Fotky Behringer FCA202 (i zevnitr)

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
safa
Profesionál

Fotky Behringer FCA202 (i zevnitr)

Příspěvek od safa »

Takze se mi dostala do ruky ultralevna firewire Ulizvukovka Behringer FCA202. Protoze je to novinka a protoze jak znam Kexika a spol tak ji radi prohlidnou zevnitr, mam pro vas serii fotek.

http://public.abbaworldrevival.com/fca202/

Jinak jsem si s tim hral asi 30 minut ... no funguje to (o moc vic se na tomhle zarizeni neda resit, je to fakt vzor jednoduchosti). Pri vybaleni me prekvapily dve veci, jednak ze je to docela malinkata krabicka (schvalne jsem udelal pro porovnani fotku s CDckem) a za druhy ze ta krabice je celokovova (viz fotky s magnetem). Instalace na PC probehla bez problemu, zobrazil se mi v Samplitude jako ASIO zarizeni, schvalne jsem zkousel latenci tak s nastavenim uplne doleva na 2.3ms latenci mi bez problemu jedna moje michacka ze 22ti stop.

Pokud byste si nekdo chtel udelat vlastni obrazek a napsat sem o tom recenzi rad zapujcim.

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Škoda, že na těch fotkách není vidět to nejpodstatnější - převodník a opampy. To jsou ty malý brouky poblíž koenktorů. Ty tři velký brouky jsou budič FW, FW procesor a nějaký logický pole.
Ale mám pocit, že jsem tam někde zahlíd rozmazaný logo cirrus logic ;) Chtělo by to ten PICT0013.JPG ve větším rozlišení.

carloss

Příspěvek od carloss »

mate nekdo napad jakej predzesilovac k ni?docela bych do ni sel....diky.....

Pulse Man

Příspěvek od Pulse Man »

:roll:
Naposledy upravil(a) Pulse Man dne 13 led 2006 12:03, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

pulse man: to myslis ako for? mne inak tento prcek pride celkom seriozne; fakt skoda ze nema spdif, s nim by to bolo bez debaty...

kexik

Příspěvek od kexik »

ctirad: jedine co som rozoznal je ad8604 4x rail-to-rail operak od AD... nema to zrejme up konvertor a napajat slusne analogove obvody 5V moc nejde. to je ovsem problem vsetkych lacnych externych zvukoviek. cirrus logic chip bohuzial nevidim ani jeden...

Pulse Man

Příspěvek od Pulse Man »

:roll:
Naposledy upravil(a) Pulse Man dne 13 led 2006 12:04, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

no podla mna je shit prave truth, ten tiez na profi pracu neprichadza v uvahu. ale ak by som potreboval externu zvukovku za 100€ na skladanie vo vlaku, tak urcite skor toto ako m-audio transit s malymi jackami... hrat budu oba "neprofesionalne" ale pri vymyslani muziky nepotrebujes nic extra, staci nizka latencia a mala spotreba cpu.

Pulse Man

Příspěvek od Pulse Man »

:wink:
Naposledy upravil(a) Pulse Man dne 13 led 2006 12:04, celkem upraveno 1 x.

peteness

Příspěvek od peteness »

Kexik: Proc myslis ze Truth je shit? Za ty prachy jsou to hodne kvalitni bedny. V goatrance je pouziva dalobyserict i spicka sceny.
Muzu je srovnat s Tanoy Reveal, ktere jsou za podobnou cenu a jsou hodne rozsirene. Slysel jsem je u Ondrashe (pasivni Revealy + koncak Denon) a ty tem Truthum nesahaji ani po kotniky.
Jasne, jsou lepsi nearfieldy, ale za jake palky?

matucha

Příspěvek od matucha »

zase treba floex ted vyzkousel pro sve druhe "pracoviste" truthy a genelecy 8020... no a vsechno to chce ted prodat, protoze mu ani jedno nevyhovuje a koupi si znovu revealy ;-)))).

dano

Příspěvek od dano »

peteness píše:Muzu je srovnat s Tanoy Reveal, ktere jsou za podobnou cenu a jsou hodne rozsirene. Slysel jsem je u Ondrashe (pasivni Revealy + koncak Denon) a ty tem Truthum nesahaji ani po kotniky.
nechcem pisat OT, no podla mna su Revealy najlepsie v okoli...

_ravi_

Příspěvek od _ravi_ »

kdyz uz se to ted trochu OT rozjelo, tak Revealy jsou sice moc hezky na poslech, ale pruser je ten, ze na nich vsechno zni pekne. Kdyz to trochu prezenu, tak i blba nahravka na nich nezni uplne pruserove (mam je asi tri roky). Takze pak clovek musi hodne porovnavat s jinejma bednama.

kexik

Příspěvek od kexik »

_ravi_: to same si ja myslim o truthoch... ako tu ktosi povedal, namiesat sa da na hocicom, len to dlho trva. a zavisi hodne od zanru. mne osobne sa revealy tiez pacia ale tak ako tak v zaplatitelnej cenovej nie je nic comu by sa dalo bezvyhradne verit. a SPAT K FCA202 ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

mne se taky revealY libi, ale na referencni poslech jsou osidne. ten zvuk je proste prikraslenej trochu jako se to dela u hifibeden....jen muj postoj. Peace

Odpovědět