250 GB ATA IDE harddisk
250 GB ATA IDE harddisk
Aky 250 Gigabajtovy ATA IDE harddisk odporucate?
Ucel je hlavne na zvukovu banku (sample apod.).
Dakujem za odpovede.
Ucel je hlavne na zvukovu banku (sample apod.).
Dakujem za odpovede.
co clovek to nazor .. riesime to tu stale dokola ..
vzhladom na to , ze povodna otazka neobsahuje parametre , ze to ma byt tiche (mozno ma komputer v inej miestnosti) , alebo rychle (uloziste samplov nemusi byt rychle) , atd ... Tak si skutocne myslim , ze to je uplne jedno .. Ja odporucam Seagate .. Ale to su vsetko subjektivne veci .. Niekto ma dobre skusenosti s jednou znackou , iny s inou ..
vzhladom na to , ze povodna otazka neobsahuje parametre , ze to ma byt tiche (mozno ma komputer v inej miestnosti) , alebo rychle (uloziste samplov nemusi byt rychle) , atd ... Tak si skutocne myslim , ze to je uplne jedno .. Ja odporucam Seagate .. Ale to su vsetko subjektivne veci .. Niekto ma dobre skusenosti s jednou znackou , iny s inou ..
Do Maxtora bych nešel. Prej jsou na ně ultra velké reklamace a navíc tohle: http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=127338
Mě ted odešel 2x za sebou 300GB disk, tak jsem ho vyměnil za Seagate.
Mě ted odešel 2x za sebou 300GB disk, tak jsem ho vyměnil za Seagate.
- Pavel Vantuch
Jak psal Pytkin - to je proste nazor od nazoru. Osobne mam interni Maxtor SATA 300GB a 2 externi Maxtory 250 a 300GB a muzu rict, ze za posledni 4 roky jsem mel s temito disky jeden jediny problem, ktery se podarilo uspesne odstranit. To se ale muze stat u jakehokoli disku.
BTW: Vite, ze Seagate koupili Maxtor?
BTW: Vite, ze Seagate koupili Maxtor?
ja som pred dvoma tyzdnami kupoval kamosovi seagate 80gb a ten oproti mojim samsungom pri seekovani uplne vrcal...
co je ale pre hluk z hd asi to najpodstatnejsie su vybracie a ich prenasanie na case... ja mam oba hd polozene na dne case na pene urobilo to fakt rozdiel.. v mojom dost tichom pocitaci ich nie je pocut ani nahodou... no ale zas ten komp nie je moc prenosny
co je ale pre hluk z hd asi to najpodstatnejsie su vybracie a ich prenasanie na case... ja mam oba hd polozene na dne case na pene urobilo to fakt rozdiel.. v mojom dost tichom pocitaci ich nie je pocut ani nahodou... no ale zas ten komp nie je moc prenosny
V www.agen.cz prodávají jako HDD příslušenství antivibrační držák na HDD do 5kové pozice. Je na gumách. Mám to ve svém PC a funguje to.
To P.Vantuch: O tom je ten odkaz v mojí předchozi reakci.
To P.Vantuch: O tom je ten odkaz v mojí předchozi reakci.
aj tu su nejake take veci: http://www.tntrade.sk/shop/index.php3?I ... GROUP=2745
ked si teraz kupim treti disk tak si to asi kupim pretoze uz ho na dno case nezmestim
ked si teraz kupim treti disk tak si to asi kupim pretoze uz ho na dno case nezmestim