Rozpomínám si ted - malý si ho v té poslední chvíli vzal že si z něj bude něco instalovat ale ho ani nepřipojoval, vzal jsem ho dnes z jeho pokoje - chtěl jsem něco z něj okopírovat odpoledne na velký počítač,připojil jsem ho, ale zapomněl na to , po pár hodinách si na vzpomněl, disk nebyl na počítači vidět a nešel zviditelnit. Dal jsem na MBP . je vidět jako uplně prázdný čerstvě zformátovaný a normálně funguje jako by nic

Mohl se v nečinnosti sám formátovat ? Nebo dlouhým připojením k PC se formátoval ? Nebo kdyby spadnul, OK, pak by nebyl provozuschopný, ale on normálně funguje jakoby nic, to fakt nechápu
Zase - i kdyby se zformátoval, tak si neponechá svoje speciální nick name, které zůstalo ... (po připojení k macu ted), ale bude se ukazovat jako untitled apod.
Může to mít nějaké racionální vysvětlení ? Pár věcí co tam zmizelo mě trochu bolí ...
Update: ani na PC ani na xTreamru se neukazuje - nepřipojí se je neviditelný ... Na Macu funguje jakoby nic - ale je prázdný, věci se na něj dají přidávat i přehrávat z něj .. film se vesele přehrává atd. Co se mohlo stát ?