Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin »

ekeaze : uplne by stacila blokova schema dosky .. bohuzial pri destopoch to malo kedy firmy uvadzaju .. tam by si hned videl , kde je problem ..

ale evidentne je problem vo win7 , ked to v XP chodilo .. resp. win7 ma nieco zmenene a tym padom to na tej doske nefunguje .. samozrejme ze na inej doske to fungovat urcite bude .. osobne by som ale nemenil dosku ale windows .. dal by som naspat Xp a bol happy ze to ide ..

win7 je novy a nevyladeny system .. aj vyrobcovia musia v driveroch vychytat muchy .. nevidim dovod ho nasadzovat do produkcneho prostredia ..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

me se celkem W7 dost libi moc se mi nechce nazpet... daji se graficky pekne upravit, mam ty pozlatka celkem rad na OS... ale je fakt ze funkcnost je prioritou

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ekeaze : no ak mas moznost dako testovat rozne dosky , tak skus najst taku , ktora pojde .. bude to ale asi stat dost casu a energie ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

ja bych tu desku nezatracoval. to, ze neco nejde prave ted neznamena, ze to nerozchodis pozdeji. jak jsi se zminoval o tom, ze ti na tom stroji funguje bez problemu hack osx, tak se toho snaz maximalne vyuzit, vubec se netrap tim, ze to neni superlegal, dokup si jednu instalaci jabkOS a neres zatim win7.
jestli ale trvas na woknech, mozna by jsi mel zkusit instalovat drivery v jinem poradi, nekdy to pomuze...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

odpoved z RME :
I don't see why RME should test motherboards. W7 is quite new, the included FW driver sucks, some other device drivers add their part of the problems. I doubt that even when a specific mobo is mentioned that it will work for everyone at this point of time.

jdu zpet do XP a ackintoshe ... win 7 si necham spis jako takovej hokus pokus...

hombrefeo : to stem driverema asi taky neco bude protoze jsem uz nainstaloval W7 pred retail verzi asi 4x a pokazdy to delalo trosku jinak nakonec se mi to podarilo nainstalovat tak ze to fungovalo bez lupancu i kdyz obcas se kouslo GUI... no proste hokus pokus

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Nevite nahodou jak je to s TC Powercore na W7? Behem nejake doby budu delat upgrade tak pocitam s W7 ale 32bit

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

no jelikoz je tam zpicenej FW driver jak pise RME tak bych se celkem toho bal :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...

delay

Příspěvek od delay »

ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Ja mam starsi Asus P5K-Pro a prechod byl uplne v pohode. Vzdy se to chce podivat na stranky vyrobce a stahnout nejnovejsi drivery a firmware.
Tezko rict, ale Gigabite by mel Win 7 taky podporovat.

Jinak co me spis potrapilo bylo to, ze Cubase 5 64bit neumi premostit pomoci svyho VST bridge nektery 32bit pluginy a padalo to (zamrzlo)
Tak jsem nainstaloval 32bit verzi a zatim je to v pohode.

Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

delay píše:
ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...
:D obcas je to onervy nez se to vse poladi... ale myslim ze to uz je vyreseny i kdyz clovek nikdy nevi

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Vlad píše:
Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka

nejaky clanky jsou tady http://pctuning.tyden.cz/software/24
budu taky ladit az bude cas

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ja mam Win 7 Ultimate x64 a jedina vec co ma stve je, ze Waves API na to nerozbehnem ani ked sa... a to ich potrebujem len na to, aby som odtial vyprasil tieto wavesy a nahradil ich, potrebujem pocut a porovnat pov. zvuk. Inak mi vsetko slape na 1-tku :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

tomy45: sonnox taky nefachaj

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

ekeaze píše:tomy45: sonnox taky nefachaj

No sonnox mi praveze ide :D to je sila. Idu a velmi dobre. Aj som skusal rozne rady co google dal... registry classes, zmenit prava, potom sa rozbehlo ostatne od Waves ale API nie. Tam je nejaky problem s GUI, lebo nie vzdy zobrazuje dobre samotny plugin. Ale API... kua, to jedine co potrebujem tak nejde. A skusal som uz vselico.

Odpovědět