Win XP Profi vs. Win XP Home

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Win XP Profi vs. Win XP Home

Příspěvek od dano » 21 úno 2006 10:49

Chcem si kupit windows, no doteraz som pouzival professional edition a preto sa chcem spytat, ci pri prechode na home edition (stoji totiz 3000 k pocitacu) nebudem nadavat a nebudem v soku...

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 21 úno 2006 10:55

Neviem ci ti to pomoze ale ja pouzivam na muziku aj jedny aj druhe.....v notase mam home edition.....a v poho

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2006 11:26

mam pocit ze vie len jeden druh particii (nevie kombinovat fat32 a ntfs naraz)
nevie sa prihlasovat do domeny a chybaju nejake sietove sluzby tusim... ale na muziku je to snad aj lepsi system nez pro, pac je tam menej kadejakych debilin

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 21 úno 2006 11:35

diky chalani, potesili ste ma

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 21 úno 2006 12:24

kexik píše:mam pocit ze vie len jeden druh particii (nevie kombinovat fat32 a ntfs naraz)
nevie sa prihlasovat do domeny a chybaju nejake sietove sluzby tusim... ale na muziku je to snad aj lepsi system nez pro, pac je tam menej kadejakych debilin

viac particii vie.. ja som donedavna mal disk rozdeleny na 2, bootovaci bol NTFS a ten druhy FAT32 ...

inac fakt tam chybaju len nepodstatne sietove blbost, ja ficim na HOME na notebooku a este som nemal ani najmensi problem nikde...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2006 12:26

nuz ja som na jednom firemnom notase chcel sformatovat externy hdd na fat32 a hajzel home vypisal ze tato verzia nepodporuje tento druh particie. ale mozno slo o nejaku haluz...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2006 12:31

tak som si dal robotu:
http://www.winsupersite.com/showcase/wi ... me_pro.asp

home nema multiprocessor support, co moze byt problem pre dualcore?

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 21 úno 2006 12:36

kexik píše:tak som si dal robotu:
http://www.winsupersite.com/showcase/wi ... me_pro.asp

home nema multiprocessor support, co moze byt problem pre dualcore?
to je divny, fakt tam pisou ze HOME nepodporujou multiprocesor. Nevim kde, ale cetl jsem ze novy verze XP HOME ho podporujou, tak nevim....

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 21 úno 2006 13:19

taky se rika ze home sou krapet pomalejsi ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 21 úno 2006 17:54

vidim ze som sa radoval predcasne, no ved pohulime a uvidime...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2006 18:05

jojo, podpora dualcores nebude... http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPo ... 4&SiteID=1

hlupe, hehe
inak ja som kupovaval na masiny do roboty oem pro za nejakych 4500...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2006 21:58

... nekdo mi rikal ze HOME neumej body obnoveni ... co je na tom pravdy ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 21 úno 2006 22:10

safa píše:... nekdo mi rikal ze HOME neumej body obnoveni ... co je na tom pravdy ?
vedia, to je prva vec co vypinam hned po nainstalovani...

a k tomu ci su/nie su pomalsie - to je cista spekulacia, osobne si myslim ze logicke by skuor bolo keby PRO boli pomalsie ako HOME... s tou nepodporou dual-core je to blbe..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2006 22:17

proc to vypinas ? Me to psilo vzdycky jako docela dobra vec ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 21 úno 2006 22:41

safa píše:proc to vypinas ? Me to psilo vzdycky jako docela dobra vec ...
zbytocne ti to zabera disk a spomaluje system a aj tak to nefunguje poriadne - asi 2x v zivote som to fakt potreboval a zhodou okolnosti to bolo na danom kompe zapnute a ani raz to nefungovalo poriadne ... takze je to len dalsia s kopy nevyuzitelnych blbosti implementovanych do M$ WIN

Odpovědět