ESI U46XL jak se chová a kdyby někdo chtěl i koupím
ESI U46XL jak se chová a kdyby někdo chtěl i koupím
Chlapi mám jí chuť koupit jestli jí někdo máte jak se chová stabilitou a latencí.Dík
Naposledy upravil(a) mkdaw dne 20 led 2011 08:49, celkem upraveno 1 x.
Re: ESI U46XL kdo ji máte a jak se chová
hraju z ni uz nejakej patek a dost v poho..driv xp 32b dnes 7 64b
akorat kdysi byl probel s drivery..
ale bacha, jsou ruzny verze
To rád slyším.Je jasný že 16bit o proti 24 je něco jinýho ale já potřebuji ty nezávylý vstupy a nezávyslý výstupy.Hlavně pro live efekty a sinťáky a jinak na W7 64bit a ty drivery jsou na stránkách výrobce zřejmě.A dík.biscuit píše:hraju z ni uz nejakej patek a dost v poho..driv xp 32b dnes 7 64b
ja mam u46dj rev.b - trochu jsem se v tom jejich znaceni ztratil.. ale je to vicemene to samy
posledni verze driveru 3.0 je ok. myslim, ze ta xl ma uplne stejny drivery..
http://download.esi-audio.com/?w=esi&p=26&g=2&l=en
ty prevodniky nejsou zadna novinka, ale zvuk mi prijde naprosto v pohode.. za ty prachy je (byla, v dobe, kdy jsem ji porizoval) ta karta skvela. to srovnani dnes uz nemam..
posledni verze driveru 3.0 je ok. myslim, ze ta xl ma uplne stejny drivery..
http://download.esi-audio.com/?w=esi&p=26&g=2&l=en
ty prevodniky nejsou zadna novinka, ale zvuk mi prijde naprosto v pohode.. za ty prachy je (byla, v dobe, kdy jsem ji porizoval) ta karta skvela. to srovnani dnes uz nemam..
pri zivakoch by som 16bit vobec neriesil... vacsina klubov ma tak strasne PA ze ta kvalita (pokial je ten prevodnik aspon trochu seriozny) je uplne v poriadku... ostatne vacsina starsich VA syntakov a workstations je 16bit a nik to neriesi
Vždiť jo.Na ty instrumenty to stačí a taky i haly a delay to na živáku stačit musí.Do teď jsem hall jel ze zvukovky a ASIO all z noťasu a myslíš že to někdo z posluchačů pozná?Mám s tím za toho randálu sám co dělat abyc to poznal.I když máme svůj aparát KV2.Do těch klubovejch nikdy nejedem.Dřív jsem na natáčení demáčků používal Lexicon Omega.Tak to bylo o něčem jiném.Ale myslím že i na zaznamenání nápadu a i 16bit postačí.Jde fakt jen o spolehlivost a to že to má více výstupů.Abych nemusel něco pořád restartovat či jiné trapasy.MOŽNÁ I KDYBY JSTE JÍ MĚL NĚKDO NA PRODEJ TAK SEM TU.ještě teda jek jsem četl výše podstatou je také Win7 64bkexik píše:pri zivakoch by som 16bit vobec neriesil... vacsina klubov ma tak strasne PA ze ta kvalita (pokial je ten prevodnik aspon trochu seriozny) je uplne v poriadku... ostatne vacsina starsich VA syntakov a workstations je 16bit a nik to neriesi
Re: ESI U46XL jak se chová a kdyby někdo chtěl i koupím
nene, beha to na vsem.. ja to zminoval, proto, ze ne vsechno beha na win7 64b