VST - simulace kytary

Ostatní audio software, obecná diskuse
Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

VST - simulace kytary

Příspěvek od Atoss » 07 led 2009 14:23

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje něco podobného jako RealStrat, tj. nasamplovaná elektrická kytara (v syrové podobě), kterou pak člověk může přiopjit na Guitar Rig, Amplitube apod.

Díky
P.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 07 led 2009 14:47

Myslím, že je ještě nejakej nasamplovanej Les Paul, ale nevím, jak se to jmenuje.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 led 2009 14:58

vasek píše:Myslím, že je ještě nejakej nasamplovanej Les Paul, ale nevím, jak se to jmenuje.
ten ma ale viac ako 60 GB, to sa mozna oplati naucit hrat na gitaru

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Příspěvek od Wohma » 07 led 2009 15:34

Jj, to je jen na par let :-))) To je skoro lepsi si nekoho "najmout"... Za par stovaku ti dost kytaristu nahraje, co budes chtit.

Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Příspěvek od Atoss » 10 led 2009 11:31

Hmmm a jak tedy kdo řešíte el. kytary při skládání hudby, pokud neumíte na kytaru hrát? Jaký VSTi nebo v kombinaci s VST efekty používáte?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 10 led 2009 14:17


Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 10 led 2009 15:48

Atoss: Resil jsem to tak dlouho az jsem si kytaru koupil a snazim se na ni hrat.
Zadny poradny vst na el. kytaru neznam, nejlepsi asi je pouzit samply, kdyz ne kytaru. Treba v NI Kontakt samply i efekty pujdou urcite pouzit na neco jednoduchyho.

pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Příspěvek od pharao » 10 led 2009 15:56

delat midi programing strunych nastroju je narocny, zkousel jsem samply cinskyho koto a byla to schiza, nakonc jsem to smazal

wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Příspěvek od wire » 10 led 2009 16:37

taky myslim ze nejaky demo brnkanicko se clovek nauci na kytaru zahrat za chvili... pak se to upravi v melodyne, projede guitar rigem ci amplitubem a vysledek je milionkrat lepsi nez slayer atd...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 led 2009 17:58

slayer je hnoj. to sa da pouzit len na rovne tony, ktore nehraju akordy. je to mozno lepsie nez gitara zo samohrajky (nie mozno, urcite), ale gitara to nie je
suhlasim s wirom

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Re: VST - simulace kytary

Příspěvek od Keitaro333 » 10 led 2009 18:17

Atoss píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje něco podobného jako RealStrat, tj. nasamplovaná elektrická kytara (v syrové podobě), kterou pak člověk může přiopjit na Guitar Rig, Amplitube apod.

Díky
P.
najlepsie co momentalne existuje je Prominy Strat prip. starsi Les Paul.
Tu su nejake realtime videa ako to funguje

http://www.prominy.com/demo/SC/video/Th ... _Road.html

Zatial to lepsie nejde. Ale ako niekto spominal, je to obrovske a dost drahe.

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 10 led 2009 18:48

Softwarové bicí,nebo klapky,dejme tomu,ale kytara musí být zahraná,jinak je to o ničem.

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Příspěvek od atom » 10 led 2009 22:48

Ty vole to Prominy je huste,ale to aj tak musis vediet na tom hrat takze ze by to ulahcilo to asi nie:-))...tO RADSEJ NECH MI KAMOS NAHRA.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 10 led 2009 23:55

atom píše:Ty vole to Prominy je huste,ale to aj tak musis vediet na tom hrat takze ze by to ulahcilo to asi nie:-))...tO RADSEJ NECH MI KAMOS NAHRA.
ako myslis ze na tom musis vediet hrat? Samozrejme ze vediet hrat na klavesy je vyhoda ale nemusis to hrat v realnom case prip. mozes to normalne ako vsetko ostatne nasekvencovat v midi ale to je snad jasne, ziadne VST ti to nezahra same :D O moc zlozitejsie ako s RealStratom to nebude, akurat tam je viac keyswitchov apod. kvoli viac roznym artikulaciam.

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Příspěvek od atom » 11 led 2009 00:23

Ved hej ze sa to da nasekvencovat.Ale tam uz to bolo huste tie tahy po strunach tam a spat.Tak ja to neviem zatial napriklad.
;-)
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Odpovědět