Vymena kanalov v Sound Forge

Ostatní audio software, obecná diskuse
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

premazany OT

biscuit
Příspěvky: 10593
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

na demskyho obrazku je krasne videt jednoduche nastaveni. mam na mysli zaskrtnuti moznosti "convert to specified channels only (no custom mixing)"

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. »

borci ja fakt nevim ja to mam nastavene stejne jako demsky, uplne stejny preset a nastaveni, ale ja to pouziju a stane se to ze se kanaly otoci , ale pravy kanal nabyde o proti puvodnimu o hroznej kus. Je vetsi nez levy a neda se to normalne pouzit vyzkousejte si to . To je takova blbost a fakt to normalne nejde.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22398
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

RA : Aj vsetky checkboxy mas tak isto povypinane ? presne ako demsky ?

ak ano , tak mas dako dodgbany sound forge .. inak si to neviem vysvetlit ..

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. »

jasne fakt jo mam to uplne stejne aji preset aji nastaveni mam dva hardisky na obou mam instalovany sound forge u obou to udela to stejny

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

Pre srandu som skusil preset swap channel (SF8), presne ako na obrazku od Demskeho. Kanale sa prehodia, ale jednemu z nich stupne uroven o 100%. Pamatam si, ze kedysi davno som takto kanale v SF prehadzoval. Mohla to byt nejaka starsia verzia SF. Toto bude evidentne nejaky bug - ja mam konkretne v. 8b.

R.A. - napis vyrobcovi, alebo si chod niekde kupit novsiu reviziu Tvojej verzie...

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. »

to je presne ono pravemu to da 100% navrch kdyz to zkoriguju na procentech tak se oba zdeformuji jeste me napadlo ze to pujde udelat v nakem stereo im.

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

To je bug zjavne, neries to. Ak mas original, stazuj sa predajcovi, ak nie, novsiu verziu mas za 1/2 hodiny..

Inak ked to chces korigovat rucne, musis pracovat iba s tym hlastnejsim kanalom (klik len do tej jednej polovicky) - normalne ked pojdes cez volume a das tam ten preset 50%, tak to funguje. Ale pokial sa Ti to predtym tym swapom dostalo do klipu, tak Ti to zostane skreslene - to je jasne. Je to skratka nahovno takto komplikovane to riesit...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2901
Registrován: 10 bře 2007 21:43
Vybavení

Příspěvek od demsky »

tak to urob manualne skopiruj si lavy kanal do buffra, otvor si nove okno vloz silence pribliznej dlzky a pastni do praveho, pravy kanal vice-versa. ved na to je sample editor :)

R.A.
Příspěvky: 9
Registrován: 14 kvě 2007 23:49

Příspěvek od R.A. »

ok hej dikec za odpovedi

Odpovědět