Windows 7 x64
Re: Windows 7 x64
ekeaze : uplne by stacila blokova schema dosky .. bohuzial pri destopoch to malo kedy firmy uvadzaju .. tam by si hned videl , kde je problem ..
ale evidentne je problem vo win7 , ked to v XP chodilo .. resp. win7 ma nieco zmenene a tym padom to na tej doske nefunguje .. samozrejme ze na inej doske to fungovat urcite bude .. osobne by som ale nemenil dosku ale windows .. dal by som naspat Xp a bol happy ze to ide ..
win7 je novy a nevyladeny system .. aj vyrobcovia musia v driveroch vychytat muchy .. nevidim dovod ho nasadzovat do produkcneho prostredia ..
ale evidentne je problem vo win7 , ked to v XP chodilo .. resp. win7 ma nieco zmenene a tym padom to na tej doske nefunguje .. samozrejme ze na inej doske to fungovat urcite bude .. osobne by som ale nemenil dosku ale windows .. dal by som naspat Xp a bol happy ze to ide ..
win7 je novy a nevyladeny system .. aj vyrobcovia musia v driveroch vychytat muchy .. nevidim dovod ho nasadzovat do produkcneho prostredia ..
me se celkem W7 dost libi moc se mi nechce nazpet... daji se graficky pekne upravit, mam ty pozlatka celkem rad na OS... ale je fakt ze funkcnost je prioritou
ekeaze : no ak mas moznost dako testovat rozne dosky , tak skus najst taku , ktora pojde .. bude to ale asi stat dost casu a energie ..
ja bych tu desku nezatracoval. to, ze neco nejde prave ted neznamena, ze to nerozchodis pozdeji. jak jsi se zminoval o tom, ze ti na tom stroji funguje bez problemu hack osx, tak se toho snaz maximalne vyuzit, vubec se netrap tim, ze to neni superlegal, dokup si jednu instalaci jabkOS a neres zatim win7.
jestli ale trvas na woknech, mozna by jsi mel zkusit instalovat drivery v jinem poradi, nekdy to pomuze...
jestli ale trvas na woknech, mozna by jsi mel zkusit instalovat drivery v jinem poradi, nekdy to pomuze...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
odpoved z RME :
I don't see why RME should test motherboards. W7 is quite new, the included FW driver sucks, some other device drivers add their part of the problems. I doubt that even when a specific mobo is mentioned that it will work for everyone at this point of time.
jdu zpet do XP a ackintoshe ... win 7 si necham spis jako takovej hokus pokus...
hombrefeo : to stem driverema asi taky neco bude protoze jsem uz nainstaloval W7 pred retail verzi asi 4x a pokazdy to delalo trosku jinak nakonec se mi to podarilo nainstalovat tak ze to fungovalo bez lupancu i kdyz obcas se kouslo GUI... no proste hokus pokus
I don't see why RME should test motherboards. W7 is quite new, the included FW driver sucks, some other device drivers add their part of the problems. I doubt that even when a specific mobo is mentioned that it will work for everyone at this point of time.
jdu zpet do XP a ackintoshe ... win 7 si necham spis jako takovej hokus pokus...
hombrefeo : to stem driverema asi taky neco bude protoze jsem uz nainstaloval W7 pred retail verzi asi 4x a pokazdy to delalo trosku jinak nakonec se mi to podarilo nainstalovat tak ze to fungovalo bez lupancu i kdyz obcas se kouslo GUI... no proste hokus pokus
Nevite nahodou jak je to s TC Powercore na W7? Behem nejake doby budu delat upgrade tak pocitam s W7 ale 32bit
no jelikoz je tam zpicenej FW driver jak pise RME tak bych se celkem toho bal 

Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...
Ja mam starsi Asus P5K-Pro a prechod byl uplne v pohode. Vzdy se to chce podivat na stranky vyrobce a stahnout nejnovejsi drivery a firmware.
Tezko rict, ale Gigabite by mel Win 7 taky podporovat.
Jinak co me spis potrapilo bylo to, ze Cubase 5 64bit neumi premostit pomoci svyho VST bridge nektery 32bit pluginy a padalo to (zamrzlo)
Tak jsem nainstaloval 32bit verzi a zatim je to v pohode.
Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka
Tezko rict, ale Gigabite by mel Win 7 taky podporovat.
Jinak co me spis potrapilo bylo to, ze Cubase 5 64bit neumi premostit pomoci svyho VST bridge nektery 32bit pluginy a padalo to (zamrzlo)
Tak jsem nainstaloval 32bit verzi a zatim je to v pohode.
Docela by se hodil nejakej navod na odladeni Windows 7 pro DAW, jak to tady je pro XPcka
delay píše:Tak snad konečně budeš mít klid, sleduju téma od začátku a čekám jak to dopadne...ekeaze píše:Tak jen pro informaci... koupil jsem ASUS desku a funguje to uplne normalne, takze se ta gigabyte nemela rada s W7...

Vlad píše:
nejaky clanky jsou tady http://pctuning.tyden.cz/software/24
budu taky ladit az bude cas
Ja mam Win 7 Ultimate x64 a jedina vec co ma stve je, ze Waves API na to nerozbehnem ani ked sa... a to ich potrebujem len na to, aby som odtial vyprasil tieto wavesy a nahradil ich, potrebujem pocut a porovnat pov. zvuk. Inak mi vsetko slape na 1-tku 

tomy45: sonnox taky nefachaj
ekeaze píše:tomy45: sonnox taky nefachaj
No sonnox mi praveze ide