Athlon XP 1212M v2
Athlon XP 1212M v2
Mám doma AMD Athlon XP 1800, Asus nForce2 (neumí dual režim pamětí), zatím 256 MB RAM.
Chci do toho koupit Emu 1212M v2 PCI, jelikož jsem po procházení fóra dospěl k názoru, že to bude z hlediska vybavení DSP jednotkou výhodnější pro zatížení procesoru než USB2.0
Je to pro domácí potřeby. Software žádný nemám, tož se mi bundle docela líbí.
Víte o nějakém problému skompatibilitou? OS Win XP proffesional
Chci do toho koupit Emu 1212M v2 PCI, jelikož jsem po procházení fóra dospěl k názoru, že to bude z hlediska vybavení DSP jednotkou výhodnější pro zatížení procesoru než USB2.0
Je to pro domácí potřeby. Software žádný nemám, tož se mi bundle docela líbí.
Víte o nějakém problému skompatibilitou? OS Win XP proffesional
Ale jináč su Moravák
pateson:
E-MU 1212m ti pujde v pohodě. Mě jde "celkem pěkně" na daleko horším (ne to ne
, pouze starším) stroji. Možná budeš chvíli laborovat s PatchMixem, ale on se v podstatě nastaví sám a pak si to budeš jen užívat. Pokud budeš používat Cubase LE, co tam je, tak akorát nastavíš ASIO (dop. 5 - 10 ms na zcela bezproblémový chod), pohrabeš se v Devices a VST connections a máš vystaráno. 256 MB RAM stačí.
E-MU 1212m teď budu prodávat (nebo spíš po novém roce), takže případně sleduj MIDI.cz, jestli chceš něco ušetřit...
E-MU 1212m ti pujde v pohodě. Mě jde "celkem pěkně" na daleko horším (ne to ne
E-MU 1212m teď budu prodávat (nebo spíš po novém roce), takže případně sleduj MIDI.cz, jestli chceš něco ušetřit...
mam v laptope xp a 128MB, system zere 66MB... nehovoril som o xp ale o potrebach hudobnych softov. uz pomerne skromny projekt v FL ma 200MB v pamatibiscuit píše:ja to trosku spatne formuloval a myslim, ze kexik to tak taky myslel: xp + 256ram is a nightmare :)
a myslel jsem to tak, ze tam bych hned zkraje pridal ;)
este jsem nevidel xp, ktery by si po bootu vzaly min jak sto mega, ale beru to jako ze zazraky se dejikexik píše: mam v laptope xp a 128MB, system zere 66MB...
pro zajimavost momentalne na mojem pracovnim pc - 292mb... a to nejsem zadnej multioknar (clovek, ktery ma otevreno 10 aplikaci v sedesati oknech