Windows 7 x64
Re: Windows 7 x64
nt4 se moc nepovedly ;]
Jinak co me u Win7 x64 trochu vydesilo je narocnost na pamet - berou si v klidu 1,13Gb ramky.
Oproti XP trojnasobek
Jeste jsem tam ale navypinal vsechny volovinky, takze to treba pujde stahnout
Oproti XP trojnasobek
Jeste jsem tam ale navypinal vsechny volovinky, takze to treba pujde stahnout
Vlad: To te vydesilo? 1,13Gb?
Momentalne mi Vista64 ukazuje 2,47Gb a to mi bezi pouze prohlizec. 

Vlad: ty wokna pouzivaj nejakou prealokaci pameti, kdyzje treba, dokazou ji uvolnit
to nevim, jestli se nepovedly, ale vetsima prumyslovych systemu a grafickych stanic (snad i audio) na nich slapala leta bez problemu...Kermitak píše:nt4 se moc nepovedly ;]
myslim ze u x64 je celkem jedno kolik zere system pameti , kdyz tam muze byt x GB ram
Slapala, protoze to bylo "trendy" a nebylo na vyber, jelikoz spousta novych verzi sw byla uz jen pro ne, ale fakt se nepovedlyhombrefeo píše:to nevim, jestli se nepovedly, ale vetsima prumyslovych systemu a grafickych stanic (snad i audio) na nich slapala leta bez problemu...Kermitak píše:nt4 se moc nepovedly ;]

Staral jsem se o obe platformy a zatimco o 3.51 jsem v podstate nevedel, NT4 sly aspon jednou do mesice do vyvrtky, takhle si system, ktery snese nejnarocnejsi pozadavky, nepredstavuju

to je individualne .. podla mna boli Nt4 super .. dlho som na nich robil .. celu eru win95 .. a velka pohoda ..Kermitak píše:nt4 se moc nepovedly ;]
potvrdzujem ! mam v praci dve hardwarove DVD authoringove pacoviska (radsej ani nebudem hovorit kolko stali) a obe bezia na Dual Pentium 3 1Ghz a NT4 .. Dodnes na nich authorujem DVDcka ..hombrefeo píše:to nevim, jestli se nepovedly, ale vetsima prumyslovych systemu a grafickych stanic (snad i audio) na nich slapala leta bez problemu...Kermitak píše:nt4 se moc nepovedly ;]

Tak isto mam v praci TC M6000 a ovladac k nej TC ICON bezi na Windows NT4 ..

To neni individualni, to je proste fakt, kterej ukazala praxe a kterej musel priznat i samotnej MS. Na hracky typu strizen ci grafickych stanic to vliv nemelo, ale ve skutecne kritickych aplikacich se NT4 zacaly nasazovat po velmi dlouhe dobe, pokud vubec (napriklad burzy afaik NT4 minuly, narozdil od 3.5x, po nich doslo k hromadnemu uprku zpet k AIXu).Pytkin píše:to je individualne .. podla mna boli Nt4 super .. dlho som na nich robil .. celu eru win95 .. a velka pohoda ..Kermitak píše:nt4 se moc nepovedly ;]
To proste neni o tom, ze mne padaly a tys s nima byl spokojenej, kazdej kdo s nima delal ve vetsim meritku ti rekne, ze staly za hovno

mozna ze dosti zalezelo na tom, jestli ta aplikace byla napsana primo pro nt4. pokud tomu tak bylo, vetsinou to bylo stabilni.
ale vratme se zpet k win7. myslim si, ze nove verze programu jen pro 64-bit co brzy prijdou, budou o mnoho rychlejsi nez ty stavajici verze, kde se delaly vselijake kompromisy.
ale vratme se zpet k win7. myslim si, ze nove verze programu jen pro 64-bit co brzy prijdou, budou o mnoho rychlejsi nez ty stavajici verze, kde se delaly vselijake kompromisy.
kermitak : kazdy to posudzuje zo svojho pohladu .. Oproti win95 boli NT4 paradne .. stabilita .. vsetko .. ja som ich mal rad ..
no mam nainsatlovany ty WIN 7 x64 a dosti se mi libi.. jen mam dosti problem s audiem v Reapru x64 to chvilkama desne praska - latenci to neni, v 32bit verzi to dela jen pokavad jsem mel spustenej pred tim 64bit reaper a pochvilku se to uklidni a pak to slape asi jeste nejsou doladeny asio drivery.. kazdpdne je to peknej system , krasne sviznej az byc rekl ze rychlejsi jak XP...
hombrefeo: aplikaci jsem myslel pouziti, problem byl v jadre systemu - nacpali do nej komponenty, ktery mohly zustat v userspace a tim zanesli zbytecny chyby, stejne tak lehce upravili memory management (bohuzel k horsimu) - pres to nejede vlak, at mas aplikaci jakou chces
Pytkin: kdyz potrebujes, aby ti neco bezelo 365 dni v roce 24 hodin denne, tak nemuzes pouzivat nejaky relativni prirovnani k jinym systemum, ale objektivni testy. Hele ja netvrdim, ze na nektery veci nebyly NT4 fajn, proti 95kam to byl zlatej system, jen mi prijde zcestny tvrdit o nem, ze se poved. Nepoved. Proti 3.51 to byl ohledne rychlosti a stability krok zpet (vim zes to netvrdil ty).
Ale zpet k tem sedmickam, tohle je fakt do jiny diskuse.
Pytkin: kdyz potrebujes, aby ti neco bezelo 365 dni v roce 24 hodin denne, tak nemuzes pouzivat nejaky relativni prirovnani k jinym systemum, ale objektivni testy. Hele ja netvrdim, ze na nektery veci nebyly NT4 fajn, proti 95kam to byl zlatej system, jen mi prijde zcestny tvrdit o nem, ze se poved. Nepoved. Proti 3.51 to byl ohledne rychlosti a stability krok zpet (vim zes to netvrdil ty).
Ale zpet k tem sedmickam, tohle je fakt do jiny diskuse.