VST plugin-Equalizer na doladeni mistnosti

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 říj 2008 14:12

ok, tym lepsie... skontroluj si najskor pustit ten sweep rovno do insertu s analyzerom. musis namerat rovnu ciaru (stretol som uz sweepy co boli filtrovane podla A krivky atd). potom mozes merat cez bedne...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 16 říj 2008 14:13

este mne napadlo ze bych nato mohl pouzit REW ...
ze bych mel dva pocitace a dve zvukovky (coz mam)....
na jednom by jel REW z toho by to slo ze zvukovky audio out do druhyho pocitace do zvukovky audio in , tam by byl treba cubase s stopu stereo in , na ni by byl equalizer (na doladeni mistnosti) a pak by to slo na vystup do monitoru... merici mikrofon by byl na prvnim pocitaci....

nemuzou to prevodnky nejak zkreslit kdyz to pujde prez dve zvukovky (mam RME fireface a Echo audiofire)? mozna lepci zapojit prez digital

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 říj 2008 14:21

ekeaze: Takhle to mel kamos ve studiu s M-boxem a Apple pro Protools a zkreslovalo to.. ted to ma pres digital a je to v klidu.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 16 říj 2008 14:25

TOM-Thak: Dikes...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 říj 2008 16:09

kup si uliho DEQ1024, zapoj ho na digital a mas pokoj svaty... je to za polovic ako stoji ten KRK

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 06 lis 2008 10:28

Tak řeším tu místnost a narazil jsem na tuhle věcičku ARC od IK multimedia, abych řek pravdu kupovat to nechci, (příliš velká investice do homestudia)
napadlo mě stáhnout warez a pujčit si nějaký podobný mikrofon oměřit uložit a nechat bejt, jen by mě zajímalo jestli by to s jiným micem šlo, na disku píšou že ne, ale to by v tom byl čert aby to nějak rozumně nešlo zkorigovat, jestli ten systém chápu správně tak : naměříš, uložíš, a pak aplikuješ, takže do budoucna ten mic není potřeba, dík za rady.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 lis 2008 13:09

nie, do ARCu nejde natiahnut kalibracnu krivku ineho mikrofonu. to je okrem hroznej ceny hlavny ojeb celeho programu. myslim ze s ohladom na to, kolko stoji DEQ1024 a mm1 dokopy, nema vobec vyznam sa o arc bavit

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 06 lis 2008 13:16

hmm to je mrzuté, jdu hledat jiné řešení
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 lis 2008 14:04

ine riesenie neexistuje, mas moznosti
1. arc
2. off line meranie pomocou roomEQ + hw ekvalizer
3. hw ekvalizer s vlastnym meranim
4. off line meranie a vst ekvalizer nastaveny od oka (tj nepresne)

Odpovědět