VSTi M-Audio
VSTi M-Audio
Pri prezerani roznych VST Instrumentov od roznych vyrobcov ma cenovo dost zaujali produkty M-Audio, ktore sa pohybuju okolo 3000Sk. Mate s nimi niekto skusenost? Lebo cena je sice lakava, no az podozrivo nizka v porovnani s inymi vyrobcami. Na druhej strane ale M-Audio stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live, ktory je tiez cenovo az prilis prijatelny a pritom vynikajuci.
-
-
tak som si to s niecim asi pomylil....ale potom nechapem tu vetu ze "stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live"
a kvalita live neni vecou pohladu. aj ked jasne ze niekomu znizena kvalita zvuku vadit nemusi (napr pri live vystupeni) a niekomu nemusi vadit ani to ze ten soft zvadzak praci so sluckami. a niekomu to vadi. kazdemu co jeho je. ale myslim ze napr ta kvalita zvuku / resamplingu a resynthezy/time stretchingu nieje subjektivna ale meratelna a neni nic moc.
(ale serme na offtopic)
a kvalita live neni vecou pohladu. aj ked jasne ze niekomu znizena kvalita zvuku vadit nemusi (napr pri live vystupeni) a niekomu nemusi vadit ani to ze ten soft zvadzak praci so sluckami. a niekomu to vadi. kazdemu co jeho je. ale myslim ze napr ta kvalita zvuku / resamplingu a resynthezy/time stretchingu nieje subjektivna ale meratelna a neni nic moc.
(ale serme na offtopic)
pokial ja viem tak aj ableton aj m-audio aj digidesign kupil avid, resp. firmy sa pospajali do jednej join-venture za ucelom spolocneho vyvoja produktov, co imho celej veci len prospievaPoshook píše:M-Audio odkupilo Ableton? co je to za blbost? Ableton je uplne nezavisla znacka aj firma.
kvalita Live je vecou pohladu
join-venture OK, o tom viem, ale neviem nic o tom, ze by Ableton menil vlastnikakexik píše:pokial ja viem tak aj ableton aj m-audio aj digidesign kupil avid, resp. firmy sa pospajali do jednej join-venture za ucelom spolocneho vyvoja produktov, co imho celej veci len prospievaPoshook píše:M-Audio odkupilo Ableton? co je to za blbost? Ableton je uplne nezavisla znacka aj firma.
kvalita Live je vecou pohladu
marek
Re: VSTi M-Audio
o ktorych produktoch konkretne hovoris?dano píše:Pri prezerani roznych VST Instrumentov od roznych vyrobcov ma cenovo dost zaujali produkty M-Audio, ktore sa pohybuju okolo 3000Sk. Mate s nimi niekto skusenost? Lebo cena je sice lakava, no az podozrivo nizka v porovnani s inymi vyrobcami. Na druhej strane ale M-Audio stoja za takou paradou a revoluciou akou je Ableton Live, ktory je tiez cenovo az prilis prijatelny a pritom vynikajuci.
Re: VSTi M-Audio
konkretne o tychto:Poshook píše:o ktorych produktoch konkretne hovoris?
http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1935
http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1942
http://www.studio.sk/bindex.php?area=pr ... 26&id=1666
OT: Co sa tyka abletonu a naslednej diskusie, asi som to sposobil ja zavesenim informacie, ktoru som si len vyprodukoval v hlave na zaklade web stranky Sunteq, kde je Ableton pod vyrobcom M-Audio. Sorry