Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 25 lis 2009 23:56

ekeaze : uplne by stacila blokova schema dosky .. bohuzial pri destopoch to malo kedy firmy uvadzaju .. tam by si hned videl , kde je problem ..

ale evidentne je problem vo win7 , ked to v XP chodilo .. resp. win7 ma nieco zmenene a tym padom to na tej doske nefunguje .. samozrejme ze na inej doske to fungovat urcite bude .. osobne by som ale nemenil dosku ale windows .. dal by som naspat Xp a bol happy ze to ide ..

win7 je novy a nevyladeny system .. aj vyrobcovia musia v driveroch vychytat muchy .. nevidim dovod ho nasadzovat do produkcneho prostredia ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 26 lis 2009 00:16

me se celkem W7 dost libi moc se mi nechce nazpet... daji se graficky pekne upravit, mam ty pozlatka celkem rad na OS... ale je fakt ze funkcnost je prioritou

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 26 lis 2009 00:23

ekeaze : no ak mas moznost dako testovat rozne dosky , tak skus najst taku , ktora pojde .. bude to ale asi stat dost casu a energie ..

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od hombrefeo » 26 lis 2009 12:44

ja bych tu desku nezatracoval. to, ze neco nejde prave ted neznamena, ze to nerozchodis pozdeji. jak jsi se zminoval o tom, ze ti na tom stroji funguje bez problemu hack osx, tak se toho snaz maximalne vyuzit, vubec se netrap tim, ze to neni superlegal, dokup si jednu instalaci jabkOS a neres zatim win7.
jestli ale trvas na woknech, mozna by jsi mel zkusit instalovat drivery v jinem poradi, nekdy to pomuze...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 26 lis 2009 12:53

odpoved z RME :
I don't see why RME should test motherboards. W7 is quite new, the included FW driver sucks, some other device drivers add their part of the problems. I doubt that even when a specific mobo is mentioned that it will work for everyone at this point of time.

jdu zpet do XP a ackintoshe ... win 7 si necham spis jako takovej hokus pokus...

hombrefeo : to stem driverema asi taky neco bude protoze jsem uz nainstaloval W7 pred retail verzi asi 4x a pokazdy to delalo trosku jinak nakonec se mi to podarilo nainstalovat tak ze to fungovalo bez lupancu i kdyz obcas se kouslo GUI... no proste hokus pokus

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od ADDyS » 26 lis 2009 12:57

Nevite nahodou jak je to s TC Powercore na W7? Behem nejake doby budu delat upgrade tak pocitam s W7 ale 32bit

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 26 lis 2009 13:01

no jelikoz je tam zpicenej FW driver jak pise RME tak bych se celkem toho bal :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 04 pro 2009 17:55

Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od delay » 04 pro 2009 18:22

ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vlad » 04 pro 2009 18:25

Ja mam starsi Asus P5K-Pro a prechod byl uplne v pohode. Vzdy se to chce podivat na stranky vyrobce a stahnout nejnovejsi drivery a firmware.
Tezko rict, ale Gigabite by mel Win 7 taky podporovat.

Jinak co me spis potrapilo bylo to, ze Cubase 5 64bit neumi premostit pomoci svyho VST bridge nektery 32bit pluginy a padalo to (zamrzlo)
Tak jsem nainstaloval 32bit verzi a zatim je to v pohode.

Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 04 pro 2009 18:27

delay píše:
ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...
:D obcas je to onervy nez se to vse poladi... ale myslim ze to uz je vyreseny i kdyz clovek nikdy nevi

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 04 pro 2009 18:31

Vlad píše:
Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka

nejaky clanky jsou tady http://pctuning.tyden.cz/software/24
budu taky ladit az bude cas

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 04 pro 2009 19:05

Ja mam Win 7 Ultimate x64 a jedina vec co ma stve je, ze Waves API na to nerozbehnem ani ked sa... a to ich potrebujem len na to, aby som odtial vyprasil tieto wavesy a nahradil ich, potrebujem pocut a porovnat pov. zvuk. Inak mi vsetko slape na 1-tku :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 04 pro 2009 19:15

tomy45: sonnox taky nefachaj

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 04 pro 2009 19:19

ekeaze píše:tomy45: sonnox taky nefachaj

No sonnox mi praveze ide :D to je sila. Idu a velmi dobre. Aj som skusal rozne rady co google dal... registry classes, zmenit prava, potom sa rozbehlo ostatne od Waves ale API nie. Tam je nejaky problem s GUI, lebo nie vzdy zobrazuje dobre samotny plugin. Ale API... kua, to jedine co potrebujem tak nejde. A skusal som uz vselico.

Odpovědět