Win XP Profi vs. Win XP Home

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3611
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Win XP Profi vs. Win XP Home

Příspěvek od dano »

Chcem si kupit windows, no doteraz som pouzival professional edition a preto sa chcem spytat, ci pri prechode na home edition (stoji totiz 3000 k pocitacu) nebudem nadavat a nebudem v soku...

hubert
Příspěvky: 1308
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert »

Neviem ci ti to pomoze ale ja pouzivam na muziku aj jedny aj druhe.....v notase mam home edition.....a v poho

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

mam pocit ze vie len jeden druh particii (nevie kombinovat fat32 a ntfs naraz)
nevie sa prihlasovat do domeny a chybaju nejake sietove sluzby tusim... ale na muziku je to snad aj lepsi system nez pro, pac je tam menej kadejakych debilin

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3611
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano »

diky chalani, potesili ste ma

dendy
Příspěvky: 14158
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

kexik píše:mam pocit ze vie len jeden druh particii (nevie kombinovat fat32 a ntfs naraz)
nevie sa prihlasovat do domeny a chybaju nejake sietove sluzby tusim... ale na muziku je to snad aj lepsi system nez pro, pac je tam menej kadejakych debilin

viac particii vie.. ja som donedavna mal disk rozdeleny na 2, bootovaci bol NTFS a ten druhy FAT32 ...

inac fakt tam chybaju len nepodstatne sietove blbost, ja ficim na HOME na notebooku a este som nemal ani najmensi problem nikde...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

nuz ja som na jednom firemnom notase chcel sformatovat externy hdd na fat32 a hajzel home vypisal ze tato verzia nepodporuje tento druh particie. ale mozno slo o nejaku haluz...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

tak som si dal robotu:
http://www.winsupersite.com/showcase/wi ... me_pro.asp

home nema multiprocessor support, co moze byt problem pre dualcore?

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid »

kexik píše:tak som si dal robotu:
http://www.winsupersite.com/showcase/wi ... me_pro.asp

home nema multiprocessor support, co moze byt problem pre dualcore?
to je divny, fakt tam pisou ze HOME nepodporujou multiprocesor. Nevim kde, ale cetl jsem ze novy verze XP HOME ho podporujou, tak nevim....

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk »

taky se rika ze home sou krapet pomalejsi ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3611
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano »

vidim ze som sa radoval predcasne, no ved pohulime a uvidime...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

jojo, podpora dualcores nebude... http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPo ... 4&SiteID=1

hlupe, hehe
inak ja som kupovaval na masiny do roboty oem pro za nejakych 4500...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2849
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

... nekdo mi rikal ze HOME neumej body obnoveni ... co je na tom pravdy ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

dendy
Příspěvky: 14158
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

safa píše:... nekdo mi rikal ze HOME neumej body obnoveni ... co je na tom pravdy ?
vedia, to je prva vec co vypinam hned po nainstalovani...

a k tomu ci su/nie su pomalsie - to je cista spekulacia, osobne si myslim ze logicke by skuor bolo keby PRO boli pomalsie ako HOME... s tou nepodporou dual-core je to blbe..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2849
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

proc to vypinas ? Me to psilo vzdycky jako docela dobra vec ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

dendy
Příspěvky: 14158
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

safa píše:proc to vypinas ? Me to psilo vzdycky jako docela dobra vec ...
zbytocne ti to zabera disk a spomaluje system a aj tak to nefunguje poriadne - asi 2x v zivote som to fakt potreboval a zhodou okolnosti to bolo na danom kompe zapnute a ani raz to nefungovalo poriadne ... takze je to len dalsia s kopy nevyuzitelnych blbosti implementovanych do M$ WIN

Odpovědět