VSTi M-Audio

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dano

VSTi M-Audio

Příspěvek od dano »

Pri prezerani roznych VST Instrumentov od roznych vyrobcov ma cenovo dost zaujali produkty M-Audio, ktore sa pohybuju okolo 3000Sk. Mate s nimi niekto skusenost? Lebo cena je sice lakava, no az podozrivo nizka v porovnani s inymi vyrobcami. Na druhej strane ale M-Audio stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live, ktory je tiez cenovo az prilis prijatelny a pritom vynikajuci.

aum generator

Příspěvek od aum generator »

"stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live" - imho tym ze odkupili ableton, neznamena, ze za tym stoja. (alebo to bolo inak?)

(a az tak vynikajuci imho ableton nieje. ma vynikajuce len gui)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

M-Audio odkupilo Ableton? co je to za blbost? Ableton je uplne nezavisla znacka aj firma.

kvalita Live je vecou pohladu

aum generator

Příspěvek od aum generator »

tak som si to s niecim asi pomylil....ale potom nechapem tu vetu ze "stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live"

a kvalita live neni vecou pohladu. aj ked jasne ze niekomu znizena kvalita zvuku vadit nemusi (napr pri live vystupeni) a niekomu nemusi vadit ani to ze ten soft zvadzak praci so sluckami. a niekomu to vadi. kazdemu co jeho je. ale myslim ze napr ta kvalita zvuku / resamplingu a resynthezy/time stretchingu nieje subjektivna ale meratelna a neni nic moc.

(ale serme na offtopic)

kexik

Příspěvek od kexik »

Poshook píše:M-Audio odkupilo Ableton? co je to za blbost? Ableton je uplne nezavisla znacka aj firma.

pokial ja viem tak aj ableton aj m-audio aj digidesign kupil avid, resp. firmy sa pospajali do jednej join-venture za ucelom spolocneho vyvoja produktov, co imho celej veci len prospieva

Poshook

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:
Poshook píše:M-Audio odkupilo Ableton? co je to za blbost? Ableton je uplne nezavisla znacka aj firma.

pokial ja viem tak aj ableton aj m-audio aj digidesign kupil avid, resp. firmy sa pospajali do jednej join-venture za ucelom spolocneho vyvoja produktov, co imho celej veci len prospieva
join-venture OK, o tom viem, ale neviem nic o tom, ze by Ableton menil vlastnika

marek

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

v tomto threade je uz 5 prispevkov a ani jeden k topicu. prosim nepokracujte v tom. dik.

Poshook

Re: VSTi M-Audio

Příspěvek od Poshook »

dano píše:Pri prezerani roznych VST Instrumentov od roznych vyrobcov ma cenovo dost zaujali produkty M-Audio, ktore sa pohybuju okolo 3000Sk. Mate s nimi niekto skusenost? Lebo cena je sice lakava, no az podozrivo nizka v porovnani s inymi vyrobcami. Na druhej strane ale M-Audio stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live, ktory je tiez cenovo az prilis prijatelny a pritom vynikajuci.
o ktorych produktoch konkretne hovoris?

peteness

Příspěvek od peteness »

Zkousel jsem dva pluginy od M-audio, nazvy uz bohuzel nevim. Byl to podobny system jako Kontakt, ale pripadalo mi to blbe ovladatelny a zvukove celkem na nic.

dano

Re: VSTi M-Audio

Příspěvek od dano »

Poshook píše:o ktorych produktoch konkretne hovoris?
konkretne o tychto:

http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1935

http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1942

http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1666

OT: Co sa tyka abletonu a naslednej diskusie, asi som to sposobil ja zavesenim informacie, ktoru som si len vyprodukoval v hlave na zaklade web stranky Sunteq, kde je Ableton pod vyrobcom M-Audio. Sorry

Poshook

Příspěvek od Poshook »

no ten izotope spectrone tiez nie je od M-Audia a osobne som ho neskusal. tie dva prve produkty som mal instalnute, ale moc ma nezaujali, pretoze obsahuju malo vzoriek a aj tie su take nemastne neslane, tenke a rychlo opocuvatelne

dano

Příspěvek od dano »

vdaka

Odpovědět