Dve obrazovky-monitory

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
pavlii
Moderátor

hej ressi...

Příspěvek od pavlii »

... kolik sakra vyděláváš, že si můžeš dovolit 19" LCD ?!?!?! :twisted: kruci, já mám taky dobraj job (si myslím), ale good 17" byla na mě ažaž....

sakra, to je teda spravedlnost.... 8)
P.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

PAVLII: no ty mas zase manzelku, to je taky nakladnej hardware :twisted:

pavlii
Moderátor

to LUPO:

Příspěvek od pavlii »

hehehe...teda sice trochu offtopic, ale jinak cool poznámka :lol:

P.

ress

Re: hej ressi...

Příspěvek od ress »

pavlii píše:... kolik sakra vyděláváš, že si můžeš dovolit 19" LCD ?!?!?! :twisted: kruci, já mám taky dobraj job (si myslím), ale good 17" byla na mě ažaž....

sakra, to je teda spravedlnost.... 8)
P.
vyhodna koupe 8)

kexik

Příspěvek od kexik »

mne sa lcd nepacia.. trinitron je trinitron (aj tak nam v byte slabo kuria a miesto mam :))

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Jesta ad DVI/VGA > ja mam dva Eizo L685, grafiku G550 a rozdil obrazu pri propojeni DVI nebo VGA je znacnej, samozrejme ve prospech DVI. U VGA se obcas projevuje prouzkovani sedy nebo svetlych barev, nehlede na blby nastavovani casovy konstanty u VGA. Resp. koukat zaroven na jeden monitor pripojenej digitalne a druhej analogove je neprijemny. V tomhle mam uplne jasno:-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kexik : Pravdu mas predseda .. Trinitroj je Trinitron .. Ale take slusne LCDcko neni na zahodenie .. Mne sa teda velmi pozdava hlavne ze to zabera malo miesta .. To je velka vyhoda ..

ress

Příspěvek od ress »

bodyia: vcera v noci jsem se dokopal k tomu,abych rozchodil druhy DVI vystup..no..a mas pravdu;)analogovy propojeni je sice kvalitni,ale s digitalem se neda srovnat(hlavne pri rozliseni 1600x1200,pri mensim nejsou rozdily tak vyrazny).

kexik

Příspěvek od kexik »

Pytkin píše:Kexik : Pravdu mas predseda .. Trinitroj je Trinitron .. Ale take slusne LCDcko neni na zahodenie .. Mne sa teda velmi pozdava hlavne ze to zabera malo miesta .. To je velka vyhoda ..
lcd je malina na pisanie... fakticky to netaha oci. ale trinitron... aby som citoval mojich oblubenych ali ibn rashid: a tie odvazne farby, hlavne zelenaaaaa, aaaaaaa

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik :) Ja cely zivot pracujem len na SONY monitoroch .. Ale doba sa meni ..

parek

Příspěvek od parek »

Ja mam Matrox G550, zatim nejlepsi reseni na dva monitory, zkousel sem nVidie aji Ati, pridavny PCI grafiky, ale vsecko je to na ..., DualHead je proste osvedcena klasika. btw. mam 17" LCD na analog, mel sem stejnej model na DVI a neslo t poznat, 19" uz patrnej rozdil je videt...
zkuste CRT LG, maji normalne kazdou barvu zvlast na BNC po koaxu, nedhernej obraz.

kexik

Příspěvek od kexik »

" maju kazdou barvu zvlast po koaxu" ... ??????
to ma predsa kazdy profi monitor... a nezarucuje to automaticky lepsi obraz. jeden kamo tu v podniku ma hansol 900 a bnc pripojenie mu robi duchov... holt hansol :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

parek : aky rozdiel si videl v dualheade na g550 a pri inych kartach ??? Ja som cely zivot pouzival matroxy , ale rozdiel vidim v inych veciach .. dual head je podla mna uplne rovnaky aj na inych kartach .. dokonca ATI maju aj vyuzitelne features , kere uz matrox nevie (vedel to pri beta driveroch pred 2mi rokmi)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : To moze byt sposobene aj kablom .. ak to robi duchy , tak by som to na 99% videl na zly kabel ..

kexik

Příspěvek od kexik »

nie nie, pytkin, je to debilnym monitorom, skusali sa rozne kable aj rozne graficke karty. dokonca to nie je ani kusova vada, bolo to v reklamacii. proste hansol 900 nema dobre vyriesene bnc vstupy. ak pouzijes d-sub, obraz je v pohode (teda, v ramci normy, ked uz ohovarame tento monitor, ma VELMI ostry a jasny obraz, dobru konvergenciu, ktora sa neda v menu korigovat a dost vyrazne moire, ktore sa sice da korigovat, ale nie skorigovat :), inymi slovami, ak vam ho niekto ponukne za 4 litre, berte, inak zabudnite...). treba ale povedat, ze ked sa kupoval, na nic ine neboli prachy a navyse nie sme graficka firma, tak co

Odpovědět