Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 22 lis 2009 10:03

Podla toho co sa mi podarilo zistit, tak problem je s ovladacom aj u Win7 a aj u MOTU - problem s USB.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 13:12

Tak jsem koupil retail verzy w7 x64 nainstaloval nahodil novej driver novej fimware od RME a je to naprosto nepouzitelny... jestli to dneska neznicim tak se budu muset hodne premahat :D

plese poslete sem vase funkcni konfuguace zakladni deska + FW radic + zvukova karata... at si muzu udelat obrazek na cem to normalne chodi a podle toho se pripadne zaridit. moje RME FF400 se docista sere at zijou rock solid RME drivery :?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 25 lis 2009 13:36

neni to problem windowsu 7 ?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 13:37

no muze byt, ale proc tedy jiny zvukovky fungujou ?


mozna to muze byt i motherboardem, proto zjistuju co kdo ma ... ja mam Gigabyte EP45-DS3
zajimavy je ze ut ty RTM verze jsem to nejak rozchodil, ze to normalne hralo, tady to je jeden velkej pukavec a prskavec :) jeste zvlastni, ze mi treba waldorf largo kdyz je automatizovanej, tak zasekava komplet GUI celyho daw , tedy kdyz je plugin otevreny , kdyz je zavreny, tak GUI zas bezi dal... kdyz vyhodim asio driver a jentak to pusitm bez neho , tak to nedela... vsade stejny Cubase 5, Reaper , Ableton

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 25 lis 2009 14:13

skusal si aj daky starsi RME driver ?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 14:18

no prave že jesm ze stersiho updateoval a to i fimware a bohuzel na strankach nejsou ty predchozi, uz jsem jim psal, tak snad poslou... stejne to vidim spis na to ze budu muset poridit jinou zvukovku, nebo se vys... na windows.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 25 lis 2009 14:44

aj to je riesenie :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 25 lis 2009 14:50

No nevim no, pak bude nadavat zas na jiny veci ;)
ekeaze: pripadne se muzes zkusit vy.... na gigabyte

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 14:58

pytkin : no je to reseni i na podelanym hackintoshi to facha vse normalne ale tomam spis tak na blbnuti pac nechci delat v ilegal OS a abych to zlegalizoval tak bych potreboval 80 k :)

Kermitak: asi jo... mam takovy pocit ze to bude tou deskou... na RME foru je tam dosti pripadu co ma gigabyte

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 25 lis 2009 15:21

80k nepotrebujes ;) ./bazar/prodej-macbook-pro-15-t11664.html

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 15:37

Kermitak píše:80k nepotrebujes ;) bazar/prodej-macbook-pro-15-t11664.html
Macbook Pro mam :) na muziku mi to vykonove nestaci ,ale cenu mas peknou

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 16:21

jeste mne napada mam 3 monitory a 2 graficky karty kde kazda ma 256mb Ram... neni to malo ta pamet ? pac mi to zacne delat vzdy problemy kdyz delam neco s GUI jak v DAW nebo v Windows.. treba vlezu do pruzkumika vlezu na nejaky disk a je to v pr... samej praskot najednou

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od biscuit » 25 lis 2009 17:03

prominte ze odbocuju, ale vzdycky kdyz mam pustenej winamp a firefox, tak pri rollovani, nebo nacitani stranky se to casto lehce kousne (jako latence, nebo kdyz nestiha hdd) samozrejme buffer nastavenej normalne (dela to i pres asio..)
uz nevim jestli to neni nejakej bordel firefoxu.. mate s tim nekdo zkusenost, strasne mi to pije krev (a dela mi to i na nb i na pc)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 25 lis 2009 17:12

biscuit : to se mi presne deje ale v DAW a mohdy takovym zpusobem ze se ten zvuk sprasi treba na pul minuty , pak se to zas navratilo, nekdy to jen skubne. Bohuzel mi to dela i kdyz roluju v DAW nebo prohlizim v pruzkumiku , ci mam spustenej nejakej plugin a hejbu treba cutoffem
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 25 lis 2009 17:14, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od biscuit » 25 lis 2009 17:14

no tak pro uplnost v pc mam gigabyte mb :-) nb je asus

Odpovědět