Audio stanice na PC

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Jindy

Příspěvek od Jindy »

pro kexíka - S tebou se dá diskutovat, takže klidně budu pokračovat.
Vem si to tak, že já amd nevěřím právě kvůli k2 a ostatní teď nevěří intelu kvůli prescottu a netburst. Je to tedy stejné. Právě proto že má intel takové hafo fabrik a tímpádem silné technické zázemí, tak už jenom čekám, kdy příjde ta smrtící rána pro amd a intel opět převezme korunu...ale trvá to už docela dlouho, tak nevim, co v těch fab dělají - začínám z toho být docela v rozpacích. Jo, pokud mi intel do roka, maximálně do dvou, nedá nějakej super povedenej procesor, tak asi přejdu k amd, ale zatím jim dávám ještě šanci. Jak si vysvětluješ to, že Apple mění ty jeho power pc na intel? Já si myslím, že je intel uplatil a dává jim lepší ceny než amd. Přece neni apple blbej a kdyby tedy bylo amd lepší, tak proč ho tam nedají? Asi jsou v tom ty prachy - co jinýho :)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

ja neverim intelu kvoli pentiu 60 ktore malo matematicku chybu... to je rovnaky argument ako tvoj ;) (aj rovnako stary)

alebo neverim ani mercedesu pretoze sa ich prve acka prekacali v prudkych zatackach na strechu ;)

ak chces novy procak, treba sa rozhodovat na zaklade toho co je teraz a nie co MOZNO bude o rok. taketo predpovede aj tak vacsinou stoja za prd...

ja som bol dlho na intely ale MOMENTALNE je najvhodnejsia volba amd...

aum generator

Příspěvek od aum generator »

jindy: so mnou sa imho tiez da diskutovat. problem je diskutovat s niekym kto je zasadovy tam kde to neni treba...
ono to neni o tom ze napr ja neverim intelu kvoli prescottovi a nikdy predtym ani potom som si kvoli tomu ziaden nekupil. je to o tom ze prescott je teraz aktualny a je na nic, tak si teraz kupim radsej athlona. ked dojdu intel s niecim novym a lepsim tak rad zase kupim procesor od intel. (pripadne notebook by som si aj momentalne asi s intelom kupil)
Naposledy upravil(a) aum generator dne 25 led 2006 12:52, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

jindy: koli dodacim lehotam. intel ma mohutnejsiu produkciu a apple sa bal aby sa nestalo to co predtym, ze mu dodavatel nebude stihat procesory vyrabat. amd mu nemohlo ponuknut vyssie ceny... a druha vec, apple potrebuje procak ktory nie je prilis pazravy, nakolko tie ich dizajnerske kreacie nemaju sancu na prilis velky odvod tepla a hlavne apple potrebovali predovsetkym mobilny procesor (powerbook pouziva babicku g4) a v tomto segmente je intel momentalne jednoznacne lepsi ako amd.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

pro solarfall - asi bych ti měl zopakovat, že já si teď nechci kupovat nový procesor. Plánuji tento upgrade právě až tak za rok nebo za dva kdy intel plánuje dost slibné procesory.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexik: asi to tak bude - máš pravdu...no a design apple desktopů se mě osobně vůbec nelíbí...

Jindy

Příspěvek od Jindy »

aum generator: no dobře, dá se s tebou taky diskutovat :) Možná sem se trošku nechal unést s tou "láskou" k intelu...ale zkrátka ho mám doma, jádro northwood a kvůli tomu občas intel hájím no...

kexik

Příspěvek od kexik »

dizajn je skvely... horsie to uz je s ich uzitnou hodnotou v nasich koncinach (nekompatibilita s nasim webom, priserny servis, nedostatocna lokalizacia a tak)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindra : design apple desktopov sa ti nepaci ? ja som zrovna dnes instaloval novy quadG5 .. vzdy ked G5 otvorim , tak sa idem posrat z toho nadherneho vnutra .. jak svajciarske hodinky ..

Odpovědět