VST Theremin kontrolovaný webkamerou

Ostatní audio software, obecná diskuse
Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 05 pro 2006 09:21

elektri: no tak to je fakt k ničemu, když se nedá namapovat...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 05 pro 2006 12:13

Dante: možná to už teď funguje, mám Roland eg-101 což je tak 8 let starý nástroj, ale i tak je dbeam k ničemu.

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 05 pro 2006 14:25

elektri: asi je...chápu to tak, že umí jenom +-, což je prostě fader a nic víc...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 05 pro 2006 20:08

jo chápeš to správně :) jednou jsem to využil tak, že jsem hrál a kšiltovkou na hlavě ovládal filtr přes Dbeam (asi je dobře že jsem nebyl viděn)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 06 pro 2006 08:55

aha tak to je pak teda pekna pakarna :D takze to umi namapovat jen veci ze syntu.. no budiš :)

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 08 pro 2006 12:42

zkoušel jsem to - testni Eyesweb :wink:

Odpovědět