FCA202 x Sigmatel (Mac Mini) latence

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
pateson

FCA202 x Sigmatel (Mac Mini) latence

Příspěvek od pateson »

Pomůžu si z hlediska latence (jejího minimalizování) budu-li ve Windows XP na Mac Mini (Intel coreduo) (nikoliv virtuální prostředí) v Abletonu 5 používat Behringer FCA202 proti vestavěné zvukovce Sigmatel ?

Má to být na poslech a tzv. "živé" hraní se softwarovým modulem a líbí se mi, že to má 2x firewire a sluchátkový výstup. Názory ve fóru jsem si přečetl a tak mě zajímá pouze latence, kterou zatím nemám jako ověřit
Ale jináč su Moravák

kexik

Příspěvek od kexik »

kolko vytisnes ms z toho sigmatelu? fca da tak 5ms, menej nie... zvuk bude lepsi z fca

pateson

Příspěvek od pateson »

kexik píše:kolko vytisnes ms z toho sigmatelu? fca da tak 5ms, menej nie... zvuk bude lepsi z fca
Včíl se asi ztrapním, ale já vlastně nevím jako reálně latenci změřit. Jdu něco pohledat, jelikož momentálně jsem bez zvukového softwaru
Ale jináč su Moravák

Milan

Příspěvek od Milan »

Myslím, že si nepomůžeš, FCA pokud vím nemá vlastní ASIO drivery a funguje přes nějaký ASIO4ALL a latence 5 ms na USB je jednak v pohodě a druhak myslím už taktak dost na hraně stability. A co takhle nabootovat MAC OS, tam by ses stím sigmatelem možná dostal i pod 5 ms.

pateson

Příspěvek od pateson »

Milan píše:A co takhle nabootovat MAC OS, tam by ses stím sigmatelem možná dostal i pod 5 ms.
MAC OS - jelikož že to pro Proteus X2, tak bohužel pouze Windows :-(
Ale jináč su Moravák

bassline

Příspěvek od bassline »

Milan píše:FCA pokud vím nemá vlastní ASIO drivery
ma

kexik

Příspěvek od kexik »

milan: asio driver ma a nie je na usb

kexik

Příspěvek od kexik »

pateson píše:
kexik píše:kolko vytisnes ms z toho sigmatelu? fca da tak 5ms, menej nie... zvuk bude lepsi z fca
Včíl se asi ztrapním, ale já vlastně nevím jako reálně latenci změřit. Jdu něco pohledat, jelikož momentálně jsem bez zvukového softwaru
nainstalujj asio4all (to musis, na sigmatel), a potom skus trebars vo vst hoste (tak sa vola aplikacia, "vst host", je zadara) nejaky free vsti

Milan

Příspěvek od Milan »

Dobrá dobrá, jsem trochu ujel, uznávám :oops:

Odpovědět