VST plugin-Equalizer na doladeni mistnosti

Ostatní audio software, obecná diskuse
kexik

Příspěvek od kexik »

ok, tym lepsie... skontroluj si najskor pustit ten sweep rovno do insertu s analyzerom. musis namerat rovnu ciaru (stretol som uz sweepy co boli filtrovane podla A krivky atd). potom mozes merat cez bedne...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

este mne napadlo ze bych nato mohl pouzit REW ...
ze bych mel dva pocitace a dve zvukovky (coz mam)....
na jednom by jel REW z toho by to slo ze zvukovky audio out do druhyho pocitace do zvukovky audio in , tam by byl treba cubase s stopu stereo in , na ni by byl equalizer (na doladeni mistnosti) a pak by to slo na vystup do monitoru... merici mikrofon by byl na prvnim pocitaci....

nemuzou to prevodnky nejak zkreslit kdyz to pujde prez dve zvukovky (mam RME fireface a Echo audiofire)? mozna lepci zapojit prez digital

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

ekeaze: Takhle to mel kamos ve studiu s M-boxem a Apple pro Protools a zkreslovalo to.. ted to ma pres digital a je to v klidu.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

TOM-Thak: Dikes...

kexik

Příspěvek od kexik »

kup si uliho DEQ1024, zapoj ho na digital a mas pokoj svaty... je to za polovic ako stoji ten KRK

c9000

Příspěvek od c9000 »

Tak řeším tu místnost a narazil jsem na tuhle věcičku ARC od IK multimedia, abych řek pravdu kupovat to nechci, (příliš velká investice do homestudia)
napadlo mě stáhnout warez a pujčit si nějaký podobný mikrofon oměřit uložit a nechat bejt, jen by mě zajímalo jestli by to s jiným micem šlo, na disku píšou že ne, ale to by v tom byl čert aby to nějak rozumně nešlo zkorigovat, jestli ten systém chápu správně tak : naměříš, uložíš, a pak aplikuješ, takže do budoucna ten mic není potřeba, dík za rady.

kexik

Příspěvek od kexik »

nie, do ARCu nejde natiahnut kalibracnu krivku ineho mikrofonu. to je okrem hroznej ceny hlavny ojeb celeho programu. myslim ze s ohladom na to, kolko stoji DEQ1024 a mm1 dokopy, nema vobec vyznam sa o arc bavit

c9000

Příspěvek od c9000 »

hmm to je mrzuté, jdu hledat jiné řešení

kexik

Příspěvek od kexik »

ine riesenie neexistuje, mas moznosti
1. arc
2. off line meranie pomocou roomEQ + hw ekvalizer
3. hw ekvalizer s vlastnym meranim
4. off line meranie a vst ekvalizer nastaveny od oka (tj nepresne)

Odpovědět