Yeah, but is this really emulation? No. It is an ABI implementation, not an emulation. There is no emulator (or simulator, to cut off the next question) involved.
chtěl jsem prostě napsat low-level prostředky pro práci se zvukem. narozdíl od grafiky je to totiž v textové konzoli možné, viz csound. že sem chodí lidi, co nechápou výhodu low-level prostředků, to se dalo čekat. ale že lidi používající unix tohle zavrhnou, to už mě trošku mrzí.
dřív se dělalo v trackerech a je vidět, že většině z vás prostě malování hudby v různých GUI vyhovuje. mně ne.
nemám chuť se o tom s váma hádat, jen jsem sháněl podporu.
Pytkin píše:kexik : co sa tyka desktopu , tak freeebsd je viac menej to iste ako linux ..
presne o to mi slo... na druhej strane su linuxove distra ktore su ovela pritulnejsie ako freebsd. server je ina kava, tam nejde o pritulnost ale na servri nik needituje audio. a uz vobec nerozumiem naco by bol akykolvek audio tool v textovom mode. ked uz tu cteny autor vlakna nahodil tu chemiu, ano poznam magorov co sa venuju zakladnemu vyskumu v oblasti chemickeho modelingu a ti si robia input fajly do programov tak ze napisu textak, ale to sa clovek nikdy v zivote nedostane daleko za benzen. vygenerovat z-maticu povedzme inzulinu je uz bez grafickeho toolu absurdny problem. a zo zvukom je to detto. osobne nechapem ludi co dalej tuzia vyplnat v trackeri chlieviky, ked mozu jednoducho pouzit midi klaviaturu a namiesto krcovitych sraciek za par sekund vymysliet skvely napad
První FM-synth byl implementován v programu Music V, což je předchůdce csoundu. A csound je právě krásný příklad low-level nástroje. Pokud víte, jak to v csoundu chodí, tak vám taky musí dojít, že jeho prostředky jdou rozdělit (atomizovat) na malé kousíčky, které se pak dají do sebe spojovat... a o to mi šlo
luphtrack : takto .. rob co chces .. kazdy moze pouzivat co chce .. jednemu vyhovuje klavesnica a terminal , inemu klavir .. obaja sa mozu ale dobrat k rovnakemu vysledku ..