Win 7 or 8.1
Re: Win 7 or 8.1
blueevil : to studio, co mas v podpise je tvoje ? alebo v nom pracujes ?
co, pytkin, pripoistis ich?
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
hombre : ja nie som poistovak 

ano o je pravda, nabuduce ked mi nepojde otvorit nejaky subor v Exceli tak ho dam otvorit v spravnom formate a bude to fungovat, dik za radu si kamosblueevil píše: dendy: logicky si to neotvoril v spravnom formate zasa
blueevil: dik za vysvetleni, jeste ze te tu mame
No jestli má Windows virtual v OSX na účetnictví a native pod OSX jede internet a mail, to tedy opravdu ten OSX nutně potřebujePytkin píše:MDudas : Nestaram sa jej o komp vobec .. vsetko si isntaluje sama .. Vsetko ostatne = internet a mail .. co ine robia uradnici ?
..

To je to pověstné drbání se pravou rukou na levém uchu.
no vidis .. a ona je spokojna jak babatko .. ma 4 roky stary MACbook .. nema vobec pocit ze by potrebovala novy .. vsetko ide jak vino .. PC predtym menila kazde dva roky , lebo sa s tym uz nedalo robit .. Cely windows sa jej kazdu hodinu zalohuje sam .. Pred tym sa jej na PC uz stalo , ze nahadzovala cely mesiac znovu .. Proste toto ked raz clovek vyskusa , uz nechce naspat .. Uz sa chce prebudzat do krasneho slnecneho rana .. Nie do zamracenej uprsanej mrchavej tazoby ..
pytkin, za tu zamracenu uprsanu dokonca mrchavu tazobu by ta mohli fesiaci z ms zalovat.
ale my ti budeme svedcit na obhajobu, nebojsa!
ale my ti budeme svedcit na obhajobu, nebojsa!

To snad nemyslíš vážně...Pytkin píše:MDudas : Nestaram sa jej o komp vobec .. vsetko si isntaluje sama .. Vsetko ostatne = internet a mail .. co ine robia uradnici ? Bezny uradnik potrebuje aj spravcu na windows .. robil som pred 20 rokmi na sprave statnych hmotnych rezerv .. v podstate moje prve dlhodobejsie zamestnanie po vojne .. a bolo to peklo .. servery sme mali nastastie unixove .. Ale ten user support .. to bola pecka .. Akoze neviem otvorit vo worde dokument a podobne .. Takymto ludom je uplne jedno ci tam maju win alebo linux .. aj tak zavolaju ITckara , aby vyriesil ich problem .. A ITckar by mal menej prace s linuxom ako z windowsom ..
znami, povedal som si ze to mozno bude pre niekoho alternativa k VST, ich gear obsahuje aj Manley EQ, ktory je z mala najlepsich masteringovych EQ http://manley.com/mmmsmp.phpPytkin píše:blueevil : to studio, co mas v podpise je tvoje ? alebo v nom pracujes ?
Naposledy upravil(a) blueevil dne 30 led 2014 18:33, celkem upraveno 1 x.
neviem ci to bude pravda, ale ja som zasa pocul, ze na to masturbingovanie su najlepsie usi, ale nie je uz jedno, cie su...
Ještě k tomuto: zkusil jsem i ten kiosk mod a fungovalo to.Pytkin píše:mam tam win8 .. na dialku si to netrufam updatovat .. a o tyzden mi to donesu a pojde tam win7 a budu vyriesene vsetky problemy .. a ukoncena put tej kokotinhy s nazvom win8 .. dostali prikaz , ze na kazdu dalsiu masinu musia kupit win7 ..
BTW : skusas kiosk mode (-k) ? .. mozno to vo win81 funguje .. wo win8 ne ..
Rozdíl mezi Win81 a Win8 určitě nějaký je. Doporučuji upgradovat vše na Win81 je tam víc možností customizace apod a je to poměrně "malý" upgrade, takže by to nemělo nic poničit. Třeba to zaklikávadlo na boot přímo do desktopu (místo do start menu) tam myslím přidali až ve Win81, ve Win8 se to muselo dělat nějakým nastavením v registrech.
blueevil : Manley Pasive EQ ma aj Ecson napriklad .. To je bezna vybava masteringovych studii ..
symphonic : ako som uz pisal .. zajtra to PC donesu a ideme upgradovat na win7 ..
symphonic : ako som uz pisal .. zajtra to PC donesu a ideme upgradovat na win7 ..
pytkin, to bola argumentacia jak Robert Fiko. Nic sa tomu neda vytknut, a predsa sa mi to zda tak trochu blbost.
Linux - vyborne, Mac - vyborne, zrusit MS monopol v statnej sprave - vyborne...
... ale co to ma s OSX masinou, na ktorej bezia este aj Win - to je akoze praktickejsie riesenie, ako cisto Win ? Alebo snad lacnejsie ???!!!
Ak by sme isli takto priamo, ze co su problemy bezneho uzivatela Win a ako ich vyriesit, tak skoncime nie pri vyhodach tej-ktorej platformy,
lebo vsetky maju svoje prednosti, ale skoncime vzdy tu:
1/ odobrat admin opravnenia (pridelit usera a admina zaheslovat)
2/ SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA.... SKOLENIA.
Vsade, kde je maju jedneho ITckara, by sa uzivil dalsi skolitel dlhodobo na plny uvazok. Ze ano...

Linux - vyborne, Mac - vyborne, zrusit MS monopol v statnej sprave - vyborne...
... ale co to ma s OSX masinou, na ktorej bezia este aj Win - to je akoze praktickejsie riesenie, ako cisto Win ? Alebo snad lacnejsie ???!!!
Ak by sme isli takto priamo, ze co su problemy bezneho uzivatela Win a ako ich vyriesit, tak skoncime nie pri vyhodach tej-ktorej platformy,
lebo vsetky maju svoje prednosti, ale skoncime vzdy tu:
1/ odobrat admin opravnenia (pridelit usera a admina zaheslovat)
2/ SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA, SKOLENIA.... SKOLENIA.
Vsade, kde je maju jedneho ITckara, by sa uzivil dalsi skolitel dlhodobo na plny uvazok. Ze ano...