Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Wohma

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvek od Wohma »

Vetsina novych grafik ma 2xDVI, z cehoz usuzuji, ze umi posilat ruzny obraz do dvou ruznych zarizeni. Jaky jiny smysl by melo davat tam dva konektory, z nichz muze fungovat vzdy jen jeden?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

charonme píše:no ale otazne je, ci ta karta dokaze posielat dva rozne signaly do toho hdmi a dvi, pretoze zvycajne to skor byva tak, ze ked su niekde dva rozne digitalne vystupy tak to vie naraz len jeden z nich
to je kravina co pises .. s tym som sa este nestretol , ze by si nemohol pouzit dva diditalne signaly .. Ale uplne staci citat co iny pisu :

Pytkin píše:atomix : nerozumiem uplne vyrazu rozsirenie displeja na dva monitory .. proste tu kartu co mas das prec a das tam tuto a pripojis 2x24" LCD .. o to ti ide , nie ? presne tak to mam v praci .. jeden cez DVI , druhy cez HDMI ..

charonme

Příspěvek od charonme »

Pytkin píše:to je kravina co pises
s kolkatimi PC zariadeniami (graficke karty a zakladne dosky) si sa osobne stretol ktore maju 1 analogovy a 2 rozne digitalne video vystupy a u kolkych z nich si mohol potvrdit, ze dokazu z tych dvoch digitalov davat dva nezavisle obrazy?

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Ja mam tuto kartu prers rok a jsem s ni spokojenej. Ma vse co potrebujes - 2xDVI.
Nicmene to neni zarukou, ze budes mit "stejny" (kvalitou) obraz na obou monitorech. Ja mam Philips 22" a kazdej mi ukazuje jiny barvy. Dost jsem si stim musel hrat a stvalo me to. Nakonec jsem videl u Borise ve studiu, ze mu ty jeho Benq ukazujou taky trochu jinak. Tak to neresim.
Ale jak vidim, je nedostupna :?
http://www.mironet.cz/vga-asus-en8600gt ... r+dp96069/
Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

charonme : co ja viem .. 10 ? a kazda jedna vedela ist 2 digitaly .. treba ale priznat ze toto sa robi len na suchasnych kartach .. na starsich vacsinou byva 2x DVI , a ked chces VGA , das rediciu .. Je tam DVI-I .. a takych kariet som mal v rukach co ja viem 100 ? a ani na jednej nebolo ze by si nemal 2 digitaly nezavisle ..

matrox dokonca robil triple head karty .. ze si mal nezavisle 2x digital + jeden analog .. v studiu sme to pouzivali ..

Odpovědět