VST problém

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Petr_Macháně

VST problém

Příspěvek od Petr_Macháně »

Ahojte, pořídil jsem si Hypersonic 2 a nainstaloval sem jej, nastavil sem ve studiu Fruity Loops vst folder na místo, kde jsem to nainstalovat a výsledek vypadá takto www.wolfsprojection.ic.cz/problem.JPG označené místo ukazuje, ze je sice Hypersonic 2 načetlé, jenomže ( sem začátečník ) a nemůžu tam najít vyběr zvuků jako je na druhem obrazku zde www.wolfsprojection.ic.cz/problemhm.JPG poraďte mi jak tedy v Fl studiu, mohu vybrat zvuk jako na druhém obrázku

Petr_Macháně

Příspěvek od Petr_Macháně »

lepe receno, co delat abych ve FL ( 1 obrazku ) nasel treba akusticky klavir na druhem obrazku

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

FL nepoznam .. v Cubase/Nuendo to vyzera ako tvoj druhy obrazok .. kedze ale na tvojom prvom obrazku vidis "adresare" v hypersonicu , takze asi FL vidi presety hypersonicu .. takze to snad niekde musi aj zobrazovat .. viac nepomozem .. snad niekto , kto je s FL doma ..

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

poprosim miestneho moda aby thread premenoval, presunul do Ostatneho software a moj post zmazal. dik

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Nevim jestli si to vůbec nainstaloval správně do složky "složka fl studio\Plugins\VST\" a ten Hypersonic 2 neznám, ale předpokládám že kromě standalone je to i do VST. Takže předpoklad je to mít správně nainstalované. Potom musíš ten nástroj dát do výběru nástrojů. To uděláš tak, že dáš Channels > Add one > More... a tam stiskneš refresh (fast scan). Potom by se ti měl v tom seznamu objevit ten hypersonic, tak ho musíš zaškrtnout. Pak už ho můžeš přidat jako normální nástroj přes Channels > Add one > Hypersonic 2 nebo tak nějak.

Jestli ten Hypersonic není VST a funguje pouze jako samostatná aplikace, tak ti to do fruity nepůjde, fakt to neznám, nepoužívám a nechce se mi hledat na netu co to je - ten návod co jsem napsal funguje pouze v případě, že to je i VST.

Odpovědět