Zdravím, jelikož to tu zatím nikdo nepsal, tak dneska vyšel nový bundle od Wavesů.........super se jim to podařilo utajit, takže to byl poránu docela šok a URSové, který nejsou schopný vidat ten svůj channelstip už od lonskýho podzimu maj po novinkách od UA a teď Wavesů docela průser. Zatím můžu jen zhodnotit vzhled.......dávám 10/10
Ale, že se to teď s Pluginama rožjíždí co......až to nestíhám nějak vstřebávat........holt všichni i přes mraky cracků cejtej doláče
Myslím, že po bláhovém Mercury a momentálně nechutně drahých samostatně prodávaných bundlech snad vznikne i nějaký "Vintage" Bundle či co za snad rozumější peníz.
vobec sa mi nepaci ten layout.. pride mi to trapna marketingova odrhovacka napodobnovat vzhladom co najviac vzhlad realneho gearu.. je to velke jak krava, dokopy 4 cudliky a zabera pol obrazovky - to je cesta ktora sa mi rozhodne nepozdava ....
co si myslia ze kazdy ma 22" LCD a na nom rozlisenie 2048x1600 ??
no jasne to je vecna diskuze s tim napodobovanim realnyho gearu (no ale kdyz je to napodobenina gearu, tak proc by to nemohlo vypadat stejne?), ale co navrhujes jinyho? systemovy tlacitka a listy?
to zas nie.. pekne gui je dobra vec.. ale ucelne pekne, nie zbytocne sa drzat krcovito aj nevyhod ake ma realny gear (co sa tyka velkosti/tvaru/rozmiestnenia ovladacich prvkov) .. ale tak jasne uznavam ze je to subjektivne...
Dnes som skusal Neve 88RS na UADe a gombiky sa mi zdali celkom male .. nevidim nic zleho na velkych gombikoch .. hlavne ak sedis od monitoru trochu dalej (u nas meter)
Prece byste nechteli, aby retro plugin ovladanim vypadal treba nejak takhle:))
Me ten design prijde adekvatni tomu za to Waves chteji prezentovat jako API eq+comp. Jen by stacilo vyhodit ten zbytecnej modrej pruh a bude to ok. Takhle je to fakt neprakticky velky. Jinak proti retro designum nic nemam. Teda pokud to hraje vzdy lip nez vypada:))