Nikdy jsem tu vec ve vistach nepouzival, ale v tom virtual pc ve vistach ti bezi ty xpcka v emulaci ne? Tady ti bezi xp kernel paralelne se sedmickovym, proto musis mit taky cpu s podporou virtualizace a pro usera je to transparentni.Pytkin píše:Vuid: virtuálna pc a reálne xp si predsa môžeš nainstalovat aj do visty.
Windows 7
Re: Windows 7
no .. neviem uplne .. dnes sa emuluje len virtualne prostredie .. procesor je nativny , umoznujuci virtualizaciu .. cize zrejme je to celkom blizke realu .. ALe v tej W7 to moze byt lepsie .. hlavne predpokladam ze nemusis bootovat XP , co vo Virtual PC musis ..Kermitak píše:Nikdy jsem tu vec ve vistach nepouzival, ale v tom virtual pc ve vistach ti bezi ty xpcka v emulaci ne? Tady ti bezi xp kernel paralelne se sedmickovym, proto musis mit taky cpu s podporou virtualizace a pro usera je to transparentni.Pytkin píše:Vuid: virtuálna pc a reálne xp si predsa môžeš nainstalovat aj do visty.
Vlad : to XP musis v tom Virtual PC bootovat ? ci nie ?
jenom poprve a pak na prani, ale neni to potreba...Pytkin píše:Vlad : to XP musis v tom Virtual PC bootovat ? ci nie ?
tak to je potom asi uplne normalne virtual PC .. podla tych obrazkovov to tak aj vyzera ..
Je to normalne virtual PC akurat sa daju cez neho spustat aplikacie tak ze to vyzera ako by boli spustene normalne. Takze tam neni ziadny desktop toho XP ani nic - normalne clovek vidi okno aplikacie ako keby bezala normalne.
proste prallels ve windows
iste .. parallels neni nic ineho
V zakladu jsou parallels podobny, ale stejny to neni, jelikoz v parallels bezi afaik XPcka jako samostatna domU, kdezto v sedmickach ne (ale krk za to nedam). Ale rozhodne se parallels inspirovaly na stejnem poli
ahoj, poradte mi, prosim.
po startu trva delsi chvilku nez se pripoji komp k siti, vetsinou resim manualni inicializaci automaticky opravy pripojeni, protoze se mi nechce cekat nekolik minut. dela to na vsech trech pocitacich, kde jsem se s w7 setkal, 32 i 64bit, a dela to u LAN i u WiFi sitovejch pripojeni - je to votravny
dekuju
po startu trva delsi chvilku nez se pripoji komp k siti, vetsinou resim manualni inicializaci automaticky opravy pripojeni, protoze se mi nechce cekat nekolik minut. dela to na vsech trech pocitacich, kde jsem se s w7 setkal, 32 i 64bit, a dela to u LAN i u WiFi sitovejch pripojeni - je to votravny
dekuju
biscuit: mne se to pripoji po starrtupu behem nekolika sekund. zkusil bych asi uplne smazat to pripojeni a zalozit novy, nevim jestli to pomuze.
Re:
no ale to je preci znouzectnost. prece kdyz za neco zaplatim tak to musi fungovat kazdemu a vsude.radovat se nad tim ze sis koupil vistu a funguje ti.nechapu.zlatej OSX.dendy píše:tak to ano.. kurvafix takze vlastne ja mozem byt stastny jak prasa ze mi to funguje no pekne pekne
Prosim o radu. V pruzkumnikovi se mi zobrazuji nahledy fotek takto:
u XPecek se mi to zobrazovalo jako miniatury. Nevite jak to nastavit?
Dik
u XPecek se mi to zobrazovalo jako miniatury. Nevite jak to nastavit?
Dik