlouku a další srandičky a on to "vysloví" jen chci aby to mělo povícero parametrů na nastavení a lepší zvuk.
popřípadě doporučit nějákou sajtu se acapellama nebo doporučit sampl cd s vokály především mi jde o ženský zpěv úplně nejlépe arabského ražení nebo až tokový ten "héliový" rave vokál z 90 let (vím že si opravdu hodně vymrčuju ) použití přvážně do DnBčka za každou radu předem dík!
fruity maj vocode, to o čem mluvíš je ovšem speech synth.. ten maj fruity taky.. lepší neznám, ale asi bude, protože třeba muj doktor pomocí jednoho takového mluví
jo tak díky za typy sice to není přesně to co jsem hledal ale mluví to celkem použielně a když si s tím pohraju tak výsledek může být podle mě celkem použitelněj
ten shittalker jsem bohužel nesehna googlil jsem to ale marně stránky výrobce jsou zřejmě mimo provoz.
neměli byjste tedy ještě nějáký ten typ na sampl cd s vokály nebo sajtu se samlíky nejlépe ty arabské nebo indické záležiosti ?
hmm tak vidim, ze tema vokoderu tu je, ale moc me neuspokojilo
v teto dobe se poohlizim po vokoderu, nabidka je siroka, ma nekdo konkretni zkusenosti? k pouzivani bych si predstavoval VST efekt, nemusi mit interni synth, modulatorovou slozku bych si zmastil zvlast na tracku... zkousel jsem celkem uspesne freeware MDA talkbox, ale tak znate to, urcite existuji i lepsi (komercni) zalezitosti... vyjadri se nekdo? .)
ja mam NI Vocator a je myslim docela zajimavej, bohuzel (pro mne) az prilis komplexni, aby ho clovek zvladnul rozumne pouzivat bez prostudovani manualu. Z jednodussich se mi kdysi docela libil Orange Vocoder.
ten TAL vocoder se fakt zda byt dobry, dik za tip .) jeste mam par favoritu, ale jednoduchosti a kvalitou predbezne myslim, ze ten TAL bude stacit (minimalne muzu napsat, ze mi zvukove vyhovuje vic nez ty od MDA a komercni AKAI)...
casem se urco dostanu k tomu, ze otestuju dalsi, tak kdyztak hodim hlasku =)
no hlavne si muzes hlas modulovat jakymkoliv zdrojem zvuku pres audio kanal, podobne jako to umi reason vokoder. mam tenhle jednoduchej princip hrozne rad.