Waves API Bundle

Ostatní audio software, obecná diskuse
Shodan

Příspěvek od Shodan »

Mě se líbí jak je to velký. Za velký peníze, velkej plug-in :twisted: Je to něco jinýho než řada TBK od Sonalksis, ty jsou tak malý, že vypadají až neadekvátně ke svojí ceně. Dneska má spousta lidí ve studiu dvě obří LCD a na těch se to ztratí :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

macceba

Příspěvek od macceba »

Ahojky, je to tu celkem mrtvý...nikdo ještě nezkoušel API bundle?????

Já jsem je vyzkoušel včera a s lítostí musím konstatovat, že můj miláššek, můj Sonalksís(ek) SV-315 Mk2 Compressor, kterej jsem do včerejška miloval, je na hlavu poražen, do země zakopán a chcíp jak prašivej pes :cry: :cry: :cry: :cry: Prostě jsem se z toho co jsem slyšel málem po...... :D.....pro mě je to první opravdu kreativní nástroj/kompresor, kde sekce TONE má opravdu dramatickej a kardinální význam na výsledku - což jsem u většiny pluginů, který mají takové možnosti nastavení nikdy žádné rozdíli neslyšel. Eq mi nepripadal nijak "special", ale API2500 je prostě neuveřitelnej......

Škoda, že asi jen tak nevyzkouším i V-Series....... protože se mi nechce přeinstalovávat celej bundle a samostatnej instalátor jsem nenašel. Přece jen držím se hesla, neštourej do nečeho co funguje a nechce se mi rozjebat náš školní Platinum bundle abych to pak do noci opravoval.

Tak ještě někdo testnul API nebo V-Series????? :wink:

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

V series se mi moc nelibi..Neve rada z Uad je lepsi..
kompresor z APi je v pohode---
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)

macceba

Příspěvek od macceba »

Acid: na 19LCD je velikost celkem v pohodě, ale máš pravdu, na tom kompresoru ten modrej pruh vadí asi nejmín, vzhledem k proporcím grafiky...u tech eq zabírá půlku a je to takový "divný"

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)
dobrej napad.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

ta velikost co to zabere na monitoru me fakt vytaci... chudaci ti co pouzivaji nizzsi rozliseni nez 1024X768 (jsou vůbec ještě neska takoví?)

no ale půjde hlavně o zvuk že...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Brooklyn / juanita juarez píše:
Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)
dobrej napad.
Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..

no nedavno jsem dival a neco podobneho uz vymysleli, jenomze jde o prenaseni pure digital mp3 zvuku pres bluetooth do sluchatek bluetooth.

mno bliz jsem to nezkoumal, ale snad konecne pujde posilat mp3 z mp3ky na mp3ku.

jinak samozrejme posilani pres bluetooth a mp3 prehravani uz dnes umi i horsi lowendacke mobily, ale zase maji malou pamet...
uvidime jak se to vyvine.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Acid Punk píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:
dobrej napad.
Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..

no nedavno jsem dival a neco podobneho uz vymysleli, jenomze jde o prenaseni pure digital mp3 zvuku pres bluetooth do sluchatek bluetooth.

mno bliz jsem to nezkoumal, ale snad konecne pujde posilat mp3 z mp3ky na mp3ku.

jinak samozrejme posilani pres bluetooth a mp3 prehravani uz dnes umi i horsi lowendacke mobily, ale zase maji malou pamet...
uvidime jak se to vyvine.
na to existuje jedina rada. http://platan.vc.cvut.cz/vychova/vychov ... s_p_u.html

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Fiha, dobrej tip!

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

zdá se to gui-ovládání tak pomalý jenom mě ?

vasek

Příspěvek od vasek »

jak to myslíš, pomalý? Jinak ten kompresor jsem si jen tak zkusil na snare a docela se mi to líbilo. Ekvalizer bych takhle nemohl nikdy ovládat ani kdyby zněl nejlíp na světě :(

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

vasek píše:jak to myslíš, pomalý? Jinak ten kompresor jsem si jen tak zkusil na snare a docela se mi to líbilo. Ekvalizer bych takhle nemohl nikdy ovládat ani kdyby zněl nejlíp na světě :(
Tohle "skokový" ovládání je podle mě celý šílený. Jde sice o zvuk, ale tohle by mělo být ruku-v-ruce.

vasek

Příspěvek od vasek »

Skokový ovládání je pokud vím u eq, ale u kompresoru nikoliv.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

neda sa stlacenim ctrl/control a podobne dostat aj ina hodnota ako skokova ?

Odpovědět