Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od mkdaw » 15 úno 2013 19:17

Chlapi Chtěl bych ve Wavelabu přidat za písničku alespoň tak 30s hluchého místa a ne a ne na to přijít jak. Cubase se hodí kurzory ale tady fak nevím.


mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od mkdaw » 15 úno 2013 20:04

Jojo dík.To je hezké.Ale to všechno znám to je Silenece. Já potřebuju přilepit za písničku hluchý místo.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od TOM-Thak » 15 úno 2013 20:09

No dyt, to se dela pres ten silence.. das EDIT -> SILENCE a na misto kurzoru ti to vlozi ticho..
jen si musis spravne nastavit delku ticha a mit tam zaskrtle LENGTH a tam máš délku kolik sekund ti to vloží.

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od mkdaw » 15 úno 2013 20:12

No a víš že jo.Taky jsem teď k tomu došel.Je to tak.Je to jak jsem zmasírovanej v cubasu. Pánové dík za navedení na dráhu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2013 22:24

ved v cubase je rovnake silence ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od pavlii » 15 úno 2013 22:30

mkdaw píše:Jojo dík.To je hezké.Ale to všechno znám to je Silenece. Já potřebuju přilepit za písničku hluchý místo.
Mhm - teda jsem si doteď myslel, že "hluchý místo" a "silence" vlastně jedno jest 8) :lol: No asi nemám tak širokej záběr...

P.

xdudy
Příspěvky: 262
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od xdudy » 15 úno 2013 23:00

:) no hlavně, že na to přišel youtube - je užasnej vynález :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2013 23:50

yo yo ... youtube je najlepsi helpdesk na svete ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2013 10:51

2pavlii: Neee on to urcite myslel tak, ze silence ti z oznaceneho mista
vymaze signal a na jeho misto udela ticho.. napr. mas ve voice overu
na zacatku bouchnuti do stojanu s majkem, tak to oznacis das silence
a casove to zustane stejny ta stopaz, ale vymaze to na tom miste signal
a je tam proste silence (ctrl+space) a asi nevedel ze pred silence se
pridava i dalsi "hluchy" misto navic na prodlouzeni stopaze.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od pavlii » 16 úno 2013 21:21

Njn.... ;-)

P.

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od mkdaw » 16 úno 2013 21:28

:D :D :D Koukám že sem tady pro prdelky :D já to pochopil.. Jen jsem se blbbě na samotném začátku vyjádřil.Jinak joutubička je dobrá.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od pavlii » 16 úno 2013 21:29

:-D no z někoho si semtam tu srandu herdek musíme udělat, no ne? :-D

P.

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Re: Wavelab 6 ne a ne na to přjít

Příspěvek od mkdaw » 16 úno 2013 21:50

Ale diť joooo. Vem si že by sme se pořáde jen mračili.To by bylo uplně v pr.. Ale hlavní je že sem to s tím silencem nakonec dokopal do konce.Přitom s tím porcuju muziku už nějakej ten roček :D

Odpovědět