Je to něco jinýho než řada TBK od Sonalksis, ty jsou tak malý, že vypadají až neadekvátně ke svojí ceně. Dneska má spousta lidí ve studiu dvě obří LCD a na těch se to ztratí
 Je to něco jinýho než řada TBK od Sonalksis, ty jsou tak malý, že vypadají až neadekvátně ke svojí ceně. Dneska má spousta lidí ve studiu dvě obří LCD a na těch se to ztratí  

Prostě jsem se z toho co jsem slyšel málem po......
  Prostě jsem se z toho co jsem slyšel málem po......  .....pro mě je to první opravdu kreativní nástroj/kompresor, kde sekce TONE má opravdu dramatickej a kardinální význam na výsledku - což jsem u většiny pluginů, který mají takové možnosti nastavení nikdy žádné rozdíli neslyšel. Eq mi nepripadal nijak "special", ale API2500 je prostě neuveřitelnej......
.....pro mě je to první opravdu kreativní nástroj/kompresor, kde sekce TONE má opravdu dramatickej a kardinální význam na výsledku - což jsem u většiny pluginů, který mají takové možnosti nastavení nikdy žádné rozdíli neslyšel. Eq mi nepripadal nijak "special", ale API2500 je prostě neuveřitelnej......
Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..Brooklyn / juanita juarez píše:dobrej napad.Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista
na to existuje jedina rada. http://platan.vc.cvut.cz/vychova/vychov ... s_p_u.htmlAcid Punk píše:Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..Brooklyn / juanita juarez píše:dobrej napad.Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista
no nedavno jsem dival a neco podobneho uz vymysleli, jenomze jde o prenaseni pure digital mp3 zvuku pres bluetooth do sluchatek bluetooth.
mno bliz jsem to nezkoumal, ale snad konecne pujde posilat mp3 z mp3ky na mp3ku.
jinak samozrejme posilani pres bluetooth a mp3 prehravani uz dnes umi i horsi lowendacke mobily, ale zase maji malou pamet...
uvidime jak se to vyvine.