skoc na www.plugindiscounts.com a napis mail typkovi, posle ti kontakt na ich paypal. Cena u nich za tento bundle je 499,-Dolacov, co je myslim velmi slusna cenaECSON WALDES píše:Bomba ! Mam rad waves Analog klony SSL a API. dobra zprava
Tohle je docela skoro duvod navic proc nekoupit UAD : ))
ECSON WALDES píše:Bomba ! Mam rad waves Analog klony SSL a API. dobra zprava
Tohle je docela skoro duvod navic proc nekoupit UAD : ))
mam demo par hodin v pocitaci a je to bomba, hned som to nahadzal na bicie, vokaly, gitary, groupy a je to poznatmacceba píše:Zdarec, tak dalo se čekat, že Wavesové udělaj tyhle LA2A a 1176..... bylo to jen otázkou času a copyrightu..... nakonec to vyřešili jako s JJP
Tak vyzkouším uvidím....... abych pravdu řek...... API2500 je fakt bomba(kterej nemám) ale ze všech novejch Wavesů se mi nejvíc libí ten Hybrid Comp....... tak uvidíme co tyhle
a originaly nie su UAD? kaslite na to...Pytkin píše:poshook : stale si mi neodpovedal na otazku .. to klonuju UAD ? alebo originaly ? skor mam pocit ze originaly .. potom nechapem nazov tejto temy ..
Ten pocet instanci je impozantni to se musi uznat. Nicmene ani jedno z toho co pises me vlastne nikdy netrapilo. Latence je u UAD pro me v praxi nepostrehnutelna a zatim se mi nepodarilo uad2quad maxnout ani na projektech v 88.2kHz a to se nesnazim setrit procesama. Spis asi pude o cenu, ja sem za uady za celou dobu zaplatil uz asi 100tisPoshook píše:este mala provokacia pre UADistov - 0 samplov latencia a na mojej masine to teoreticky mozem pouzit v 400-500 instanciach...na beznom dualcore tipujem 100 instancii
Poshook píše:a originaly nie su UAD? kaslite na to...Pytkin píše:poshook : stale si mi neodpovedal na otazku .. to klonuju UAD ? alebo originaly ? skor mam pocit ze originaly .. potom nechapem nazov tejto temy ..
opravenematucha píše:Poshook píše:a originaly nie su UAD? kaslite na to...Pytkin píše:poshook : stale si mi neodpovedal na otazku .. to klonuju UAD ? alebo originaly ? skor mam pocit ze originaly .. potom nechapem nazov tejto temy ..
Originaly jsou UREI a Teletronix pokud ja vim. Momentalne je vyrabi Univerzal Audio (UA). UAD je karta s DSP. Waves urcie nedelaj emulaci UAD pluginu