Vymena kanalov v Sound Forge
borci ja fakt nevim ja to mam nastavene stejne jako demsky, uplne stejny preset a nastaveni, ale ja to pouziju a stane se to ze se kanaly otoci , ale pravy kanal nabyde o proti puvodnimu o hroznej kus. Je vetsi nez levy a neda se to normalne pouzit vyzkousejte si to . To je takova blbost a fakt to normalne nejde.
Pre srandu som skusil preset swap channel (SF8), presne ako na obrazku od Demskeho. Kanale sa prehodia, ale jednemu z nich stupne uroven o 100%. Pamatam si, ze kedysi davno som takto kanale v SF prehadzoval. Mohla to byt nejaka starsia verzia SF. Toto bude evidentne nejaky bug - ja mam konkretne v. 8b.
R.A. - napis vyrobcovi, alebo si chod niekde kupit novsiu reviziu Tvojej verzie...
R.A. - napis vyrobcovi, alebo si chod niekde kupit novsiu reviziu Tvojej verzie...
To je bug zjavne, neries to. Ak mas original, stazuj sa predajcovi, ak nie, novsiu verziu mas za 1/2 hodiny..
Inak ked to chces korigovat rucne, musis pracovat iba s tym hlastnejsim kanalom (klik len do tej jednej polovicky) - normalne ked pojdes cez volume a das tam ten preset 50%, tak to funguje. Ale pokial sa Ti to predtym tym swapom dostalo do klipu, tak Ti to zostane skreslene - to je jasne. Je to skratka nahovno takto komplikovane to riesit...
Inak ked to chces korigovat rucne, musis pracovat iba s tym hlastnejsim kanalom (klik len do tej jednej polovicky) - normalne ked pojdes cez volume a das tam ten preset 50%, tak to funguje. Ale pokial sa Ti to predtym tym swapom dostalo do klipu, tak Ti to zostane skreslene - to je jasne. Je to skratka nahovno takto komplikovane to riesit...