Win 7 or 8.1

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Orchestral

Re: Win 7 or 8.1

Příspěvek od Orchestral »

Ja se ovsem priklanim spise k nazoru pana Symphoautomatic, ja to vidim stejne. Je informace nalezene na internetu, hlavne na Google a Wikipedii kde jsou upravovany i lidmi neznalymi problematiky. Proto je v dnesni dobe dulezite rozlisovat a extrahovat ty spravne informace.

Nejznámější CAD programy[editovat | editovat zdroj]

obecné CAD systémy
AutoCAD (Autodesk)
ArchiCAD (Graphisoft)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Orchestral : to to je jak hadzanie hrachu o stenu ..

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Pytkin píše:Symphonic : hovoril tu dakto o Autocade ? hovorim video systemoch ako Smoke , Flame .. Klasicka argumentacia , napisat nieco uplne od veci ..
Trapně se vykrucuješ. Psal si "Autodesk vzdy robil svoje graficke system na SGI s IRIXom .. po skonceni SGI presli na linux a su tam 10 rokov .."
A já jsem na to uvedl faktickou poznámku, že to není pravda, že jeden z grafických systémů produkovaných Autodeskem, tj. AutoCAD, který je poměrně důležitý, je vydáván primárně na Windows.
Nebylo by jednodušší se už konečně smířit s tím, že ne všichni považují Mac za své božstvo?

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Orchestral píše: ...
Milý Orchestrale (dendy) . Vždy mně překvapí, kolik úsilí jsou schopni lidé vynaložit na to, aby dali průchod svému vzteku a nenávisti na něčem tak banálním jako je internetové fórum, jen proto, že někdo má jiný názor, než oni. Můžeš si založit klidně ještě 5 dalších identit, pokud mě chceš urážet nebo zesměšňovat, pro mě to znamená jen další identitu v ignorelistu. Je mi tě skutečně líto.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Symphonic : ja sa nevykrucujem .. AUTOCAD neni graficky system , ale CAD .. a konkretne som v prispevkoch pisal o Flejme .. Nikde som nepisal o Autocade .. A ja to tu cele pisem nie kvoli tomu , ze MAC je boh .. Ale kvoli tomu ze windows je kokot .. proste presny opak .. mne to pride celkom rozdiel ..

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Pytkin píše:Symphonic : ja sa nevykrucujem .. AUTOCAD neni graficky system , ale CAD .. a konkretne som v prispevkoch pisal o Flejme .. Nikde som nepisal o Autocade ..
..
Znova citace: " V Autodesku bude asi banda neschopnych programatorov ,ze nevedia vyuzit ten najlepsi OS na svete .."
Já myslím, že skutečnost že Autodesk AutoCAD je primárně pod Windows (i ve verzi 8 ) je dostatečným protiargumentem proti tomu, že "ze nevedia vyuzit ten najlepsi OS na svete" ne? Očividně "vedia" :lol:
Proste Autodesk dělá nějaký software na linux, jiný na OSX, a jiný na Windows. Nevidím v tom žádný důvod proč povyšovat jeden OS nad jiný.
Pytkin píše: A ja to tu cele pisem nie kvoli tomu , ze MAC je boh .. Ale kvoli tomu ze windows je kokot .. proste presny opak .. mne to pride celkom rozdiel ..
Ok, tak já to přeformuluju: Smiř se s tím, že ač pro tebe je Windows kokot, pro jiné může být kokot OSX. Lidé jsou totiž různí a mají různé potřeby a preference. Respektovat to, že svět není o tom "X je kokot a Y je nejlepší", ale o tom, že "Y mi pro mé potřeby vyhovuje a X ne" je věcí běžné mezilidské tolerance.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo ved to je v poriadku .. Je to akurat o tom , ze ja nepoznam nikoho , komu by OSX nevyhohoval .. Naopak .. Kazdy , kto OSX vyskusal , uz sa k Windowsu nechce vratit .. to je cele o com tu pisem ..

Emilio

Příspěvek od Emilio »

Ja teda znam docela dost lidi, co OSX pouzivaji pouze a jen na jednu specifickou vec, kvuli ktere si toho MACa koupili. Treba hudba (Logic, atd...), nebo video (Avid, atd...).

Na ostatni pouzivaji stale Win PC, protoze tam to znaji vic. Ale je jasny, ze to je spise ze zvyku a lenosti ucit se novy veci.

Orchestral

Pytkin píše:Orchestral : to to je jak hadzanie hrachu o stenu ..
A to zas ja myslim ze tolik sebekritiky neni na miste, zas tak hlouposti jsi nepsal ani ty. Ve spouste veci mas i ty pravdu. Ono ten AutoCad doopravdy neni plnohodnotny graficky softver, diky tomu Lispu v kterem tam je mozne programovat sceny.

Orchestral

Symphonic píše:
Orchestral píše: ...
Milý Orchestrale (dendy) . Vždy mně překvapí, kolik úsilí jsou schopni lidé vynaložit na to, aby dali průchod svému vzteku a nenávisti na něčem tak banálním jako je internetové fórum, jen proto, že někdo má jiný názor, než oni. Můžeš si založit klidně ještě 5 dalších identit, pokud mě chceš urážet nebo zesměšňovat, pro mě to znamená jen další identitu v ignorelistu. Je mi tě skutečně líto.
Promin, nerozumim, nevim co na to rict. Jo ted koukam ze jsem si splet tvoje jmeno, promin.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Váženi dovolil jsem si upozornit na můj příspěvek kvůli kterému celá tahle diskuze vznikla. Jsem v podstatě rozhodnut, že půjdu do Mac Mini kvůli Fire Wire a Logicu. Proti Win v podstatě nic nemám, možná se mně taky jen zachtělo nějaké změny.
Prosím adminy aby zabránily zbytečným hádkám i za cenu uzamknutí tohoto vlákna.
Fakt se nehádejte kvůli zbytečnostem.

dendy

Příspěvek od dendy »

ok, kedze tvoja otazka je vyriesena .. zamykam.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hmm .. ved sa debata poriadne ani nerozbehla .. a uz je zamknuta .. :(

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ja bych to odemkl, sranda musi byt :)

dendy

Příspěvek od dendy »

Ja z vas nemozem :-)))) Dobre odomkynam, let the flame continue ..

Odpovědět