zdravím,tohle je první seriózní recenze na dlouho očekávaný interface/expander od akaie http://www.delamar.de/test/akai-eie-pro-testbericht/
bohužel němčina není můj nejoblíbenější jazyk, tak bych se chtěl optat co přesně znamená "XLR-Inputs nicht verriegelbar" ?, mimochodem jeden ze dvou(!) shledaných nedostatků, se zbytkem jsem se tak nějak popasoval a veskrze kladný dojem mne poměrně překvapil...
AKAI EIE PRO recenze
Re: AKAI EIE PRO recenze
Zrejme ty vstupy nemaji aretaci, coz si vysvetluju tak, ze tam "nazacvakne" takovej ten zub.
Takze nevyhodou je, ze kabel lehce vytahnes (kdyz treba nechces)
Takze nevyhodou je, ze kabel lehce vytahnes (kdyz treba nechces)
ano, verriegeln je zablokovat, aretovat, s bar na konci je to potom zaaretovatelny
zaujimavy koncept inak, mne na nom ale vadi ze nema spdif IO, a to o dost viac nez ze nema zamky na xlr vstupoch 

děkuju za vysvětlení
zatím těžko hodnotit, ale pokud jsou opravdu preampy a převodníky srovnatelné i s dražší konkurencí, věřím, že si zákazníky najde mezi lidmi, kteří ocení krom vzhledu těch pár unikátních vlastností a absence digitálního vstupu/výstupu pak nemusí být výrazný dealbreaker.
třeba se někdo podělí o dojmy až bude v česku nějaký exemplář...

zatím těžko hodnotit, ale pokud jsou opravdu preampy a převodníky srovnatelné i s dražší konkurencí, věřím, že si zákazníky najde mezi lidmi, kteří ocení krom vzhledu těch pár unikátních vlastností a absence digitálního vstupu/výstupu pak nemusí být výrazný dealbreaker.
třeba se někdo podělí o dojmy až bude v česku nějaký exemplář...