Waves API Bundle

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 říj 2007 15:15

nepoznam ten HW, ale ak su v nom pasivne RLC filtre ako trebars v pultecu, tak skokove ovladanie v plugine len kopiruje original...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 říj 2007 15:34

kexik píše:tak skokove ovladanie v plugine len kopiruje original...
No ale to je uplnej nesmysl, ne? Vzdyt ty algoritmy musej fungovat stejne na cojavim jejich skokovych 100 hz jako na 116 Hz, ne? Sem nikdy moc nepochopil tohle...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 říj 2007 15:41

to neni take jednoduche... ak cely geret pouziva dekonvoluciu tak diskretne polohy su uplne logicke. alebo iny matematicky model na kazdu polohu...
v analogovej podobe tiez nejde RLC filter plynule ladit, potreboval by si ladit cievky. v zapojeniach s operakmi sa pouzivaju aktivne indukcnosti ale tie zase maju iny charakter "spiny", klasicke RLC hraju poznatelne inak. ale hovorim, ze nepoznam original. mozno je len vyrobca pluginu debil

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 říj 2007 15:51

:) dik za objasneni, vzdycky se rad priucim...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 říj 2007 16:29

mam pocit ze pri uad pluginoch to tak je .. su to kopie originalov .. cize ovladanie je rovnake .. ale pri stlaceni dakeho ctrl alebo co sa da nastavit aj ina hodnota ako ta fixna .. dufam ze sa mi to len nesnivalo :)

Ricardo
Příspěvky: 116
Registrován: 29 črc 2002 11:19

Příspěvek od Ricardo » 30 říj 2007 09:00

kexik píše:to neni take jednoduche... ak cely geret pouziva dekonvoluciu tak diskretne polohy su uplne logicke. alebo iny matematicky model na kazdu polohu...
v analogovej podobe tiez nejde RLC filter plynule ladit, potreboval by si ladit cievky. v zapojeniach s operakmi sa pouzivaju aktivne indukcnosti ale tie zase maju iny charakter "spiny", klasicke RLC hraju poznatelne inak. ale hovorim, ze nepoznam original. mozno je len vyrobca pluginu debil
Díky za objasnění, tenhle důvod mi připadá jasně logickej, pokud je to konvoluce. BTW: s těma spinama to skoro připomíná teorii strun :wink: Kdyby to byl čistej výpočet, pak by skokový ovladání bylo nelogický.

Odpovědět