zvuk pod unixem
Nemam potrebu nikoho dusit a vysvetlit to muzes i bez toho. Popisoval jsi aplikace, ktery chces portovat, ale u nektercyh to postrada jakykoliv smysl (jackd - to je demon, co na nem chces portovat).luphtrack píše:nemusíš... jen jsem čekal, že mě víc podusíš... a já že vysvětlim, o co mi jde... tak nic, noKermitak píše:OK, ja uz se k tomu radsi nebudu vyjadrovat)
Naprogramovat jednoduchy syntak neni problem, ale jaky to ma smysl (krom toho jich uz tuna existuje). A pokud se chces polozit do neceho slozitejsiho, pak to zase neni prace na 10 minut.
BTW k tem nesmyslum - zminujes Ardour, ale to je zrovna jedna z aplikaci, kde je gui vyrazne efektivnejsi, tudiz k nemu delat textovy frontend trosku postrada smysl (ktery masochista by to pouzival).
Pak jsem nejak nepobral ten tvuj vtip s unixovou binarkou s windowsovym frontendem

nechtel jsem je portovat, slo o to napsat neco, co je alespon z casti nahradiKermitak píše:Nemam potrebu nikoho dusit a vysvetlit to muzes i bez toho. Popisoval jsi aplikace, ktery chces portovat, ale u nektercyh to postrada jakykoliv smysl (jackd - to je demon, co na nem chces portovat).luphtrack píše:nemusíš... jen jsem čekal, že mě víc podusíš... a já že vysvětlim, o co mi jde... tak nic, noKermitak píše:OK, ja uz se k tomu radsi nebudu vyjadrovat)
Naprogramovat jednoduchy syntak neni problem, ale jaky to ma smysl (krom toho jich uz tuna existuje). A pokud se chces polozit do neceho slozitejsiho, pak to zase neni prace na 10 minut.
BTW k tem nesmyslum - zminujes Ardour, ale to je zrovna jedna z aplikaci, kde je gui vyrazne efektivnejsi, tudiz k nemu delat textovy frontend trosku postrada smysl (ktery masochista by to pouzival).
Pak jsem nejak nepobral ten tvuj vtip s unixovou binarkou s windowsovym frontendem
chtel jsem proste umoznit zvucit i v textu
pokud by to melo k necemu byt, pak to samozrejme vyjde na dyl, ale to je zivot
a Ardour je prave priklad toho, co delat nechci - mlok, ktery v unixu nema co delat
ty programy jsem zminoval pro jejich funkce
Prave ze zadnej vetsi projekt (krome skolnich praci a zarovnavace zdrojaku pascalu) za sebou nemam.Kermitak píše:A co programujes, jestli se muzu zeptat?luphtrack píše:jo, je to jedna z mojich diagnozAcid Punk píše:takze luphtracku ty jsi programator?
Ted me ceka rocnikova prace v Jave, tak shanim tema
http://sweb.cz/miruz.86/ss/
http://sweb.cz/miruz.86/pkg_tool/
Kdo rikal ze chci delat hudbu v prikazove radce? Jen bych rad napsal zakladni nastroje v ni pouzitelne a to, jak a jestli je kdo vyuzije je na nem. Vis, az dospejes, mozna zjistis, ze i hudba v prikazove radce ma sve kouzlo. Do te doby budes muset hudbu malovat pod windows.
(tohle byla reakce na Jindy2)
(tohle byla reakce na Jindy2)
Naposledy upravil(a) luphtrack dne 02 pro 2008 22:02, celkem upraveno 2 x.