Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od nathanael » 18 říj 2009 21:39

Pytkin píše:nathanael : nemaju konkurenciu v com ?
To je na delší dizkuzi, což víte. Třeba ale v tom, že se na tom rozjede nejvíc aplikací, multimédií, a nejrychleji - snad víte o čem je řeč. Jistě, Mac OSX je třeba na Logic či co já vím dobrý, ale je to tak jako Linux. Obojí fajn, jen do učité míry.

Dle mého je Windows 7 nejlepší co do univerzálnosti, švýcarský nůž mezi systémy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 18 říj 2009 21:49

prepac .. mne to pride jak ked niekto vykrikuje , ze skodofka je najlepsie auto .. ze nema konkurenciu ..

dalej to nejdem rozoberat .. nema to cenu ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 18 říj 2009 22:18

Pytkin: nebyls to nahodou ty, kdo tady nedavno pokrikoval, ze Mac OSX je nejlepsi, ty skodovko? 8)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 18 říj 2009 23:32

kermitak : urcite som nevykrikoval ze "OSX nema konkurenci" .. Ja taketo hluposti vacsinou nehovorim ..

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od nixx » 18 říj 2009 23:55

Ach boze... zase debata o h*vne :-(

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3105
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od hombrefeo » 18 říj 2009 23:58

nathanael píše:
To je na delší dizkuzi, což víte. Třeba ale v tom, že se na tom rozjede nejvíc aplikací, multimédií, a nejrychleji - snad víte o čem je řeč. Jistě, Mac OSX je třeba na Logic či co já vím dobrý, ale je to tak jako Linux. Obojí fajn, jen do učité míry.
ani neni potreba moc dlouho diskutovat, tohle jsi docela vystihl...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 22 říj 2009 19:04

Mam v planu jit koupit Windows 7 x64... V compu mam nainstalovany RTM cs_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65916 a zajimalo by mne jestli je to finalni verze co si koupim na DVD v obchode... jde mi o to jestli mam preinstalovavat celej komp.
dik

jaky oznaceni ma ten release co je v obchode na pultech ?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od biscuit » 27 říj 2009 21:36

prosim o pomoc - mel nekdo z vas problem s flashkama? mne dve formatovany asi ve fat nebo fat32 nejdou nacist. kdyz je zapichnu, vyzyva me to k formatovani, ale v xp jsou data normalne citelny..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vlad » 28 říj 2009 09:59

biscuit píše:prosim o pomoc - mel nekdo z vas problem s flashkama? mne dve formatovany asi ve fat nebo fat32 nejdou nacist. kdyz je zapichnu, vyzyva me to k formatovani, ale v xp jsou data normalne citelny..
ja s tim takovej problem nemel (flashdisky) nicmene mi to hlasilo jakysik problem na radici USB.
Doporucuju stahnout a aktualizovat driver na tento radic ze stranek vyrobce mobo

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vuid » 28 říj 2009 16:34

biscuit píše:prosim o pomoc - mel nekdo z vas problem s flashkama? mne dve formatovany asi ve fat nebo fat32 nejdou nacist. kdyz je zapichnu, vyzyva me to k formatovani, ale v xp jsou data normalne citelny..
Tohle jsem videl na notebooku s Vistama, FAT32 flashku to chtelo jen formatovat....
Neresil jsem to, jen videl, taky bych si tipl na ovladace pro USB, mozna ale na tvuj HW jeste nebudou!

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od biscuit » 28 říj 2009 20:11

zajimavy, dnes jsem dal stejnou verzi win na notas a tam to nedela.. asi je to vztah win7 ovladacu k desce a usb radici..
diky za snahu ;)
jinak jsem se docela namordoval dneska se siti u 7. prijde mi ze je to uplne naprd! kdyz jsem se probojoval k tomu, ze jsem videl oba sdilene disky na obou pocitacich, tak jsem do nich ale krizem nemel opravneni - fakt strasny - vsechno povoleny, win firewall vypnutej a nic.. propojeni xp a win 7 jsem predtim hodne ztuha a nejspis nahodou rozchodil..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Vlad » 29 říj 2009 10:46

a nastavujes to vsechno jako admin?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od kexik » 29 říj 2009 11:48

to s tymi flashkami nebude suvisiet s drm? neboli tam nakopirovane nejake ilegalne media?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 22 lis 2009 01:08

Neviem ci to bude niekoho zaujimat :) ale predsa

nainstaloval som si Win7 64bit. DAW Ableton 8.0.8 bezi ako na XP 32bit, vsetky free pluginy idu OK (mam ich cca 30), z Waves nejde akurat API inak frcia. Vsetky ostatne VSTi frcia (Massive, FM8, Arturia, ...) Po rychlej instalacii je to svizne, obdobne ako XP. Boot time o trocha dlhsi, cca 12 sekund s mojim 10tis. ot. velociraptorom. Pri XP to bolo cca 8. Hodnotenie podla Win7 mi na moj komp prichadza 6.4. Troska som ho vytunil s System Mechanic Pro 9.5 ktory som si kupil pred 4 rokmi a dodnes aktualizujem.

CPU mam Intel Quad Core Q9550 2.83GHz 12MB cache (clocknuty na 3.57GHz), 4 GB RAM 1066Mhz, MB ASUS P5Q, N-Vidia 8500 GT SM 512MB

Jedine co ma stve je ze MOTU 828 MKII USB menej ako 512 samples per buffer neni v ponuke...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondrash » 22 lis 2009 08:11

tomy45 píše:Neviem ci to bude niekoho zaujimat :) ale predsa

nainstaloval som si Win7 64bit. DAW Ableton 8.0.8 bezi ako na XP 32bit, vsetky free pluginy idu OK (mam ich cca 30), z Waves nejde akurat API inak frcia. Vsetky ostatne VSTi frcia (Massive, FM8, Arturia, ...) Po rychlej instalacii je to svizne, obdobne ako XP. Boot time o trocha dlhsi, cca 12 sekund s mojim 10tis. ot. velociraptorom. Pri XP to bolo cca 8. Hodnotenie podla Win7 mi na moj komp prichadza 6.4. Troska som ho vytunil s System Mechanic Pro 9.5 ktory som si kupil pred 4 rokmi a dodnes aktualizujem.

CPU mam Intel Quad Core Q9550 2.83GHz 12MB cache (clocknuty na 3.57GHz), 4 GB RAM 1066Mhz, MB ASUS P5Q, N-Vidia 8500 GT SM 512MB

Jedine co ma stve je ze MOTU 828 MKII USB menej ako 512 samples per buffer neni v ponuke...
Ahoj Tomy. Díky za info. S tou latencí se mi to nějak nezdá. Zkoušel jsi to řešit na fóru MOTU? Já mám RME a jedu na 3ms. Otázka je jak je to s latencí karet na W7. Já byl spokojenej i s Vistama (hlavně kvůli bleskurychlé správě souborů v Library, práce s diskem, byla o dost svižnější než na XP), ale kvůli latenci, která byla dvounásobná (takže jsem měl permanentně 6ms a občas se musel přepínat na 12ms) jsem se vrátil zpět k XP. Problém byl ve špatné správě přerušení, Visty měly velké nároky. Otázka je, jestli W7 jsou v tomhle směru dál.

Otázka na všechny: Půjde mi pod W7 64bit Aksys pro Akai S5000 (všetně USB driveru)?

Odpovědět