Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vlad » 04 pro 2009 21:24

tomy45 píše:Ja mam Win 7 Ultimate x64 a jedina vec co ma stve je, ze Waves API na to nerozbehnem ani ked sa... a to ich potrebujem len na to, aby som odtial vyprasil tieto wavesy a nahradil ich, potrebujem pocut a porovnat pov. zvuk. Inak mi vsetko slape na 1-tku :)
Waves 7 je sice na win 7, ale 32bit - http://www.wavesupport.net/content.aspx?id=4215
budes si muset chvilku pockat na x64 podporu

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 04 pro 2009 21:28

Tam problem nebude, vsetky pluginy co mam su 32bit a idu... jedine tento API nie

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vlad » 04 pro 2009 22:01

tak to mas asi API 6kovou radu. Ta na win7 nejde

Uživatelský avatar
Darce
Příspěvky: 106
Registrován: 30 črc 2009 12:49

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Darce » 21 bře 2010 11:22

Ej chlapi já mám problém s tím že mi vypadává zvuk ve win 7 prostě hraje a najednou se sekne pak musím zakázat a povolit monitory a zase to hraje. nevíte co s tím?
E - MU 0404 USB, HSMW001, AKG 400, Akai mpd 18, Mackie MR-8, Samsung sync master 2243 24", Asus 3800, 2GB Ram,.... http://www.bandzone.cz/darceanddjkpe nebo http://www.myspace.com/mcdarce

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od biscuit » 21 bře 2010 14:23

tvoje monitory jsou pc hardware?

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Bedobus » 14 zář 2010 22:03

Nainstaloval som si W7 x64 professional, latencia sa na Fireface800 znizila asi o 30%, pri 128 samploch je celkova latencia 5,2 ms. UAD slape v pohode len liquidmix zatial tvrdo odolava. Nema s tym nahodou niekto skosenosti?

Uživatelský avatar
Nomoney
Příspěvky: 114
Registrován: 07 kvě 2010 16:13

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Nomoney » 15 zář 2010 10:27

četl jsem všechny příspěvky, a určitě na tom něco je, obněnil sem starší ale dobré komponenty za novější a od ted jedině Intel C2D nemužu vynachvalit.

přešel sem na sedmičkový wokna (z xp) a absolutně mě předvapili, hladce jedou, mám tedy zatím 32bit ,letence 3,2 Cubase jede jakko víno, no prostě si nemužu pomoct, ale sedmi jsou zatim to nejlepší od microsoftu
recording mixing producing

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od 120BPM » 15 zář 2010 10:50

tomy45 píše:Ja mam Win 7 Ultimate x64 a jedina vec co ma stve je, ze Waves API na to nerozbehnem ani ked sa... a to ich potrebujem len na to, aby som odtial vyprasil tieto wavesy a nahradil ich, potrebujem pocut a porovnat pov. zvuk. Inak mi vsetko slape na 1-tku :)
Win 7 Ultimate x64, Pro Tools HD 8.1 cs1, Waves: API, SSL, CLA classic compressors, Power Native, Musician 1 bundle. Ja mavam problemi jedine s CLA a tie jedine mam TDM a obcas mi blbne API 2500. Inak bez problemov. Momentalne po reinstalacii celeho systemu slape vsetko bezchybne.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Odpovědět