Windows 7

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7

Příspěvek od Kermitak » 24 říj 2009 13:05

Pytkin píše:Vuid: virtuálna pc a reálne xp si predsa môžeš nainstalovat aj do visty.
Nikdy jsem tu vec ve vistach nepouzival, ale v tom virtual pc ve vistach ti bezi ty xpcka v emulaci ne? Tady ti bezi xp kernel paralelne se sedmickovym, proto musis mit taky cpu s podporou virtualizace a pro usera je to transparentni.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7

Příspěvek od Vlad » 24 říj 2009 13:13

Podporované procesory pro Virtual XP mode
http://www.zive.cz/Clanky/XP-Mode-ve-Wi ... fault.aspx

Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2009 13:22

Kermitak píše:
Pytkin píše:Vuid: virtuálna pc a reálne xp si predsa môžeš nainstalovat aj do visty.
Nikdy jsem tu vec ve vistach nepouzival, ale v tom virtual pc ve vistach ti bezi ty xpcka v emulaci ne? Tady ti bezi xp kernel paralelne se sedmickovym, proto musis mit taky cpu s podporou virtualizace a pro usera je to transparentni.
no .. neviem uplne .. dnes sa emuluje len virtualne prostredie .. procesor je nativny , umoznujuci virtualizaciu .. cize zrejme je to celkom blizke realu .. ALe v tej W7 to moze byt lepsie .. hlavne predpokladam ze nemusis bootovat XP , co vo Virtual PC musis ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2009 13:23

Vlad : to XP musis v tom Virtual PC bootovat ? ci nie ?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Windows 7

Příspěvek od hombrefeo » 24 říj 2009 14:55

Pytkin píše:Vlad : to XP musis v tom Virtual PC bootovat ? ci nie ?
jenom poprve a pak na prani, ale neni to potreba...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2009 15:11

tak to je potom asi uplne normalne virtual PC .. podla tych obrazkovov to tak aj vyzera ..

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Windows 7

Příspěvek od listonos » 24 říj 2009 16:46

Je to normalne virtual PC akurat sa daju cez neho spustat aplikacie tak ze to vyzera ako by boli spustene normalne. Takze tam neni ziadny desktop toho XP ani nic - normalne clovek vidi okno aplikacie ako keby bezala normalne.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7

Příspěvek od Ondra P. » 24 říj 2009 16:55

proste prallels ve windows :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2009 17:04

iste .. parallels neni nic ineho :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7

Příspěvek od Kermitak » 24 říj 2009 17:21

V zakladu jsou parallels podobny, ale stejny to neni, jelikoz v parallels bezi afaik XPcka jako samostatna domU, kdezto v sedmickach ne (ale krk za to nedam). Ale rozhodne se parallels inspirovaly na stejnem poli ;)

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7

Příspěvek od Vlad » 26 říj 2009 12:32

Test XP módu vo Windows 7: Jednoducho účinný

http://www.zive.sk/spravy/test-xp-modu- ... fault.aspx

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7

Příspěvek od biscuit » 11 bře 2010 13:33

ahoj, poradte mi, prosim.
po startu trva delsi chvilku nez se pripoji komp k siti, vetsinou resim manualni inicializaci automaticky opravy pripojeni, protoze se mi nechce cekat nekolik minut. dela to na vsech trech pocitacich, kde jsem se s w7 setkal, 32 i 64bit, a dela to u LAN i u WiFi sitovejch pripojeni - je to votravny

dekuju

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Windows 7

Příspěvek od BS » 11 bře 2010 14:40

biscuit: mne se to pripoji po starrtupu behem nekolika sekund. zkusil bych asi uplne smazat to pripojeni a zalozit novy, nevim jestli to pomuze.

Coal
Příspěvky: 66
Registrován: 03 úno 2009 14:30

Re:

Příspěvek od Coal » 12 bře 2010 21:41

dendy píše:tak to ano.. kurvafix takze vlastne ja mozem byt stastny jak prasa ze mi to funguje :) no pekne pekne
no ale to je preci znouzectnost. prece kdyz za neco zaplatim tak to musi fungovat kazdemu a vsude.radovat se nad tim ze sis koupil vistu a funguje ti.nechapu.zlatej OSX.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7

Příspěvek od Vlad » 11 srp 2010 23:00

Prosim o radu. V pruzkumnikovi se mi zobrazuji nahledy fotek takto:
Obrázek

u XPecek se mi to zobrazovalo jako miniatury. Nevite jak to nastavit?
Dik

Odpovědět