Jako MIDI kabel funguje i propojovaci kabel ke klavesnici PC (ten s normalnima DINama, samozrejme aby mel na obou koncich samce), jinak funguje i prodluzovaci kabel ke klavesnici (tedy samec/samice) jako MIDI prodluzka.
Prave ted promereno a overeno v akci. Ma propojeny vsecky piny i stineni, takze teoreticky muze nastat problem se zemni smyckou. U mne jsem ale nepozoroval.
Audiophille 192
Ahoj, taky mám problém s MIDI u této zvukové karty. Mám to spojený s věží kabelem 2xcinch do věže a 2x mono jack 6,3 ze zvukovky jako výstup. Klasický audio mi to přehrává, ale nějak pořád nemůžu přijít na to, jak to všechno nastavit, aby mi hráli i MIDI soubory (třeba, když něco pustím ve Winampu). V Nastavení -> Ovládavcí panely -> Zvuky a zvuková zařízení mám v kartě Zvuk v položce Přehrávání hudby MIDI nastaveno Delta AP192 MIDI, takže tady asi zrada nebude. I když "Hlasitost" u této položky nastavit nejde, tak nevím. Nevíte někdo, kde bude problém? Díky za každou radu.
No, AP na sobe nema zadnej syntak, takze musis ty midi data nasmerovat nekam, kde se ti prehrajou, at uz do nejakyho softwarovyho nastroje, nebo hardwarovyho pres midi out ;)Atoss píše:Ahoj, taky mám problém s MIDI u této zvukové karty. Mám to spojený s věží kabelem 2xcinch do věže a 2x mono jack 6,3 ze zvukovky jako výstup. Klasický audio mi to přehrává, ale nějak pořád nemůžu přijít na to, jak to všechno nastavit, aby mi hráli i MIDI soubory (třeba, když něco pustím ve Winampu). V Nastavení -> Ovládavcí panely -> Zvuky a zvuková zařízení mám v kartě Zvuk v položce Přehrávání hudby MIDI nastaveno Delta AP192 MIDI, takže tady asi zrada nebude. I když "Hlasitost" u této položky nastavit nejde, tak nevím. Nevíte někdo, kde bude problém? Díky za každou radu.
Nastrojem je mineno neco, co ti z tech midi dat vygeneruje hudbu.
Vezmi MIDI kabel, propoj MIDI OUT na AP do MIDI IN na ty Yamaze, na prehravaci (treba na midi stope v Cubase, do ktery si ten track naimportujes) si navol jako output Audiophille MIDI OUT, zvol si nejakej MIDI kanal a ten samej si nastav na Yamaze (tam si holt asi budes muset precist navod a zjistit jak na to).
Pripadne si muzes v Cubase spustit nejakej VST instrument a na MIDI stope si nastavit jako vystup to VSTcko.
Vezmi MIDI kabel, propoj MIDI OUT na AP do MIDI IN na ty Yamaze, na prehravaci (treba na midi stope v Cubase, do ktery si ten track naimportujes) si navol jako output Audiophille MIDI OUT, zvol si nejakej MIDI kanal a ten samej si nastav na Yamaze (tam si holt asi budes muset precist navod a zjistit jak na to).
Pripadne si muzes v Cubase spustit nejakej VST instrument a na MIDI stope si nastavit jako vystup to VSTcko.