Windows 7 x64
Re: Windows 7 x64
Podla toho co sa mi podarilo zistit, tak problem je s ovladacom aj u Win7 a aj u MOTU - problem s USB.
Tak jsem koupil retail verzy w7 x64 nainstaloval nahodil novej driver novej fimware od RME a je to naprosto nepouzitelny... jestli to dneska neznicim tak se budu muset hodne premahat
plese poslete sem vase funkcni konfuguace zakladni deska + FW radic + zvukova karata... at si muzu udelat obrazek na cem to normalne chodi a podle toho se pripadne zaridit. moje RME FF400 se docista sere at zijou rock solid RME drivery

plese poslete sem vase funkcni konfuguace zakladni deska + FW radic + zvukova karata... at si muzu udelat obrazek na cem to normalne chodi a podle toho se pripadne zaridit. moje RME FF400 se docista sere at zijou rock solid RME drivery

neni to problem windowsu 7 ?
no muze byt, ale proc tedy jiny zvukovky fungujou ?
mozna to muze byt i motherboardem, proto zjistuju co kdo ma ... ja mam Gigabyte EP45-DS3
zajimavy je ze ut ty RTM verze jsem to nejak rozchodil, ze to normalne hralo, tady to je jeden velkej pukavec a prskavec
jeste zvlastni, ze mi treba waldorf largo kdyz je automatizovanej, tak zasekava komplet GUI celyho daw , tedy kdyz je plugin otevreny , kdyz je zavreny, tak GUI zas bezi dal... kdyz vyhodim asio driver a jentak to pusitm bez neho , tak to nedela... vsade stejny Cubase 5, Reaper , Ableton
mozna to muze byt i motherboardem, proto zjistuju co kdo ma ... ja mam Gigabyte EP45-DS3
zajimavy je ze ut ty RTM verze jsem to nejak rozchodil, ze to normalne hralo, tady to je jeden velkej pukavec a prskavec

skusal si aj daky starsi RME driver ?
no prave že jesm ze stersiho updateoval a to i fimware a bohuzel na strankach nejsou ty predchozi, uz jsem jim psal, tak snad poslou... stejne to vidim spis na to ze budu muset poridit jinou zvukovku, nebo se vys... na windows.
No nevim no, pak bude nadavat zas na jiny veci 
ekeaze: pripadne se muzes zkusit vy.... na gigabyte

ekeaze: pripadne se muzes zkusit vy.... na gigabyte
pytkin : no je to reseni i na podelanym hackintoshi to facha vse normalne ale tomam spis tak na blbnuti pac nechci delat v ilegal OS a abych to zlegalizoval tak bych potreboval 80 k
Kermitak: asi jo... mam takovy pocit ze to bude tou deskou... na RME foru je tam dosti pripadu co ma gigabyte

Kermitak: asi jo... mam takovy pocit ze to bude tou deskou... na RME foru je tam dosti pripadu co ma gigabyte
80k nepotrebujes
./bazar/prodej-macbook-pro-15-t11664.html

Macbook Pro mamKermitak píše:80k nepotrebujesbazar/prodej-macbook-pro-15-t11664.html

jeste mne napada mam 3 monitory a 2 graficky karty kde kazda ma 256mb Ram... neni to malo ta pamet ? pac mi to zacne delat vzdy problemy kdyz delam neco s GUI jak v DAW nebo v Windows.. treba vlezu do pruzkumika vlezu na nejaky disk a je to v pr... samej praskot najednou
prominte ze odbocuju, ale vzdycky kdyz mam pustenej winamp a firefox, tak pri rollovani, nebo nacitani stranky se to casto lehce kousne (jako latence, nebo kdyz nestiha hdd) samozrejme buffer nastavenej normalne (dela to i pres asio..)
uz nevim jestli to neni nejakej bordel firefoxu.. mate s tim nekdo zkusenost, strasne mi to pije krev (a dela mi to i na nb i na pc)
uz nevim jestli to neni nejakej bordel firefoxu.. mate s tim nekdo zkusenost, strasne mi to pije krev (a dela mi to i na nb i na pc)
biscuit : to se mi presne deje ale v DAW a mohdy takovym zpusobem ze se ten zvuk sprasi treba na pul minuty , pak se to zas navratilo, nekdy to jen skubne. Bohuzel mi to dela i kdyz roluju v DAW nebo prohlizim v pruzkumiku , ci mam spustenej nejakej plugin a hejbu treba cutoffem
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 25 lis 2009 17:14, celkem upraveno 1 x.
no tak pro uplnost v pc mam gigabyte mb
nb je asus