Waves API Bundle

Ostatní audio software, obecná diskuse
Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 28 čer 2007 23:08

Mě se líbí jak je to velký. Za velký peníze, velkej plug-in :twisted: Je to něco jinýho než řada TBK od Sonalksis, ty jsou tak malý, že vypadají až neadekvátně ke svojí ceně. Dneska má spousta lidí ve studiu dvě obří LCD a na těch se to ztratí :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 26 říj 2007 15:49

Ahojky, je to tu celkem mrtvý...nikdo ještě nezkoušel API bundle?????

Já jsem je vyzkoušel včera a s lítostí musím konstatovat, že můj miláššek, můj Sonalksís(ek) SV-315 Mk2 Compressor, kterej jsem do včerejška miloval, je na hlavu poražen, do země zakopán a chcíp jak prašivej pes :cry: :cry: :cry: :cry: Prostě jsem se z toho co jsem slyšel málem po...... :D.....pro mě je to první opravdu kreativní nástroj/kompresor, kde sekce TONE má opravdu dramatickej a kardinální význam na výsledku - což jsem u většiny pluginů, který mají takové možnosti nastavení nikdy žádné rozdíli neslyšel. Eq mi nepripadal nijak "special", ale API2500 je prostě neuveřitelnej......

Škoda, že asi jen tak nevyzkouším i V-Series....... protože se mi nechce přeinstalovávat celej bundle a samostatnej instalátor jsem nenašel. Přece jen držím se hesla, neštourej do nečeho co funguje a nechce se mi rozjebat náš školní Platinum bundle abych to pak do noci opravoval.

Tak ještě někdo testnul API nebo V-Series????? :wink:

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 26 říj 2007 16:00

V series se mi moc nelibi..Neve rada z Uad je lepsi..
kompresor z APi je v pohode---
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 říj 2007 16:00

Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 26 říj 2007 16:13

Acid: na 19LCD je velikost celkem v pohodě, ale máš pravdu, na tom kompresoru ten modrej pruh vadí asi nejmín, vzhledem k proporcím grafiky...u tech eq zabírá půlku a je to takový "divný"

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 26 říj 2007 17:47

Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)
dobrej napad.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 26 říj 2007 17:53

ta velikost co to zabere na monitoru me fakt vytaci... chudaci ti co pouzivaji nizzsi rozliseni nez 1024X768 (jsou vůbec ještě neska takoví?)

no ale půjde hlavně o zvuk že...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 říj 2007 18:10

Brooklyn / juanita juarez píše:
Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)
dobrej napad.
Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..

no nedavno jsem dival a neco podobneho uz vymysleli, jenomze jde o prenaseni pure digital mp3 zvuku pres bluetooth do sluchatek bluetooth.

mno bliz jsem to nezkoumal, ale snad konecne pujde posilat mp3 z mp3ky na mp3ku.

jinak samozrejme posilani pres bluetooth a mp3 prehravani uz dnes umi i horsi lowendacke mobily, ale zase maji malou pamet...
uvidime jak se to vyvine.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 26 říj 2007 18:47

Acid Punk píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:
Acid Punk píše:Hmm to bude zajimave az se nejaka firma za par mesicu bude pysnit tim, ze jejich DAW program umi Plugin Resize. Coz bude proste to, ze bude mozne graficke rozhrani pluginu opticky zmensit, tak aby na plose monitoru nezabiraly tolik mista :)
dobrej napad.
Mno to neni nic proti tomu, co jsem se zarek pred par mesici, ze si koupim mp3 prehravac jedine az bude bezny mp3 prehravac umet vymenovat mp3 mezi sebou a jinymi prehravaci, pomoci bluetooth, je hrozne otravne kdyz nekde jste a vsichni maji mp3 se svymi skladbami hledat kompa a to by jeste sebou museli mit spravny usb 2 prehravac kabel..

no nedavno jsem dival a neco podobneho uz vymysleli, jenomze jde o prenaseni pure digital mp3 zvuku pres bluetooth do sluchatek bluetooth.

mno bliz jsem to nezkoumal, ale snad konecne pujde posilat mp3 z mp3ky na mp3ku.

jinak samozrejme posilani pres bluetooth a mp3 prehravani uz dnes umi i horsi lowendacke mobily, ale zase maji malou pamet...
uvidime jak se to vyvine.
na to existuje jedina rada. http://platan.vc.cvut.cz/vychova/vychov ... s_p_u.html

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 říj 2007 20:40

Fiha, dobrej tip!

Ricardo
Příspěvky: 116
Registrován: 29 črc 2002 11:19

Příspěvek od Ricardo » 29 říj 2007 11:21

zdá se to gui-ovládání tak pomalý jenom mě ?

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 29 říj 2007 11:34

jak to myslíš, pomalý? Jinak ten kompresor jsem si jen tak zkusil na snare a docela se mi to líbilo. Ekvalizer bych takhle nemohl nikdy ovládat ani kdyby zněl nejlíp na světě :(

Ricardo
Příspěvky: 116
Registrován: 29 črc 2002 11:19

Příspěvek od Ricardo » 29 říj 2007 12:34

vasek píše:jak to myslíš, pomalý? Jinak ten kompresor jsem si jen tak zkusil na snare a docela se mi to líbilo. Ekvalizer bych takhle nemohl nikdy ovládat ani kdyby zněl nejlíp na světě :(
Tohle "skokový" ovládání je podle mě celý šílený. Jde sice o zvuk, ale tohle by mělo být ruku-v-ruce.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 29 říj 2007 13:37

Skokový ovládání je pokud vím u eq, ale u kompresoru nikoliv.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 říj 2007 14:38

neda sa stlacenim ctrl/control a podobne dostat aj ina hodnota ako skokova ?

Odpovědět